Studenti Srbije kandidati za Nobelovu nagradu za mir
Studenti Srbije kandidati za Nobelovu nagradu za mir
Studenti iz Srbije danas su i zvanično postali kandidati za ovogodišnju Nobelovu nagradu za mir. Njih su za tu nagradu bukvalno u minut do 12, s obzirom da danas ističe rok, kandidovali dramski pisac Siniša Kovačević i advokatica Dijana Stojković. U toku dana ekspresno su dobili i potvrdu Nobelovog komiteta da su primili njihovu kandidaturu.
(Klix)

(Klix)
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Re: Studenti Srbije kandidati za Nobelovu nagradu za mir
Iskreno lijepo. Baš su odijeknuli svijetom generalno i vidi se da rade dobru stvar. Mislim da imaju šanse
Per aspera ad astra 
Ja koliko bih voleo da padne ova nakaradna vlast toliko mi ovi protesti poceli smrdeti. Vreme ce da pokaze
Kako misliš počeli smrditi?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:29 amJa koliko bih voleo da padne ova nakaradna vlast toliko mi ovi protesti poceli smrdeti. Vreme ce da pokaze
Per aspera ad astra 
Prvo ta oznaka krvave sake nije slucajno smisljena u Srbiji vec je to neka nevladina organizacija koju finansiraju sa strane. Drugo, mnogo setnji i odugovlacenja. Trece,gomila glumaca su prikljuceni a oni nikada bolje nisu zaradjivali od te prevarantske vlasti. I dalje snimaju filmove,serije i reklame za RTS,Telekom itd.sto je pod sapom te lopovske vlasti. Vec 10 puta imaju protesti,svih 10 na istu ili slicnu foru koji se na kraju uruse. Opet kazem, daj Boze da se ja varam ali ovi i ne traze da vlast ode. To uopste njima nije zahtev.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:32 amKako misliš počeli smrditi?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:29 amJa koliko bih voleo da padne ova nakaradna vlast toliko mi ovi protesti poceli smrdeti. Vreme ce da pokaze
Pa i mene nervira što nijedan od četiri zahtjeva nije konkretno protiv vlasti. Razumijem da je traženje odgovornih i dokumentacije neko indirektno okrivljavanje, u smislu da je je neko sa vrha prikrio detalje, ali opet ništa konkretno. Mada i dalje mislim da je ono što rade impresivno, a što se tiče glumaca i ljudi koji zarađuju od te vlasti, ne bih da gledam na to kao na crno-bijelu stvar. Opet svako spaja kraj s krajem na neki svoj način, ako uspijevaju podržati studente u ovome opet je velika stvarNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:39 amPrvo ta oznaka krvave sake nije slucajno smisljena u Srbiji vec je to neka nevladina organizacija koju finansiraju sa strane. Drugo, mnogo setnji i odugovlacenja. Trece,gomila glumaca su prikljuceni a oni nikada bolje nisu zaradjivali od te prevarantske vlasti. I dalje snimaju filmove,serije i reklame za RTS,Telekom itd.sto je pod sapom te lopovske vlasti. Vec 10 puta imaju protesti,svih 10 na istu ili slicnu foru koji se na kraju uruse. Opet kazem, daj Boze da se ja varam ali ovi i ne traze da vlast ode. To uopste njima nije zahtev.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:32 amKako misliš počeli smrditi?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:29 amJa koliko bih voleo da padne ova nakaradna vlast toliko mi ovi protesti poceli smrdeti. Vreme ce da pokaze
Per aspera ad astra 
Glumci zaradjuju ogromne svote novca od ove vlasti. Da vlastima smetaju glumci veruj da ne bi dobijali uloge. Poenta je da oni ne smetaju bas kao ni podrska studentima. Kao sto rekoh,studenti i ne traze njegovu smenu. I jedan Novak Djokovic ih podrzava a opet je super sa vlastima. Zato meni i smrde svi ti protesti. Ti setas narod vec godinama,od mosta do mosta,stalno se protest omasovi da bi se na kraju urusio. Plasim se da ce tako biti i sa ovim protestima i da ce se narodu ubiti volja da izlazi vise zbog bilo koga. Zna se sta je protest kada smenjujes vlast. Ovo ovako mi vise deluje kao unapred dogovoreno. Opet kazem,daj Boze da se varam jer ja te prevarante na vlasti ne mogu da smislim
