Samo da kažem
Re: Samo da kažem
kad sam sebi lep.koliko li sam tek drugima
.............................................................................................
@Vjetar meni kod štucanja pomogne da "progutam" zrak, isto kao da poješ vode samo udahni zrak i progutaj 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Otiđi dr.
To može izazvati ozbiljne probleme, nemoj čekati, trati da ti primjene terapiju .
Hello 
Nedjelja je u sedmicu najteži dan… hoćeš svasta da stigneš uraditi .. poraditi, očistiti …kuhati… ispeglati … prošetati .. odmoriti … 
Hvala zvaka takodje
Ali ove žalopojke o Saši Popoviću na društvenim mrežama... Kao da je riječ o nekoj gromadi od čovjeka, a ne o jednom od glavnih odgovornih za srozavanje kulture i umjetnosti na Balkanu 
Per aspera ad astra 
e, tu je josh i maca..
..
.............................................................................................
Bila mlada i lepa…
Ja sam u planu danas srediti po kuci, i sta sve ide uz to, obaviti shoping.
Kcerkica ce doci u srijedu, i ostat ce heftu. Moram se pobrinuti da ima u kuci hrane koju i ona voli.
Ugodan dan svima
Kcerkica ce doci u srijedu, i ostat ce heftu. Moram se pobrinuti da ima u kuci hrane koju i ona voli.
Ugodan dan svima
Vala poslije ovog dana i da je moja ne smije me niko krivit
I još moram za faks radit
I još moram za faks radit
Per aspera ad astra 
Neka je sa srecom useljenje u novi stan. U kom si delu Sarajeva sada 
Hvala tiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 11:54 pmNeka je sa srecom useljenje u novi stan. U kom si delu Sarajeva sada![]()
Ne smijem puno otkrivati
Ali hajmo reći da sam se pravo udaljila od centra
Per aspera ad astra 
Raspored mi doso, svaki dan ove sedmice do 7 pm.
Pa malo haturim. Zna dirktor da postim. Nesto mi je najljepsi dio ono vrijeme oko pripremanja vecere.
Svi poslali neke zahtjeve za raspored, ja sutila, i eto mi sad.
Pa malo haturim. Zna dirktor da postim. Nesto mi je najljepsi dio ono vrijeme oko pripremanja vecere.
Svi poslali neke zahtjeve za raspored, ja sutila, i eto mi sad.
Razumem te. Samim udaljavanjem od centra si pametno postupila. Pametna plavooka curabiljka wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 12:01 amHvala tiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 11:54 pmNeka je sa srecom useljenje u novi stan. U kom si delu Sarajeva sada![]()
![]()
Ne smijem puno otkrivati![]()
Ali hajmo reći da sam se pravo udaljila od centra
Dobro jutro
Ponedeljak
Ponedeljak
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post