Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Čestitam Žvaka, puno km da pređeš a da te ni mali prst ne zaboli.
Može li se znati marka i model aFta
Može li se znati marka i model aFta
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Dobro jutro/dan 
. jedno daje fabrika. kao shto moze da da i shop gdje kupujesh auto. kao i nezavisno osiguranje
.. s obzirom na godsihte auta .. nude osiguranje . na do 3 godine . zavisi..
.............................................................................................
Za ovaj auto sam od ove autokuce dobio 24 meseci garancije. Dakle bilo sta ako zafali autu,ne placam nista. A ovako cu uzeti voll kasko i ono ce me kostati oko 1200 eura na godisnjem nivou,dakle otprilike 100 eura mesecno.Bella wrote: ↑Wed Feb 19, 2025 4:17 pm. jedno daje fabrika. kao shto moze da da i shop gdje kupujesh auto. kao i nezavisno osiguranje
.. s obzirom na godsihte auta .. nude osiguranje . na do 3 godine . zavisi..
Ima recimo ovde mi nude da placam 39 eura mesecno a da mi svaki tehnicki i svaka inspekcija bude besplatna. I da u slucaju da moraju auto zadrzati dan,dva...dobijam njihov auto na koriscenje.
Pa imas recimo i za ADAC ako hoces da uzmes. Kosta te 9 eura mesecno. I ne daj Boze stane ti auto negde, slep sluzba dolazi besplatno odvozi tvoj auto i dobijas njihov na koriscenje dok tvoj ne srede.
Imas svakakvih ponuda...
super..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Feb 19, 2025 5:04 pmZa ovaj auto sam od ove autokuce dobio 24 meseci garancije. Dakle bilo sta ako zafali autu,ne placam nista. A ovako cu uzeti voll kasko i ono ce me kostati oko 1200 eura na godisnjem nivou,dakle otprilike 100 eura mesecno.
Ima recimo ovde mi nude da placam 39 eura mesecno a da mi svaki tehnicki i svaka inspekcija bude besplatna. I da u slucaju da moraju auto zadrzati dan,dva...dobijam njihov auto na koriscenje.
Pa imas recimo i za ADAC ako hoces da uzmes. Kosta te 9 eura mesecno. I ne daj Boze stane ti auto negde, slep sluzba dolazi besplatno odvozi tvoj auto i dobijas njihov na koriscenje dok tvoj ne srede.
Imas svakakvih ponuda...
taj od 9 eura. ti mozda ne trba ako ti drugo osiguranje to pokriva..
mora se sve prochitati...
..
.............................................................................................
Svi nude sve ovdeBella wrote: ↑Wed Feb 19, 2025 5:15 pmsuper..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Feb 19, 2025 5:04 pmZa ovaj auto sam od ove autokuce dobio 24 meseci garancije. Dakle bilo sta ako zafali autu,ne placam nista. A ovako cu uzeti voll kasko i ono ce me kostati oko 1200 eura na godisnjem nivou,dakle otprilike 100 eura mesecno.
Imas svakakvih ponuda...
taj od 9 eura. ti mozda ne trba ako ti drugo osiguranje to pokriva..
mora se sve prochitati...![]()
..
Kada dolazis da se vozimo
..jel to, pick up line.... vozaamo

eno .opet nova tema sve sa ..sex. itd
kad che ovaj februar prochi

kad che ovaj februar prochi
Ma garant to otislo da trosi dok nije online na forumu...
Ahhh tebe...kako se ne bi zabrinula ja te smatram "nasom" curicom...
Per aspera ad astra 
Mislim da forum vec razmislja o promjeni imena na Love & Sex nakon svih tema ...
Bolje da pricamo / pisemo o sexu nego da ucimo na greskama... Ovako cemo gresiti bez greske..
A abdest ne oduzima puno vremena, uvijek mozes uzeti novi..
Ja bih ti i pisala, ali slabo ko još odgovara
Per aspera ad astra 
ja ne mogu iz vec recenih razlogabiljka wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 3:57 pmJa bih ti i pisala, ali slabo ko još odgovara![]()
Ako ti se piše, piši ne osvrći se na druge … pa i ja nikad teme ne bi otvorila ako bi gledala na druge da ih otvori…biljka wrote: ↑Thu Feb 20, 2025 3:57 pmJa bih ti i pisala, ali slabo ko još odgovara![]()
Pišem gdje mi volja/ Otvorim temu o kojoj mi je cejf…
Malo sa kim i pišem …
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-