A kako misliš zna se šta je protest kada smjenjuješ vlast? Kako bi opisao taj protest u odnosu na ove proteste?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:24 amGlumci zaradjuju ogromne svote novca od ove vlasti. Da vlastima smetaju glumci veruj da ne bi dobijali uloge. Poenta je da oni ne smetaju bas kao ni podrska studentima. Kao sto rekoh,studenti i ne traze njegovu smenu. I jedan Novak Djokovic ih podrzava a opet je super sa vlastima. Zato meni i smrde svi ti protesti. Ti setas narod vec godinama,od mosta do mosta,stalno se protest omasovi da bi se na kraju urusio. Plasim se da ce tako biti i sa ovim protestima i da ce se narodu ubiti volja da izlazi vise zbog bilo koga. Zna se sta je protest kada smenjujes vlast. Ovo ovako mi vise deluje kao unapred dogovoreno. Opet kazem,daj Boze da se varam jer ja te prevarante na vlasti ne mogu da smislim
Per aspera ad astra 
Protest se desava ispred skupstine gde se politicari i nalaze. Skupi se masa od milion i vise ljudi i isteraju se napolje. Ove setnjice sa jednog na drugi kraj nisu protesti. Niti ce ta prevarantska vlast otici zbog toga. Trebas okrenuti policiju i vojsku protiv vlasti jer ih vlast drzi u saci. U policiji je zaposlio gomilu problematicnih i iskompleksiranih koji u normalnoj drzavi ne bi smeli imati prilaza policiji a kamoli da u njoj rade. I evo sada po internetu narod vec razocaran jer ce se na tim nazovi protestima obratiti Kesic,Ivanovic,gore spomenuti glumci...Sve su to pomagaci vlasti a narod ih provalio. Jedini nacin da srusis tu bednu vlast je narod u milionskom broju,bez ikakvog vodje,politicara,glumca,pevaca,pokreta i sta ti ja znam.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 12:32 pmA kako misliš zna se šta je protest kada smjenjuješ vlast? Kako bi opisao taj protest u odnosu na ove proteste?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:24 amGlumci zaradjuju ogromne svote novca od ove vlasti. Da vlastima smetaju glumci veruj da ne bi dobijali uloge. Poenta je da oni ne smetaju bas kao ni podrska studentima. Kao sto rekoh,studenti i ne traze njegovu smenu. I jedan Novak Djokovic ih podrzava a opet je super sa vlastima. Zato meni i smrde svi ti protesti. Ti setas narod vec godinama,od mosta do mosta,stalno se protest omasovi da bi se na kraju urusio. Plasim se da ce tako biti i sa ovim protestima i da ce se narodu ubiti volja da izlazi vise zbog bilo koga. Zna se sta je protest kada smenjujes vlast. Ovo ovako mi vise deluje kao unapred dogovoreno. Opet kazem,daj Boze da se varam jer ja te prevarante na vlasti ne mogu da smislim
Ali ni nema konkretnog vođe. To što se poznate ličnosti obraćaju ne znači da ih vode, već podržavaju. Ja mislim da ima potencijala da izraste u nešto veće kako godNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 12:58 pmProtest se desava ispred skupstine gde se politicari i nalaze. Skupi se masa od milion i vise ljudi i isteraju se napolje. Ove setnjice sa jednog na drugi kraj nisu protesti. Niti ce ta prevarantska vlast otici zbog toga. Trebas okrenuti policiju i vojsku protiv vlasti jer ih vlast drzi u saci. U policiji je zaposlio gomilu problematicnih i iskompleksiranih koji u normalnoj drzavi ne bi smeli imati prilaza policiji a kamoli da u njoj rade. I evo sada po internetu narod vec razocaran jer ce se na tim nazovi protestima obratiti Kesic,Ivanovic,gore spomenuti glumci...Sve su to pomagaci vlasti a narod ih provalio. Jedini nacin da srusis tu bednu vlast je narod u milionskom broju,bez ikakvog vodje,politicara,glumca,pevaca,pokreta i sta ti ja znam.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 12:32 pmA kako misliš zna se šta je protest kada smjenjuješ vlast? Kako bi opisao taj protest u odnosu na ove proteste?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:24 amGlumci zaradjuju ogromne svote novca od ove vlasti. Da vlastima smetaju glumci veruj da ne bi dobijali uloge. Poenta je da oni ne smetaju bas kao ni podrska studentima. Kao sto rekoh,studenti i ne traze njegovu smenu. I jedan Novak Djokovic ih podrzava a opet je super sa vlastima. Zato meni i smrde svi ti protesti. Ti setas narod vec godinama,od mosta do mosta,stalno se protest omasovi da bi se na kraju urusio. Plasim se da ce tako biti i sa ovim protestima i da ce se narodu ubiti volja da izlazi vise zbog bilo koga. Zna se sta je protest kada smenjujes vlast. Ovo ovako mi vise deluje kao unapred dogovoreno. Opet kazem,daj Boze da se varam jer ja te prevarante na vlasti ne mogu da smislim
