Bez komentara
Re: Bez komentara
vidjam i klince . ofarvane kose / zuto..
roditelji se igraju.... mozda je i to dobro. da nisu u stresu.. ne zhatjevaju puno od njih.. shkola. nek samo zavrshi osnovno obrazovanje . itd..
.............................................................................................
Ma odvratno mi to neki dan vidim djevojčica od 9d. Radila nadogradnju noktiju … sa 9god bi se još trebala igrati sa lutkicama … 

.............................................................................................
BANJALUKA - Prilikom kupanja bebe, babica na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske okliznula se sa novorođenčetom u rukama, prilikom čega su oboje pali na pod, te je došlo do povrede glave djeteta, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.
Kako je navedeno u saopštenju UKC RS, u subotu u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Republike Srpske prilikom kupanja bebe babica sa djetetom u rukama se okliznula, te su oboje pali na pod a došlo je do povrede glave djeteta koje je za sada stabilnog zdravstvenog stanja i pod stalnim je nadzorom.
"Istog dana Poslovodstvo UKC Republike Srpske je obavijestilo nadležne organe Ministrastva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su došli u Kliniku i uzeli zvanične izjave", rekli su iz ove ustanove.
Jutros je iz PU Banjaluka saopšteno da policija postupa po prijavi da je na Univerzitetsko - kliničkom centru Republike Srpske povrijeđeno novorođenče, a kako nam je potvrđeno uhapšena je osoba koja je zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka na osnovu prijave odgovornih lica Univerzitetskog - kliničkog centra Republike Srpske preduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela nesavjesno pružanje ljekarske pomoći i teška tjelesna povreda", navode iz PU Banjaluka.
Dodaju da im je u subotu u večernjim časovima prijavljeno da je u službenim prostorijama jedno novorođenče zadobilo tjelesne povrede a sutradan su policijski službenici uhapsili A.T. iz Banjaluke.
"Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", rekli su iz policije.
U ovaj Starbucks idem 2 puta u sedmici
I pojavio se tip mozda 75 + god. koji.dodje do vrata..u bašti.kao da priča na tel. I u istoj je odjeći
Shorc je lagan. I nazire se njegova 'chundara' koja se klati ..i klinci koji rade .su primjetili.i komentarsali su između sebe..ali ne znam shta.
Razmišljam.ima li razloga da pozovu policiju
I pojavio se tip mozda 75 + god. koji.dodje do vrata..u bašti.kao da priča na tel. I u istoj je odjeći
Shorc je lagan. I nazire se njegova 'chundara' koja se klati ..i klinci koji rade .su primjetili.i komentarsali su između sebe..ali ne znam shta.
Razmišljam.ima li razloga da pozovu policiju
Sta reci...
Ne moze ni jedna utakmica proci a da ne prode bez uvreda, nacijonalizma, navijaca Srbije...
shto se tiche uvreda na sdadionima. svi su u istom tonu..
nisu morali navesti razlog otkaza.
Neke kompanije dozvoljavaju muziku na radnom mestu, kao i izbor muzike, dok druge imaju striktna pravila protiv toga, posebno ako može ometati rad ili druge kolege.
Ova je radila sama, muzika se nije dopala klijentu, a i otkaz dobila zbog toga..
A Vratit će se na svoje radno mjesto…
Nadrndanih će uvjek biti i svakome nešto smeta..
Posao na benzinskoj pumpi podrazumijeva profesionalnost i fokusiranost na kupce, ali to ne znači da neko treba da izgubi posao samo zbog muzičkog ukusa.
Ali realno, da je slušala klasičnu muziku ili jazz, vjerovatno niko ne bi reagovao. Ovdje se čini da nije problem samo u muzici, već u predrasudama prema cajkama.

Ova je radila sama, muzika se nije dopala klijentu, a i otkaz dobila zbog toga..
A Vratit će se na svoje radno mjesto…
Nadrndanih će uvjek biti i svakome nešto smeta..
Posao na benzinskoj pumpi podrazumijeva profesionalnost i fokusiranost na kupce, ali to ne znači da neko treba da izgubi posao samo zbog muzičkog ukusa.
Ali realno, da je slušala klasičnu muziku ili jazz, vjerovatno niko ne bi reagovao. Ovdje se čini da nije problem samo u muzici, već u predrasudama prema cajkama.
Sutkinja je u presudi zaključila da kompanija nije dokazala da je Sonja odgovorna za propust sa zatvaranjem agregata, s obzirom na to da u spisima nisu priložili snimke nadzornih kamera koje bi to potvrdile.
Jedini preostali razlog za otkaz bilo je puštanje narodnjaka tokom noćne smene, zbog čega je ranije dobila pisano upozorenje.
Iako je to zakonski mogao da bude temelj za otkaz, sud je zaključio da to ne opravdava donošenje odluke jer kompanija nije dokazala da zaposlena koju su na taj način otpustili svoje poslove nije obavljala stručno i savesno.
imala upozorenje.
Pa ne znam bas da su uvrede na stadionima u istom tonu..Na stadionima u Srbiji se “ navijačka strast” pokazuje vrlo jasno.. rasizmom,govorom mržnje , nasiljem..
Svjedoci smo toga, bezbroj puta utakmice moraju biti prekinute..
bas iz navedenih razloga..
Svjedoci smo toga, bezbroj puta utakmice moraju biti prekinute..
bas iz navedenih razloga..
..
jel ovo cajka
Ja nisam nigdje čula ovo u svijetu…osim u Srbiji ..
Ta i slične parole predstavljaju najgori oblik govora mržnje koji ama bas uopste nema veze sa sportom ..Sve je dovoljno jasno ne treba vise objašnjenja .
. nisi chula ne znachi da nema tako shto..
jel ok tako shto izrazavati . nije...
.da li je za komentarisanje.. njaaa..
jel ok tako shto izrazavati . nije...
.da li je za komentarisanje.. njaaa..
Nema, sigurno nema..
Zašto ne komentarisati … ? Sve sto vidimo na portalima, d.m. komentari bez uvreda su dozvoljeni .. A ni jedan moj komentar ne može biti lošiji od gore iskazane mržnje, u parilama…
Složila se ti sa tim ili ne.. ja tu ne mogu ništa promjeniti ..

Zašto ne komentarisati … ? Sve sto vidimo na portalima, d.m. komentari bez uvreda su dozvoljeni .. A ni jedan moj komentar ne može biti lošiji od gore iskazane mržnje, u parilama…
Složila se ti sa tim ili ne.. ja tu ne mogu ništa promjeniti ..
evo primjera.. gdje se na neki nachin osjechash, ugrozeno. /zrtva... bez ikakvig razloga . da bi opravdala svoju namjeru..
..
To su samo tvoje pretpostavke.
Niti sam gdje spomenula da se osjećam ugroženo a ni da sam žrtva .
Nešto sto nije napisano, i nema dokaza, ostaje samo da se sluti ili pretpostavlja .
Moj komentar se samo odnosio na tvoje :
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 580 Views
-
Last post by Bella
-