Samo da kažem
Re: Samo da kažem
A sada?Bella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:45 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:42 amMa ne, vokmenom![]()
![]()
Mobilnim, slika je normalna ali da bih je ovde ubacio moram da je smanjim skroz i onda zato bude tako mala kada je gledas. eto . ti ko ja.. onda je to problem. postaj slike ovdje s vokmena
![]()
. cudno jeste.. da trebash da smanjujesh slike... sta je problem
![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:46 amA sada?Bella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:45 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:42 am
Ma ne, vokmenom![]()
![]()
Mobilnim, slika je normalna ali da bih je ovde ubacio moram da je smanjim skroz i onda zato bude tako mala kada je gledas. eto . ti ko ja.. onda je to problem. postaj slike ovdje s vokmena
![]()
. cudno jeste.. da trebash da smanjujesh slike... sta je problem
![]()
.. super je. ipak malo drugachije od moje post
.............................................................................................
ali. ja bih rekla da je dechko.. 
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:58 amUbedjujem te ja mnogo sto sta ali me ne slusas![]()
koje chudo. isti jezik govore al se ne razumiju
Razumemo se mi odlicno ali volis malo da me zekisBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:01 amsad sam shvatila..da se mi ne razumijemo...
koje chudo. isti jezik govore al se ne razumiju![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:02 amRazumemo se mi odlicno ali volis malo da me zekis![]()
. ne dijelimo mishljenja/ poglede . itd..
U vise slucajeva ih delimoBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:05 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:02 amRazumemo se mi odlicno ali volis malo da me zekis![]()
![]()
. ne dijelimo mishljenja/ poglede . itd..to je razumljivo, dodushe
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:07 amU vise slucajeva ih delimoBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:05 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:02 am
Razumemo se mi odlicno ali volis malo da me zekis![]()
![]()
. ne dijelimo mishljenja/ poglede . itd..to je razumljivo, dodushe
![]()
a ne morash
Koliko si ti simpatican lik
Lijepu dan svima zelim 
Lijep pocetak sedmice svima zelim
Kod mene na pomolu pravo hladna sedmica.
Jutros -8 C.
Kod mene na pomolu pravo hladna sedmica.
Jutros -8 C.
Osjecam glad, vidim koliko je h, pa i normalno da budem gladna vrijeme je za veceru.. 
Prijatno ti bilo skitnice draga 
. nada ne prestaje..
Tih bre. A ja samo kulturan 
Dobro jutro/dan 
..zatvorila se u mall-u prodavnica Banana Republic.
. i shta je ostalo.. niza kvalitetna roba..
nije ni chudno. ne mozesh vidjeti momka da nosi ..kozne cipele. i pristojne hlache... o zenama takodjer...
. nekada su prodavachi bili ko manekeni/ nke.. .. zadnjih godina
.. pitam se gdje je i shta radi taj. ' normalni' narod..
. nekada su prodavachi bili ko manekeni/ nke.. .. zadnjih godina
Svima lepe snove zelim 
Dobro jutro/dan 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6629 Views
-
Last post by Vanilla