Per aspera ad astra 
Ti ljudi koji se obracaju nisu protiv ovog sistema. A na N1 i Nova S televiziji prostor dobija kontrolisana iliti lazna opozicija. Svi oni odvracaju ljude.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:05 pmAli ni nema konkretnog vođe. To što se poznate ličnosti obraćaju ne znači da ih vode, već podržavaju. Ja mislim da ima potencijala da izraste u nešto veće kako godNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 12:58 pmProtest se desava ispred skupstine gde se politicari i nalaze. Skupi se masa od milion i vise ljudi i isteraju se napolje. Ove setnjice sa jednog na drugi kraj nisu protesti. Niti ce ta prevarantska vlast otici zbog toga. Trebas okrenuti policiju i vojsku protiv vlasti jer ih vlast drzi u saci. U policiji je zaposlio gomilu problematicnih i iskompleksiranih koji u normalnoj drzavi ne bi smeli imati prilaza policiji a kamoli da u njoj rade. I evo sada po internetu narod vec razocaran jer ce se na tim nazovi protestima obratiti Kesic,Ivanovic,gore spomenuti glumci...Sve su to pomagaci vlasti a narod ih provalio. Jedini nacin da srusis tu bednu vlast je narod u milionskom broju,bez ikakvog vodje,politicara,glumca,pevaca,pokreta i sta ti ja znam.![]()
Daj Boze da si u pravu ali bojim se da ce polako poceti da se smanjuju protesti kao i uvek.
Pa dobro, ali navedi jednu konkrtetnu i značajnu pravu opozicionu političku stranku. Ni u jednoj ex-Yu državi po tom pitanju nije dobra situacija, ali Srbija fakat nema značajne opozicije, osim lažne. Zato se nadam da se iz ovih protesta može roditi nešto konkretnoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:52 pmTi ljudi koji se obracaju nisu protiv ovog sistema. A na N1 i Nova S televiziji prostor dobija kontrolisana iliti lazna opozicija. Svi oni odvracaju ljude.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:05 pmAli ni nema konkretnog vođe. To što se poznate ličnosti obraćaju ne znači da ih vode, već podržavaju. Ja mislim da ima potencijala da izraste u nešto veće kako godNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 12:58 pm
Protest se desava ispred skupstine gde se politicari i nalaze. Skupi se masa od milion i vise ljudi i isteraju se napolje. Ove setnjice sa jednog na drugi kraj nisu protesti. Niti ce ta prevarantska vlast otici zbog toga. Trebas okrenuti policiju i vojsku protiv vlasti jer ih vlast drzi u saci. U policiji je zaposlio gomilu problematicnih i iskompleksiranih koji u normalnoj drzavi ne bi smeli imati prilaza policiji a kamoli da u njoj rade. I evo sada po internetu narod vec razocaran jer ce se na tim nazovi protestima obratiti Kesic,Ivanovic,gore spomenuti glumci...Sve su to pomagaci vlasti a narod ih provalio. Jedini nacin da srusis tu bednu vlast je narod u milionskom broju,bez ikakvog vodje,politicara,glumca,pevaca,pokreta i sta ti ja znam.![]()
Daj Boze da si u pravu ali bojim se da ce polako poceti da se smanjuju protesti kao i uvek.
Per aspera ad astra 
Sasa Radulovic -Jedini covek koji govori otvoreno o svemu,pre svega kulturno i precizno.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:57 pmPa dobro, ali navedi jednu konkrtetnu i značajnu pravu opozicionu političku stranku. Ni u jednoj ex-Yu državi po tom pitanju nije dobra situacija, ali Srbija fakat nema značajne opozicije, osim lažne. Zato se nadam da se iz ovih protesta može roditi nešto konkretnoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:52 pmTi ljudi koji se obracaju nisu protiv ovog sistema. A na N1 i Nova S televiziji prostor dobija kontrolisana iliti lazna opozicija. Svi oni odvracaju ljude.
Bio je na vlasti tri meseca otprilike i odmah je dao ostavku i povukao se jer vlast nije ispunjavala ono sto je trebala i obecala.
Sada njegov pokret ismejavaju i vlast i lazna opozicija jer znaju da bi ako narod mucne glavom mogao stati iza njega.
Ni na jednoj mogucoj televiziji ne dobija prostora da govori izuzev kada su izbori pa da predstavi svoj program.
