Da vas pitam?
Re: Da vas pitam?
Onaj ko vodi računa da mu guza bude cista sigurno vodi računa o higijeni i ruku … Čemu ciste ruke ako ostalo nije čisto …
Neugodan miris / smrad kod ljudi mi je gori od ijedne bolesti..
Brisati guzicu bez pranja je isto da obrišeš tanjir nakon jela, ali ga ne opereš / još uvek je prljav, samo su mrlje malo razmazane..
Po logici brisača , koji smatraju da je obrisano cisto - ni tanjiri/ auta se ne bi prala…samo bi se brisala..

Po logici brisača , koji smatraju da je obrisano cisto - ni tanjiri/ auta se ne bi prala…samo bi se brisala..
.. sve je to ok . dok si u kuchi i obavljash takve stvari.. sve je dostupno.. no. koliko vremena smo van kuche. i u okolnostima gdje to nije moguche ..(pogotovo zene i dani kad su u 'ciklusu')Skitnica wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 7:32 amOnaj ko vodi računa da mu guza bude cista sigurno vodi računa o higijeni i ruku … Čemu ciste ruke ako ostalo nije čisto …![]()
Neugodan miris / smrad kod ljudi mi je gori od ijedne bolesti..
![]()
. mislim da nema zivog stvorenja..da se ne moze nachi u situaciji/ da 'odishe' neugodnim mirisom.. ima osoba jako chistih izgledom ..
.shto se tiche neugodnog mirisa. treba biti realan / kucha koja ima cuke i mace. kao i ptice.. itd.. ima
. taj 'shmek' se nichim ne moze oprati../niti u zraku eliminisati
. ipak. malo moze tuknuti..
.............................................................................................
Ne postoji opravdanje ni za jedan neugodan miris..Bella wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 1:31 pm.. sve je to ok . dok si u kuchi i obavljash takve stvari.. sve je dostupno.. no. koliko vremena smo van kuche. i u okolnostima gdje to nije moguche ..(pogotovo zene i dani kad su u 'ciklusu')
. mislim da nema zivog stvorenja..da se ne moze nachi u situaciji/ da 'odishe' neugodnim mirisom.. ima osoba jako chistih izgledom ..kad otvore usta.. komotno ti se povracha.. ima osoba koje to ne mogu kontrolisati.. zdravstveni problem itd .. u tom trenutku .nam to nije na umu. vech. chemo gledati,svaki momenat kako pobjechi od istog .
.shto se tiche neugodnog mirisa. treba biti realan / kucha koja ima cuke i mace. kao i ptice.. itd.. ima'shmek'
. taj 'shmek' se nichim ne moze oprati../niti u zraku eliminisati
![]()
. ipak. malo moze tuknuti..radije to, nego bilo kakvu bolest.. pa ta bila uzrokovana i 'promajom'.
![]()
Bilo da je bolest u pitanju, radni dan… prekomjerno znojenje, neoprano dupe… životinjski smek..
Postoje kuce gdje ima kućnih ljubimaca i koje su čistije od onih gdje ih nema…
Hodanje u obuci po kući, mi je prljavije od maca i cuka koje svoje potrebe rade na mjestu gdje ti neophodno…
Bakterije koje se unose obućom u kući su nevidljive…
Tako da…ko hoce i vodi računa nema opravdanja …
Mislim da je taj “šmek” izraženiji kod onih koji cuke imaju.
..
miris przene ribe je najgori. ili slichan nekim .. 
.............................................................................................
Lešina. 
Zna li se ko na ovom forumu ?Licno :Grllss
Zar bi da upoznaš ikoga ovdje 
Ne pitam za sebe , za jarana 
Znaš li ga lično? 
Ozbiljno pitam,zna li se iko ovde ? Ili se to ne smije ni reci ....
Ovako odprilike
sve znaju mene, a ja nikoga
sve znaju mene, a ja nikoga
Kada sipate benzin, gledate li da cifre budu okrugle .. od L i sume novca…?
Ili jedno od oboje ?
Ili jedno od oboje ?
Kupili bi ovaj kamen kod Zara home 30€ držač za vrata ?
imam ovo

@Peace znaš li kako je i šta je s forumašicom Kreja? Otkako sam tu nisam je vidjela..
Penzionisala se. Samo to znam. Od tada vise skoro nikako ne dolazi.
dobro de su svi?
Red je bio 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 9823 Views