Bucket list
Re: Bucket list
:m. odrashe dijasporu..
.............................................................................................
Bend po svom ukusu oformiti. Ne da bismo svirali po tezgama 
Imati kokoši oko kuće 
1. Imati konja, a nekako živjeti u gradu/predgrađu da je sve dostupno
2. Dacia Duster
3. Jedna ona AYM haljina prelijepo strukirana
4. Thriftana bunda od pravog krzna
...
Biće još
2. Dacia Duster
3. Jedna ona AYM haljina prelijepo strukirana
4. Thriftana bunda od pravog krzna
...
Biće još
Per aspera ad astra 
5. Kozmetika iz P. Louise, doslovno bih sve poredala kao izlog
6. Glupi korejski tirtir puder koji nema da se uzme kod nas koliko znam. Moram da vidim tu pokrivnu moć (ako je neko probao želim mišljenje)
7. Lushov Dirty body spray koji se kanim da uzmem već godinu dana, doslovno svaki put kad sam u Lushu
8. Lushove bombe za kupanje. Jedva čekam da se preselim da imam kadu i napokon imam priliku za bath bombs
9. Ne znam zašto, ali sam opsjednuta ovom Sizifovom ogrlicom https://www.createdbyill.com/products/s ... PTQ3Mjt1Fw Vjerovatno je samo faza
10. I još laneni bež komplet
Skromno, materijalista, al dobro je. Više je wish list. Još skok iz padobrana i mogu umrijeti
6. Glupi korejski tirtir puder koji nema da se uzme kod nas koliko znam. Moram da vidim tu pokrivnu moć (ako je neko probao želim mišljenje)
7. Lushov Dirty body spray koji se kanim da uzmem već godinu dana, doslovno svaki put kad sam u Lushu
8. Lushove bombe za kupanje. Jedva čekam da se preselim da imam kadu i napokon imam priliku za bath bombs
9. Ne znam zašto, ali sam opsjednuta ovom Sizifovom ogrlicom https://www.createdbyill.com/products/s ... PTQ3Mjt1Fw Vjerovatno je samo faza
10. I još laneni bež komplet
Skromno, materijalista, al dobro je. Više je wish list. Još skok iz padobrana i mogu umrijeti
Per aspera ad astra 
Završila fakultet
Isplatila kredit
Eh, sad imam novu listu:
Obaviti hadž
Položiti pravosudni
Obići makar 10 svjetskih metropola
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.

Ovu dvogrbu kamilu jahati
jeste,,ako si debelindzo.. pa te stisnu grbe. bash fino
.............................................................................................