Dakle,na toj navodno nezavisnoj televiziji N1 i Nova S prostor dobijaju pevaci,reperi,glumci,profesori,neki navodni strucnjaci itd.da govore o politici a Radulovic ne dobija.
Covek je izlazio na proteste i nikada se nije nametao,setao kao obican covek. I kada ga slusas, vidis koliko pametno govori.
Naivan narod je naseo na to sto su ga ismejavali i vlast i lazna opozicija a uzgred kao sto rekoh ne dobija prostora po televizijama da govori jer ga ne zovu nikada pa samim tim mu pokret nema podrsku. N1 i Nova S ne dozvoljavaju da se pojavi opozicija nad kojom se nema kontrola. Zato motaju te jedne te iste u krug i drzava propada sve vise.
Na takav fazon verovatno rade u Bosni a i ostalim zemljama. Narod isuvise veruje televizijama a to je greska.
PopulistaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:27 pmSasa Radulovic -Jedini covek koji govori otvoreno o svemu,pre svega kulturno i precizno.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:57 pmPa dobro, ali navedi jednu konkrtetnu i značajnu pravu opozicionu političku stranku. Ni u jednoj ex-Yu državi po tom pitanju nije dobra situacija, ali Srbija fakat nema značajne opozicije, osim lažne. Zato se nadam da se iz ovih protesta može roditi nešto konkretnoNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:52 pm
Ti ljudi koji se obracaju nisu protiv ovog sistema. A na N1 i Nova S televiziji prostor dobija kontrolisana iliti lazna opozicija. Svi oni odvracaju ljude.
Bio je na vlasti tri meseca otprilike i odmah je dao ostavku i povukao se jer vlast nije ispunjavala ono sto je trebala i obecala.
Sada njegov pokret ismejavaju i vlast i lazna opozicija jer znaju da bi ako narod mucne glavom mogao stati iza njega.
Ni na jednoj mogucoj televiziji ne dobija prostora da govori izuzev kada su izbori pa da predstavi svoj program.
Dakle,na toj navodno nezavisnoj televiziji N1 i Nova S prostor dobijaju pevaci,reperi,glumci,profesori,neki navodni strucnjaci itd.da govore o politici a Radulovic ne dobija.
Covek je izlazio na proteste i nikada se nije nametao,setao kao obican covek. I kada ga slusas, vidis koliko pametno govori.
Naivan narod je naseo na to sto su ga ismejavali i vlast i lazna opozicija a uzgred kao sto rekoh ne dobija prostora po televizijama da govori jer ga ne zovu nikada pa samim tim mu pokret nema podrsku. N1 i Nova S ne dozvoljavaju da se pojavi opozicija nad kojom se nema kontrola. Zato motaju te jedne te iste u krug i drzava propada sve vise.
Na takav fazon verovatno rade u Bosni a i ostalim zemljama. Narod isuvise veruje televizijama a to je greska.
I ne razlikuje mi se od ostatka lažne opozicije, pogotovo u smislu narativa prema susjednim zemljama
Per aspera ad astra 
Ne znam, meni deluje kao veoma pametan covek. Kada ga covek slusa vidi razliku u govoru i ponasanju u odnosu na ove prevarante.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:34 pmPopulistaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:27 pmSasa Radulovic -Jedini covek koji govori otvoreno o svemu,pre svega kulturno i precizno.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:57 pm
Pa dobro, ali navedi jednu konkrtetnu i značajnu pravu opozicionu političku stranku. Ni u jednoj ex-Yu državi po tom pitanju nije dobra situacija, ali Srbija fakat nema značajne opozicije, osim lažne. Zato se nadam da se iz ovih protesta može roditi nešto konkretno
Na takav fazon verovatno rade u Bosni a i ostalim zemljama. Narod isuvise veruje televizijama a to je greska.![]()
I ne razlikuje mi se od ostatka lažne opozicije, pogotovo u smislu narativa prema susjednim zemljama
Ne znam, misljenja sam da svakako trebaju novi ljudi. Nikako neko od ovih koje sada namecu.
Ne znam, meni deluje kao veoma pametan covek. Kada ga covek slusa vidi razliku u govoru i ponasanju u odnosu na ove prevarante.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:34 pmPopulistaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:27 pmSasa Radulovic -Jedini covek koji govori otvoreno o svemu,pre svega kulturno i precizno.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 1:57 pm
Pa dobro, ali navedi jednu konkrtetnu i značajnu pravu opozicionu političku stranku. Ni u jednoj ex-Yu državi po tom pitanju nije dobra situacija, ali Srbija fakat nema značajne opozicije, osim lažne. Zato se nadam da se iz ovih protesta može roditi nešto konkretno
Na takav fazon verovatno rade u Bosni a i ostalim zemljama. Narod isuvise veruje televizijama a to je greska.![]()
Ne znam, misljenja sam da svakako trebaju novi ljudi. Nikako neko od ovih koje sada namecu.
