O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Da li da perem kosu veceras ili da to ostavim za ujutro.. 
Sta da veceram.. 
Sramota me sutra kupovati, a totalno sam nespremna jer sam zaboravila 
Per aspera ad astra 
.............................................................................................
Nisam ni ja ništa kupila a vidiš mogla sam. Jel mi kasno trknuti do binga? 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
i meni bi odgovaralo, da je u subotu bojkot u Sephori..

.............................................................................................
Dodjite kod mene, nema bojkota 
Kako je proljeće sve bliže i bliže..
Sta korisno da jedem
mislim na nesto zdravo :cc.
Kako mi se jutros spava 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Kako mi kosa brzo raste .. 
Desilo se da nenamjerno sretnem neke ljude, neviđene i više od 20 godina.
Jedan od tih susreta zabilježio se na ulici.
Jedan na parkingu idući na posao i 2 tokom posla. I jedan u tuđim gostima.
Ljubitelji matematike bi rekli e to je zbog toga i toga i započeli redati objašnjenja logikom zalivena. Nisam to skroz odbacila a ni totalno prihvatila, jer znam da postoje i razlozi razloga koji spajaju ljude ili razdvajaju.. i kroz vrijeme i u vremenu, bilo kakvom.
I to su najčešće zajednički osjećaji. Ili nedostatak istih.
I evo posmatram kako se trava blista od refleksije sunca, a vjetar njiše suho lišće.
Tišina žive prirode je konstantno čujna.
Jedan od tih susreta zabilježio se na ulici.
Jedan na parkingu idući na posao i 2 tokom posla. I jedan u tuđim gostima.
Ljubitelji matematike bi rekli e to je zbog toga i toga i započeli redati objašnjenja logikom zalivena. Nisam to skroz odbacila a ni totalno prihvatila, jer znam da postoje i razlozi razloga koji spajaju ljude ili razdvajaju.. i kroz vrijeme i u vremenu, bilo kakvom.
I to su najčešće zajednički osjećaji. Ili nedostatak istih.
I evo posmatram kako se trava blista od refleksije sunca, a vjetar njiše suho lišće.
Tišina žive prirode je konstantno čujna.
O rucku...
sta rucati... 
preskochi
Šetala je noseći torbicu samo na jedom ramenu, bez potpore ruke ili evidentnog prisutnog straha da će spasti.
Kao da je torbica bila prišivena uz čitavo joj tijelo.
Taj njen način držanja i koračanja prisutan je kod rijetkih žena. Neka vrsta tajne i dara od rođenja.
Nije se moglo čuti odzvanjanje štikli, ipak udobne obuće neiscrpljenih stopala, dok je mirno govorila hodajući.. da se ljudi prema njoj mogu ponašati kako hoće.. do njih je..
Čak i licemjeri, oni koji se prave blesavi, lažno ljubazni, ili žrtve.. samo da bi dobili što u trenutku žele. Bez realne podloge i za tuđim osjećajima i potrebama.
A znaš li zašto? Jer je s vremenom apsorbirala, zahvaljujući i sličnim ili skroz drugačijim osobama, kako i prema čemu ili kome (ne) razvijati vlastite.
Kao da je torbica bila prišivena uz čitavo joj tijelo.
Taj njen način držanja i koračanja prisutan je kod rijetkih žena. Neka vrsta tajne i dara od rođenja.
Nije se moglo čuti odzvanjanje štikli, ipak udobne obuće neiscrpljenih stopala, dok je mirno govorila hodajući.. da se ljudi prema njoj mogu ponašati kako hoće.. do njih je..
Čak i licemjeri, oni koji se prave blesavi, lažno ljubazni, ili žrtve.. samo da bi dobili što u trenutku žele. Bez realne podloge i za tuđim osjećajima i potrebama.
A znaš li zašto? Jer je s vremenom apsorbirala, zahvaljujući i sličnim ili skroz drugačijim osobama, kako i prema čemu ili kome (ne) razvijati vlastite.
Opet razmisljam kako bi trebala otvoriti temu Ina.
Tu cu sigurno sve procitati, ovako mi se moze omaci.
Procitah ovo tri puta, da bolje upijem.
Tu cu sigurno sve procitati, ovako mi se moze omaci.
Procitah ovo tri puta, da bolje upijem.
Ne razumijem trend lediti jaja… i po potrebi vaditi i koristiti ih… 
Kako doista previse uzadnje vrijeme provodim vrenema na forumu 
Razmišljam imam li se na šta žaliti .. 
Nocas neko sijelo u nesem kulturnom centru povodom dana nezavisnosti, dogovismo s prijateljima da odemo malo, a jos nemam ideju sta cu obuci
Ko da nemam pantalone za tu prigudu, razmisljam trebam li stati i kupiti nove
Ko da nemam pantalone za tu prigudu, razmisljam trebam li stati i kupiti nove
Postoje stvari, situacije ili ljudi od kojih se ne možeš ograditi. Jednostavno se dese povodom okolnosti, dodira, mirisa, osmijeha, pogleda, onog zajedničkog osjećaja.. već se znamo.
Moj crveni cvjetni kišobran bio je tad nedovoljan ali opet drag detalj. U torbi za svaki dan a i tačnost neredovitog voza.
Pokisla sam do potkošulje.
I noge su bile mokre, pa su poslije prsti djelovali naborano kao tokom previše provedenog vremena u moru.
Zapamtila sam pogotovo i onu vodu što je našla prolaz, i što se lila sama po licu.. zbog zauzetosti i jedne i druge ruke.
Oblaci su se prirodno i nepozvano ispražnjavali po tuđim obrazima.
I ne možeš odlučiti šta ili koga voljeti.. ali možeš odlučiti šta s tom ljubavlju.
Život je krug.
I neki gubici, a i dobici, mogu realno rezultirati kao najljepše i benefit pobjede.
Moj crveni cvjetni kišobran bio je tad nedovoljan ali opet drag detalj. U torbi za svaki dan a i tačnost neredovitog voza.
Pokisla sam do potkošulje.
I noge su bile mokre, pa su poslije prsti djelovali naborano kao tokom previše provedenog vremena u moru.
Zapamtila sam pogotovo i onu vodu što je našla prolaz, i što se lila sama po licu.. zbog zauzetosti i jedne i druge ruke.
Oblaci su se prirodno i nepozvano ispražnjavali po tuđim obrazima.
I ne možeš odlučiti šta ili koga voljeti.. ali možeš odlučiti šta s tom ljubavlju.
Život je krug.
I neki gubici, a i dobici, mogu realno rezultirati kao najljepše i benefit pobjede.
Koliko insan zna biti naivan 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace