Samo da kažem
Re: Samo da kažem
A i forumaš mjeseca , sve se skupilo ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 9:03 amOdoh u soping![]()
Imam produzeni vikend, u ponedeljak se ne radi.
A i da isprobam auto![]()
Ne mogu .NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 9:15 amHoces sa mnom ?Skitnica wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 9:04 amA i forumaš mjeseca , sve se skupilo ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 9:03 am
Odoh u soping![]()
![]()
![]()
Imam goste danas …
Koliko ti je voziti do Amsterdama?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 9:03 amOdoh u soping![]()
Dobar dan svima 
Colegi imaju proljetni odmor, sin nam sinoc dosao.
Zaspala sam prije njega, kad jutros u kupatilu wowww, sta je ovo, rekoh
Koje mu stvari trebaju
Haos nasto.
Ja i muz navikli s malo, i lahko mi to ocistiti i organizovati.
Zaspala sam prije njega, kad jutros u kupatilu wowww, sta je ovo, rekoh
Koje mu stvari trebaju
Haos nasto.
Ja i muz navikli s malo, i lahko mi to ocistiti i organizovati.
Ja zivim na dobrom mestu. I u krugu od 200-250 km su mi Amsterdam,Roterdam,Den Haag zatim u Belgiji Briz,Lijez,Brisel,Antverpen.
Za dva sata stignem u Amsterdam. Jesi li bila nekada?
shta si kupio . daj slike
.............................................................................................
Nisam ja bila. Kcerkica je moja bila. Svidio joj se.
Sljedecu nedjelju je kod nas pomjeranje sata.
Sad mi neki covjek rece da je to too, zavrseno s ovim pomjeranjem, prosao zakon.
To bi bas volila.
Sad mi neki covjek rece da je to too, zavrseno s ovim pomjeranjem, prosao zakon.
To bi bas volila.
I tako, ulazim u treći dan konstantnog štucanja 
@deksametazon Mijenjaj nik, inače ću te uvijek gledati kroz ovo iskustvo
@deksametazon Mijenjaj nik, inače ću te uvijek gledati kroz ovo iskustvo
ne znam ko je ludji.. pa prestani piti
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 11:46 pmNeka patike, jaknicu,majice itd.![]()
Cekam tebe da dodjes pa idemo u Pariz da sopingujemo. Pariz je na pet sati od mene![]()
shopinga mi je dosta ..... a, davno sam prestala ichi sa pratiocima.. niti da pratim nekoga u istom... uzasno je dosadno
.dok ne prestane .
no. zao mi je. .. chudno jeste da to traje.. reakcija se pojavila nakon par sati .prstanka ili kad si primio?
Nakon par sati od primanja injekcije. Ovdje su mi rekli da taj lijek ima tu nuspojavu i stvarno sam čitao poslije da zna do ovoga dovesti. Kao treba prestati uzimati i to je rješenje. Ali ovo traje baš predugo i jako je neugodno 
hm.. rijetko shtucam... i naravno nije ugodno
nadam se da che prestati ..kako jedesh
.ili googlaj shta rade shtucachi.. kako se ponashati..
I ja sam rijetko, do sada. Ne znam stvarno, postaje užasno iritantno. I nije štucanje klasično, ono jednom štucneš pa svakih 30 sec. Već svakih 5 sec serija od tri brza štuca 
.
imaju i ove tablete.. ako ne prestane.............. baclofen
imaju i ove tablete.. ako ne prestane.............. baclofen
Ja sam ti unikat. Zbog mene ces promeniti misljenjeBella wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 12:44 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Mar 01, 2025 11:46 pmNeka patike, jaknicu,majice itd.![]()
Cekam tebe da dodjes pa idemo u Pariz da sopingujemo. Pariz je na pet sati od mene![]()
![]()
shopinga mi je dosta ..... a, davno sam prestala ichi sa pratiocima.. niti da pratim nekoga u istom... uzasno je dosadnoa i
![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-