Ti definitivno, ali vidim da ni novi ljudi nisu neka svježa energija, mlada da, ali svježa nikako. Bukvalno nemam neke nade za promjenu, ali kako god mislim da su protesti bar neki korak ka tomeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:41 pmNe znam, meni deluje kao veoma pametan covek. Kada ga covek slusa vidi razliku u govoru i ponasanju u odnosu na ove prevarante.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:34 pmPopulistaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:27 pm
Sasa Radulovic -Jedini covek koji govori otvoreno o svemu,pre svega kulturno i precizno.
Per aspera ad astra 
Koji je ovo protest po redu? I svaki se svodi na isto. Setaju par meseci i cao. Plasim se da ce na kraju ispasti da su posluzili za skretanje paznje dok vlast nesto izdaje. Tako je do sada uvek bilo. Promena pocinje kada se protest odrzava ispred skupstine,kada se trazi smena vlasti. Ovi niti su ispred skupstine niti traze promenu vlasti. Setnje od jutra do sutra i to je to. Vidis i sama. U svakom gradu studenti i narod. Zasto se oni svi ne bi sjatili u Beograd? Sta znaci setnja u 50 gradova Srbije svako za sebe? Nema tu nikakvog rezultata niti promena osim kozmetickih. Satro neka ostavka itd.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 3:24 pmTi definitivno, ali vidim da ni novi ljudi nisu neka svježa energija, mlada da, ali svježa nikako. Bukvalno nemam neke nade za promjenu, ali kako god mislim da su protesti bar neki korak ka tomeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:41 pmNe znam, meni deluje kao veoma pametan covek. Kada ga covek slusa vidi razliku u govoru i ponasanju u odnosu na ove prevarante.
Nek je počelo od nečeg!!!NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 3:44 pmKoji je ovo protest po redu? I svaki se svodi na isto. Setaju par meseci i cao. Plasim se da ce na kraju ispasti da su posluzili za skretanje paznje dok vlast nesto izdaje. Tako je do sada uvek bilo. Promena pocinje kada se protest odrzava ispred skupstine,kada se trazi smena vlasti. Ovi niti su ispred skupstine niti traze promenu vlasti. Setnje od jutra do sutra i to je to. Vidis i sama. U svakom gradu studenti i narod. Zasto se oni svi ne bi sjatili u Beograd? Sta znaci setnja u 50 gradova Srbije svako za sebe? Nema tu nikakvog rezultata niti promena osim kozmetickih. Satro neka ostavka itd.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 3:24 pmTi definitivno, ali vidim da ni novi ljudi nisu neka svježa energija, mlada da, ali svježa nikako. Bukvalno nemam neke nade za promjenu, ali kako god mislim da su protesti bar neki korak ka tomeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 2:41 pm
Ne znam, meni deluje kao veoma pametan covek. Kada ga covek slusa vidi razliku u govoru i ponasanju u odnosu na ove prevarante.
Per aspera ad astra 
Ali sasvim je logično da mediji i javne ličnosti iskorištavaju situaciju. Ne znači nužno da je to lošeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 9:53 pmhttps://x.com/SasaRadulovich/status/188 ... fP_Ow&s=19
Per aspera ad astra 
Lose je jer su to jedni te isti koji uvek uguse protest i to rade namernobiljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 10:46 pmAli sasvim je logično da mediji i javne ličnosti iskorištavaju situaciju. Ne znači nužno da je to lošeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 9:53 pmhttps://x.com/SasaRadulovich/status/188 ... fP_Ow&s=19![]()
Zašto to misliš?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 11:39 pmLose je jer su to jedni te isti koji uvek uguse protest i to rade namernobiljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 10:46 pmAli sasvim je logično da mediji i javne ličnosti iskorištavaju situaciju. Ne znači nužno da je to lošeNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 9:53 pmhttps://x.com/SasaRadulovich/status/188 ... fP_Ow&s=19![]()
Per aspera ad astra 
Zato sto je to vec vidjen scenario vise puta. Videces i sama.biljka wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 11:48 pmZašto to misliš?NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 11:39 pmLose je jer su to jedni te isti koji uvek uguse protest i to rade namerno
Evo i Madona nam se oglasava
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 66 Replies
- 7259 Views
-
Last post by Grofica