Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Grofica wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 6:57 pmDobar dan.
Čitam vas i odjednom piše "petaaakkk" - reko šta sam ovo ja pobrkala. Kad ono nisam vas čitala za vikend![]()
Danas provela super dan, sa porodicom na selu, malo roštiljali, uživali. A ja i srednja mi sestra obišle i selo, pa se htjele vratiti preko livada, a nismo ni sanjale koliko je zaraslo i kolika je trava, pa to nije bilo preko livada, nego kroz šume![]()
Helem, hvala Bogu prošle smo dobro, bilo me strah da nas šta ne zvekne iz one ogromne trave...
Snaga, nemoj da to čitam... Moraš se potruditi i nemoj da ti bezveze propadaju ni novci, a ni vrijeme. Koliko ispita imaš?
Nemoj da ti se ja pristavim, pitaj Hanija kako mogu biti dosadna![]()
2 . Ali ja sam na post post što bi se reklo. Sve je jako skupo, i unaprijed se placa, ne znam šta Mi je nisam sklona ni apatiji ni ničem sličnom. Nešto sam sama sobom nezadovoljna, mensecini...Ja hljeba preko pogace hocu
Ne plasim se mrakova, vukova ni jakih vjetrova
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Hajde hajde nakani se...
Znam uhvati i mene tako neučenje, ali samo pomisli da je to ostalo što te dijeli od konačnice.
S druge strane, kako si ti mlada, a kako sam ja "u godinama" pa evo stižem.
Možeš ti to i hoćeš.
Imaš dovoljno vremena da spremiš za 10-ku.
Znam uhvati i mene tako neučenje, ali samo pomisli da je to ostalo što te dijeli od konačnice.
Možeš ti to i hoćeš.
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Grofica wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 7:02 pmHajde hajde nakani se...
Možeš ti to i hoćeš.
Hvala ti
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Sve zavisi ko je kakav tip, meni forsiranje nije bilo produktivno 
Ma ne znam ni kakav sam tip , samokriticna sam, tolike ispite i ispite dala glatko sad imam još dva mjeseca za ucenje ali mi se ne da. Plašim se da mi ovo ne potraje.
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Ja sam radio vikend, sutra ne radim i meni je danas petak! Koliko god bila nedjeljaGrofica wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 6:57 pmDobar dan.
Čitam vas i odjednom piše "petaaakkk" - reko šta sam ovo ja pobrkala. Kad ono nisam vas čitala za vikend![]()
Danas provela super dan, sa porodicom na selu, malo roštiljali, uživali. A ja i srednja mi sestra obišle i selo, pa se htjele vratiti preko livada, a nismo ni sanjale koliko je zaraslo i kolika je trava, pa to nije bilo preko livada, nego kroz šume![]()
Helem, hvala Bogu prošle smo dobro, bilo me strah da nas šta ne zvekne iz one ogromne trave...
Snaga, nemoj da to čitam... Moraš se potruditi i nemoj da ti bezveze propadaju ni novci, a ni vrijeme. Koliko ispita imaš?
Nemoj da ti se ja pristavim, pitaj Hanija kako mogu biti dosadna![]()
Dobro jutro
Želim vam lijep dan
Želim vam lijep dan
dobro jutro
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
No, no, non esistono più..
Dobar dan
Glava me boli
Glava me boli
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
dobro jutro , šta ima narode
Ev’ radim, privređujem
Dobro jutro 
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Šta se krijete 
Dobar dan
Osjećam se vrlo eventualno
Osjećam se vrlo eventualno
Meni se glava hoce raspasti 
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Tako je meni jučer, a izgleda da će i danas
Uglavnom, meni je jučer pomoglo spavanje. Poslije ručka dremnula pola sata i super.
Tako ću i danas
Uglavnom, meni je jučer pomoglo spavanje. Poslije ručka dremnula pola sata i super.
Tako ću i danas
ja zveknem caffetin i miran, drogiran
srećom, ne treba mi često
carobnjak_N wrote: ↑Tue Jul 21, 2020 4:33 pmja zveknem caffetin i miran, drogiran
Nemoj mi vjerovati doslovno ali kao da sam negdje nekad pročitala da je caffetin kancerogen....
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
Nije, nego ima neki sicusni promil neke supstance koja je zabranjena na Eu trzistu.Snaga wrote: ↑Tue Jul 21, 2020 6:29 pmcarobnjak_N wrote: ↑Tue Jul 21, 2020 4:33 pmja zveknem caffetin i miran, drogiran
Nemoj mi vjerovati doslovno ali kao da sam negdje nekad pročitala da je caffetin kancerogen....
Neka droga
carobnjak_N wrote: ↑Tue Jul 21, 2020 6:34 pmNije, nego ima neki sicusni promil neke supstance koja je zabranjena na Eu trzistu.Snaga wrote: ↑Tue Jul 21, 2020 6:29 pmcarobnjak_N wrote: ↑Tue Jul 21, 2020 4:33 pmja zveknem caffetin i miran, drogiran
Neka droga
I nema to veze ti ga opet zveknes?
Dok imam srca da ga dam
Dok imam srca da ga dam
pa legalna droga , ko bi to odbio

-
- Similar Topics