Njega kože - kreme, ulja, serumi
Re: Njega koze - kremice, ulja, serumi
Biljka, koliko kostaju kod vas lush-ovi proizvodi?
Gdje ih nabaljas?
Gdje ih nabaljas?
Re: Njega koze - kremice, ulja, serumi
Imamo i mi Lush poslovnice u skoro svim trgovačkim centrima (SCC i BBI) sigurno. Ako uđeš na ovu stranicu možeš vidjeti naše cijene: https://www.lush.ba/
Koliko znam u SAD-u je baš puno skuplje. Njemačka/Austrija su isto skuplje, ali malo i kako šta. S tim da je puno veća ponuda, izađu limitirane kolekcije i ima nekad nekih popusta, zavisi koliko je veliki grad i koliko je velika poslovnica. U Minhenu sam jednom bila u Lushu na dva sprata i znam da je bilo neko ludo sniženje. Ali ovako inače je ovdje pristupačnije.
Evo uradila sam mali research. Uzela sam bestseller parfem Karma i uporedila:
BiH Austrija SAD
Per aspera ad astra 
Re: Njega kože - kreme, ulja, serumi
Nije bas ni kod vas jeftino s obzirom na standard.
Njihovi proizvodi mirisu najbolje na svijetu, ali ovdje su preskupi. Ne kupujem.
Njihovi proizvodi mirisu najbolje na svijetu, ali ovdje su preskupi. Ne kupujem.
Definitivno za standard haos preskupo, i dalje ne skupo kao high end proizvodi, ali veoma skupo. Zato su tu kad za počastiti se. A za miris definitivno, dovoljno samo da uđeš u radnju
Per aspera ad astra 
Da, dovoljno da udjes. Nisu to oni mirisi sto ubijaju, vec njezno opijaju. Osjecas da nije teska hemija.
Ovdje su nam davali besplato samples. Tako sam se ja grebala
Ovdje su nam davali besplato samples. Tako sam se ja grebala
Trenutni serumi koje koristim
.............................................................................................
Multi-Peptide + HA Serum i zadnji ... Aqua Bomb Hydrating Hyalucid
.............................................................................................
A čula sam za multi-petide. Kakav je?
Ja sam koristila nekad onaj AHA BHA, kako se već zove, crveni kao piling, nije loš bio kad želiš nešto jače
Per aspera ad astra 
. nisam taj josh probala.... mozda to mozers raditi i sa nekom maskom.. blazom..
peptide.. hm . ne vidim neku razliku . ako ga uporedima sa samo.Hyaluronic Acid -om// trenutno. koristim oba. prvo jedan. par minuta pauza.pa drugi nanesem...ali definitivno. zategnu kozu
Nisam a imam namjeru probati … 
Per aspera ad astra 
Sinoć im poslala mail da vidim rade li isporuku van BiH i evo šta su mu odgovorili …
Poštovana
Vršimo distribuciju i na području EU samo što u tom slučaju kupac plaća trošak pošte.
Zapravo, mi platimo prilikom slanja iz Hrvatske a Vi onda kompletan iznos (poštarina i cijena proizvoda) plaćate nama.
Problem je što bi Vi trebali imati svoj račun u KM, otvoren i s njega uplatiti na račun naše firme.
Ali, naši kupci u EU se snalaze na način da ili uplate western union ili im naruči neko njihov iz BiH pa pošalje (ako nemaju račun u KM).
Za još pitanja slobodno nas možete kontaktirati i na broj telefona (wapp,viber) kao i na instagram, fb,messenger.
Drago nam je da Vam se, proizvodi sviđaju i velik HVALA na lijepim željama!
Lp
BioHerbalis d.o.o.
Ulica Bana Milosavljevića 8
78000 Banja Luka
066/160688
e neche to Skitnica
Imaš li BiH račun?Skitnica wrote: ↑Wed Mar 05, 2025 5:41 pmSinoć im poslala mail da vidim rade li isporuku van BiH i evo šta su mu odgovorili …
Poštovana
Vršimo distribuciju i na području EU samo što u tom slučaju kupac plaća trošak pošte.
Zapravo, mi platimo prilikom slanja iz Hrvatske a Vi onda kompletan iznos (poštarina i cijena proizvoda) plaćate nama.
Problem je što bi Vi trebali imati svoj račun u KM, otvoren i s njega uplatiti na račun naše firme.
Ali, naši kupci u EU se snalaze na način da ili uplate western union ili im naruči neko njihov iz BiH pa pošalje (ako nemaju račun u KM).
Za još pitanja slobodno nas možete kontaktirati i na broj telefona (wapp,viber) kao i na instagram, fb,messenger.
Lp
BioHerbalis d.o.o.
78000 Banja Luka
066/160688
Per aspera ad astra 
Nemam. Pitala sam rodicu da dostave na njenu adresu. Rekla je ok..biljka wrote: ↑Wed Mar 05, 2025 5:54 pmImaš li BiH račun?Skitnica wrote: ↑Wed Mar 05, 2025 5:41 pmSinoć im poslala mail da vidim rade li isporuku van BiH i evo šta su mu odgovorili …
Poštovana
Lp
BioHerbalis d.o.o.
78000 Banja Luka
066/160688
Tako da prije ljeta neću moći probati proizvode ..
Kupila sam jojoba oil.
Navodno je dobro.
I fina mi je koza od njega.
Navodno je dobro.
I fina mi je koza od njega.
Ja se ulja uvijek bojim jer mi je prilično masna koža
Per aspera ad astra 
Dobila sam narucbu od Bioherbalis a ..
Moram iskreno reci da su mi super… kreme mi djeluju ok, ne djeluju premasno ( ne podnosim osjecaj masnog na licu / tijelu)…. Ugodan miris, nježan .. sljedeći put kompletirat ću kolekciju sa još par proizvoda…
Hvala još jednom za poklon …

Moram iskreno reci da su mi super… kreme mi djeluju ok, ne djeluju premasno ( ne podnosim osjecaj masnog na licu / tijelu)…. Ugodan miris, nježan .. sljedeći put kompletirat ću kolekciju sa još par proizvoda…
Hvala još jednom za poklon …