Najgluplje stvari za potrošiti novac
Najgluplje stvari za potrošiti novac
Šta je po vama najgluplje što neko može kupiti?
Znam, ne treba gledati u tuđe novčanike i neka svako troši novac na šta želi, ali na šta ne biste mogli dati novac i kada biste bili milioneri?
Znam, ne treba gledati u tuđe novčanike i neka svako troši novac na šta želi, ali na šta ne biste mogli dati novac i kada biste bili milioneri?
Per aspera ad astra 
Re: Najgluplje stvari za potrošiti novac
Kupila pratioce na drustvenim mrezama -NIKAD.
Cvjetne skupe dekoracije.. za proslave rodjendana, svadbi, godisnjica..NIKAD..
Zlatni / pozlaceni namjestaj..
ITD. i sl. gluposti...
Meni je ubjedljivo njgora markirana odjeća sa natpisima marki. Super su mi neki dizajnerski kupi komadi generalno, ali suludo mi je platiti da ja reklamiram neki brend (i pritom izgleda prilično jeftino)
Ako neko sa foruma nosi nije hejt
Ako neko sa foruma nosi nije hejt
Per aspera ad astra 
Suplementi, detoks cajevi i cudotvorne mjesavine za " ravan stomak", mrsavljenje i sl gluposti... 
Ja nosim ali si u pravu za to kada je natpis veliki. Deluje kao sa vasara. Ja imam mozda jednu ili dve stvari na kojoj je da kazem malo veci natpis (ne preko celog duksa i ne sa cirkonima i ostali bolidarijum ), kod ostalih markiranih stvari mi je skroz mali znak.
Inace generalno kupujem markiranu stvar ne jer sam iskompleksiram i patim za tim vec mi zaista duze traje. Smatram da mi je bolje kupiti markirane farmerice za 80-100 eura i traju mi par godina nego one po 20 eura koje se skupe ili izlizu nakon prvog,eventualno drugog pranja.
Inace nikada ne bih kupovao zene.
Ma nemam ništa generalno protiv markirane odjeće, i 80-100 eura je sasvim okej za kvalitetne farmerke. Samo nekad ljudi izgledaju kao reklama za neku trgovinu. Treba neki balans imatiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 7:05 pmJa nosim ali si u pravu za to kada je natpis veliki. Deluje kao sa vasara. Ja imam mozda jednu ili dve stvari na kojoj je da kazem malo veci natpis (ne preko celog duksa i ne sa cirkonima i ostali bolidarijum ), kod ostalih markiranih stvari mi je skroz mali znak.
Inace generalno kupujem markiranu stvar ne jer sam iskompleksiram i patim za tim vec mi zaista duze traje. Smatram da mi je bolje kupiti markirane farmerice za 80-100 eura i traju mi par godina nego one po 20 eura koje se skupe ili izlizu nakon prvog,eventualno drugog pranja.
Per aspera ad astra 
skupo auto
ogromna kuca
ljubavnica
ogromna kuca
ljubavnica
Krediti jesu pljačka. Ali nekad se ne može bez njih..
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 7:05 pm

.............................................................................................
Meni u ovom izboru, bolje ženeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 7:05 pmSmatram da mi je bolje kupiti markirane farmerice za 80-100 eura...
Farmerice dvije godine da nosaš, ženu za te pare pola sata
Razmisli opet 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Njah, bolje
Bella, ti ces biti moj stilistaBella wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 9:34 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 7:05 pm
![]()
![]()
![]()
![]()
.............................................................................................
..putne kofere
..nije zbog biljkinog incidenta
katastrofa ...
..shta ti prijatelji kazu. kad idesh s njima na kafu. i tako to
Ljudi se ovde ne opterecuju time. Vazno je da si uredan.Bella wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 1:49 pm![]()
katastrofa ...
..shta ti prijatelji kazu. kad idesh s njima na kafu. i tako tojel te djevojke .gledaju suznih ochiju..
![]()
Kao drugo, meni je dnevna varijanta uuek sportska. Ne ocekujes valjda da nosim odelo i kravatu
Ja sam pravi pravcati saver, pa je meni mnogo sto sta glupo.
Evo jedna od gorih stvari koju sam cula, koju stvarno ne bih radila da sam milione teska
- platiti jedan odrezak u restoranu $1000.
Evo jedna od gorih stvari koju sam cula, koju stvarno ne bih radila da sam milione teska
- platiti jedan odrezak u restoranu $1000.
slushaj.. da, kosa ti je uredna .jer je nema..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 1:55 pmLjudi se ovde ne opterecuju time. Vazno je da si uredan.
Kao drugo, meni je dnevna varijanta uuek sportska. Ne ocekujes valjda da nosim odelo i kravatu![]()
Sigurno neke stvari bez koje mozemo.
murano dekoracije
$72
$63 itd
$72
$63 itd.............................................................................................
Per aspera ad astra 
unikatni rad.. art....a i talijanchichi..svoje cijene.. vrijednost se drzi .. kad ne znaju shta pokloniti . bogatim. kupe neshto od toga. da kupi prashinu..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1667 Views
-
Last post by Revizor
-
- 181 Replies