Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Uvijek sam u zurbi.
Izgleda mi da bi htjela stici vise nego sto mogu.
Lijap dan svima zelim
Izgleda mi da bi htjela stici vise nego sto mogu.
Lijap dan svima zelim
veliš kratak ti dan 
Dan 2. bez kofera: Ništa... Tražim naknadu štete od prevoznika :/&%
Per aspera ad astra 
Update: U drugom koferu su našli KUHALO I USISVAČ
Neko se pravo obradovao mom Rituals setu
Per aspera ad astra 
Dobro da nisi uzela ti taj kofer …
Kuhalo i usisivač ..
Možda i ona/ on isto misle , da se neko jako obradovao koferu i stvarima u njemu …
Kuhalo i usisivač ..
Možda i ona/ on isto misle , da se neko jako obradovao koferu i stvarima u njemu …
Pozz 
Ma slala sam negdje gore, ali evo izgleda da bi prevoznik mogao nadoknaditi. ČekamNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Feb 05, 2025 4:58 pmIma Rituals radnja nedaleko od mene. Koji ti je to set da ti nadoknadim![]()
Per aspera ad astra 
zashto bi za to bio odgovoran .prevoznik..
.............................................................................................
Super. Ako i ne nadoknadi a toliko ti znaci taj set, evo ja cu da ti ga nabavim i posaljembiljka wrote: ↑Wed Feb 05, 2025 5:09 pmMa slala sam negdje gore, ali evo izgleda da bi prevoznik mogao nadoknaditi. ČekamNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Feb 05, 2025 4:58 pmIma Rituals radnja nedaleko od mene. Koji ti je to set da ti nadoknadim![]()
![]()
.koja je procedura. jel svaki kofer ima naljepnicu sa imenom i mozda br sjedishta ?
.............................................................................................
Zalijepe stiker sa brojem na kofer, a dobiješ drugi dio stikera gdje je napisan isti broj. I uglavnom kad smo skontali da sam izgubila ja sam imala papir sa svojim brojem, ali nije bilo kofera sa mojim stikerom. Vozači su nazvali svaku osobu koja je bila u busu, ali niko nije rekao da je zamijenio kofer (iako neko jeste 100%)
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Wed Feb 05, 2025 6:03 pmZalijepe stiker sa brojem na kofer, a dobiješ drugi dio stikera gdje je napisan isti broj. I uglavnom kad smo skontali da sam izgubila ja sam imala papir sa svojim brojem, ali nije bilo kofera sa mojim stikerom. Vozači su nazvali svaku osobu koja je bila u busu, ali niko nije rekao da je zamijenio kofer (iako neko jeste 100%)![]()
Bosna i Hercegovina
Dobra veče dobri svijete
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Deset radnih sati danas.
Lijepo svi spavajte
Lijepo svi spavajte
Dobar dan dobri ljudi 
. naleti mi yt recept za ..bolognese sauce..
aj . muka mi od prizora.. 
Hello... It's me 
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Dobro vece Grofice 
Večr veče
I šta ima u toj švabiji?
I šta ima u toj švabiji?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies