Nenajavljeni gosti ?
Re: Nenajavljeni gosti ?
Ljudi koji se usude doci nenajavljeno cesto su oni s kojima imamo najprisnije odnose... i super je kad dodu nenajavljeno, nema stresa oko pripreme obroka - jede se/pije bez " specijalnih priprema". 
Ja ne volim bas da mi neko dodje onako iznenada,ali zato ja volim drugima da odem tako 
. ako ne idem u goste.. ne bih da isti dolaze..
inache.. sada mi odgovara .druzenje vani ... trajanje do sat vremena
.............................................................................................
Mi imamo jednu drugu krajnost.
Imamo ljude s kojima se znamo citav zivot, i zive milji i po od nas, ali njima se treba najaviti bar 5 dana unapred, i moras dati tacno vrijeme dolaska.
To mi dodje ko da kod doktora zakazujem termin.
Isto je i ako tebi hoce doci. Mora sve biti dogovoreno bar 5 dana unapred, i tacno vrijeme.
Zbog covjekovog posla, ne zna nikad u koliko ce zavrsiti, ni koji dan ce biti slobodan, skoro je postalo neizvodivo da se s njima vidimo.
Imamo ljude s kojima se znamo citav zivot, i zive milji i po od nas, ali njima se treba najaviti bar 5 dana unapred, i moras dati tacno vrijeme dolaska.
To mi dodje ko da kod doktora zakazujem termin.
Isto je i ako tebi hoce doci. Mora sve biti dogovoreno bar 5 dana unapred, i tacno vrijeme.
Zbog covjekovog posla, ne zna nikad u koliko ce zavrsiti, ni koji dan ce biti slobodan, skoro je postalo neizvodivo da se s njima vidimo.
Druženje vani...kava ili ponekad ručak/večera.
Ne volim druženja u stanu. Rijeko se to dogodi da pozovem nekoga doma! A nenajavljenih nema
....samo se ne javim na mobitel,
.U zgradu ne mogu bez da otvorim ulazna vrata tako da....nema toga 
Ne volim druženja u stanu. Rijeko se to dogodi da pozovem nekoga doma! A nenajavljenih nema