Dobrodošli!
Re: Dobrodošli!
Glaj žena što su se obradovale mušku 
mozda je 'ono'..
.............................................................................................
Dobrodosao Zorg.
Jes to malo ljubomorističan
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Što je najgore, i meni je drago da je muško 
Skupljam drvo, zeljezo, kamen, glinu, zito i ovce
Gradim sela, gradove i puteve
Nekad nabavim i kartu iznenadjenja
A volim zene, of cors
A volim zene, of cors
Dobrodošao ! Na pravo mjesto …igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:38 pmSkupljam drvo, zeljezo, kamen, glinu, zito i ovce
A volim zene, of cors
Ovde sve samo željezo i bakar…zlata nema… balvana pokoji…
A nije pravo mjesto ako mi se ne izjasnjavas za ono najbitnije?!Skitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:41 pmDobrodošao ! Na pravo mjesto …igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:38 pmSkupljam drvo, zeljezo, kamen, glinu, zito i ovce
A volim zene, of cors![]()
Ovde sve samo željezo i bakar…zlata nema… balvana pokoji…![]()
A zato se sam uvjeri ..igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:43 pmA nije pravo mjesto ako mi se ne izjasnjavas za ono najbitnije?!Skitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:41 pmDobrodošao ! Na pravo mjesto …igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:38 pmSkupljam drvo, zeljezo, kamen, glinu, zito i ovce
Šta ja znam šta je tebi bitnije od željeza …
E jesi strucnjak bas neki. A jesi li mozda ti strucnjakinja??Skitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:45 pmA zato se sam uvjeri ..igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:43 pmA nije pravo mjesto ako mi se ne izjasnjavas za ono najbitnije?!
Šta ja znam šta je tebi bitnije od željeza …![]()
Ma nisam stručnjakinja nizašto ..igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:57 pmE jesi strucnjak bas neki. A jesi li mozda ti strucnjakinja??Skitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:45 pmA zato se sam uvjeri ..igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:43 pm
A nije pravo mjesto ako mi se ne izjasnjavas za ono najbitnije?!
Šta ja znam šta je tebi bitnije od željeza …![]()
Ima li ko da te ne slusa?
Ima li ko da te ne voli?
Ima li ko da te zaHebava?
Ima. Sve ćeš vidjeti …igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 8:09 pmIma li ko da te ne slusa?Skitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 8:07 pmMa nisam stručnjakinja nizašto ..igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:57 pm
E jesi strucnjak bas neki. A jesi li mozda ti strucnjakinja??![]()
Ima li ko da te ne voli?
Ima li ko da te zaHebava?
Koji ti je body count
Treba nam svakako na igrici pogadjanje neko ko se razumije u bakar i zeljezoSkitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:41 pmDobrodošao ! Na pravo mjesto …igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:38 pmSkupljam drvo, zeljezo, kamen, glinu, zito i ovce
Dobro dosao
Dobrodošao @igrac zidlera 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Dvocifren je jos uvijek. Al kako budem nakucavao postove izadjem jako brzo na 100+
Dobro dosao igrac zidlera
Sta znaci ovo zidlera
Sta znaci ovo zidlera
društvena igra u kojoj pobjeđuje najuspješniji igrač sa najboljom infrastrukturom
igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 7:38 pmSkupljam drvo, zeljezo, kamen, glinu, zito i ovce
Popravljas li kišobrane ?igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 8:23 pmZbori. Sta cekas?Skitnica wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 8:10 pmIma. Sve ćeš vidjeti …igrac zidlera wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 8:09 pm
Ima li ko da te ne slusa?
Ima li ko da te ne voli?
Ima li ko da te zaHebava?![]()
Po kojoj cijeni poravljas kišobrane, isplatili se popraviti ili kupiti novi ?igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 9:22 amCak i zakucavam potkovice
Za dobar i kvalitetan rad uvijek se isplati, nikad nije skupo