Studenti prebrojmo se
Re: Studenti prebrojmo se
Ček jel ideš po starom ili Bolonja?
Kod mene je bilo po starom sistemu i bio je pismeni ispit, doduše tad je korona nastala pa je bilo samo pismeno, ali može se naštrebati. Bitno je da lkgički povežeš sa drugim pravima.
Kod mene je bilo po starom sistemu i bio je pismeni ispit, doduše tad je korona nastala pa je bilo samo pismeno, ali može se naštrebati. Bitno je da lkgički povežeš sa drugim pravima.
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Bolonja. Eeeh bila je druga priča u toku korone. Sad je usmeno i temeljit je haos
Per aspera ad astra 
Samo nemoj odustajati.
Šta ti je još ostalo iz 3?
Šta ti je još ostalo iz 3?
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Hm... Sve. Tek sam je upisala u septembru, sad su u toku završni ispiti iz prvog semestra
Per aspera ad astra 
Rsdno i KPP su mi bili najdražeči, inače druga opcija posle radnog je krivica, eto ipak sam stručnjak za radno pravo
MJP i Europsko su bili šaše.
Finansije i obligacije su me napatili pravo, ne volim ništa u vezi ekonomije
Šta je ono još bilo, ne shećam se baš
Finansije i obligacije su me napatili pravo, ne volim ništa u vezi ekonomije
Šta je ono još bilo, ne shećam se baš
MJP i EU imam položene igrom slučaja, ali su svakako lagani. KPP polažem ove sedmice. Radno at this point mi se ni ne izlazi. U Finansije polažem najveće nade, iako mrzim ekonomiju, a mrzim i krivicu istoGrofica wrote: ↑Tue Feb 04, 2025 10:33 pmRsdno i KPP su mi bili najdražeči, inače druga opcija posle radnog je krivica, eto ipak sam stručnjak za radno pravo![]()
Finansije i obligacije su me napatili pravo, ne volim ništa u vezi ekonomije![]()
Šta je ono još bilo, ne shećam se baš![]()
Per aspera ad astra 
Za radno nauči zakon o radu i no sikiriki.
Krivica je zakon
Može ti puno pomoći da prođeš zakone o krivičnom postupku i zakon o postupku s maloljetnicima to ti je bitno.
To najviše pitaju za KPP.
Sretno u svakom slučaju i piši slobodno šta ti treba.
Krivica je zakon
Može ti puno pomoći da prođeš zakone o krivičnom postupku i zakon o postupku s maloljetnicima to ti je bitno.
To najviše pitaju za KPP.
Sretno u svakom slučaju i piši slobodno šta ti treba.
Da sad sam Stručni saradnik za radne odnose 
Da, volim RP.
Kanim se danima da počnem učiti za oravosudni
Kanim se danima da počnem učiti za oravosudni
Pozz Svima ..
A broje li se ovi koji su uposleni na fakultetu kao "vjecni studenti"?
Da .. prvi mi je post i eto na prvu temu odmah
Prijatno
A broje li se ovi koji su uposleni na fakultetu kao "vjecni studenti"?
Da .. prvi mi je post i eto na prvu temu odmah
Prijatno
Pozz Zorg i dibro nam došao 
Samo da pritefterim da sam počela čitati