Ljepotice
Re: Ljepotice
Nina Senicar, srpska glumica

. ko svaka druga .instagramusha
.............................................................................................
Ova ima nesto u sebi 
.
. nimalo karizme.. sva je ona ok.. usta / ushi/ nije klempava. ima sve zube.. itd
.
.
.............................................................................................
Da sam zensko mrzelo bi me ovoliko da se sminkam svakodnevno 
.to jeste zanimljivo. za ovakvo shminkanje treba vremena... vishe od sata..
Ja sam manjina.
Sminkanje mi traje 2 minute.
Potamnim malkice obrve, stavim maskaru, stavim labelo.
U pola sata mi ulazi i tusiranje, i susenje kose.
Zapravo sve to zavrsim opet prije.
Tusiranje mi traje 7-8 minuta.
Susenje kose 3-4.
I sminkanje 2.
Sminkanje mi traje 2 minute.
Potamnim malkice obrve, stavim maskaru, stavim labelo.
U pola sata mi ulazi i tusiranje, i susenje kose.
Zapravo sve to zavrsim opet prije.
Tusiranje mi traje 7-8 minuta.
Susenje kose 3-4.
I sminkanje 2.
Dakle Peace je idealna zena. Tvoj muz je znao da odabere 
Vidi Zvake. podrzava. skromnost. a pokazuje.. instagramushe .sa 'maskirnom shminkom'
. vidish svoje mjesto u tome..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 20, 2025 10:10 pmPokazao sam lepotu sto ne znaci da zbog nje mora da znaci da je idealna. Ja sam oduvek podrzavao skromnost. To je jedna od najbitnijih vrlina kod ljudi.![]()
Gresis draga BellaBella wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:41 am. vidish svoje mjesto u tome..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 20, 2025 10:10 pmPokazao sam lepotu sto ne znaci da zbog nje mora da znaci da je idealna. Ja sam oduvek podrzavao skromnost. To je jedna od najbitnijih vrlina kod ljudi.![]()
da ih pritisnesh.. ono shto ti hochesh i mislish
![]()
Kada god normalan muskarac zeli ozbiljnu vezu ili brak on za to izabere skromnu i kulturnu devojku. Nece sigurno izabrati neku koja puci usta po internetu,kojoj je internet sjedinjen sa privatnim zivotom pa privatnosti nemas itd.
Pa ima djevojaka / zena koje puce usne a takoder su u ozbiljnim vezama/ braku..I to ne govori nista o njenoj kulturi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 8:02 amGresis draga BellaBella wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:41 am. vidish svoje mjesto u tome..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 20, 2025 10:10 pm
Pokazao sam lepotu sto ne znaci da zbog nje mora da znaci da je idealna. Ja sam oduvek podrzavao skromnost. To je jedna od najbitnijih vrlina kod ljudi.![]()
da ih pritisnesh.. ono shto ti hochesh i mislish
![]()
.
Kada god normalan muskarac zeli ozbiljnu vezu ili brak on za to izabere skromnu i kulturnu devojku. Nece sigurno izabrati neku koja puci usta po internetu,kojoj je internet sjedinjen sa privatnim zivotom pa privatnosti nemas itd.
Pucenje usana je trend bio dustvenih mresa, kao i i´zbacivanje jedne noge napred..A sto je najbitnije u svemu tome da to bude vlastita zelja a ne uticaj drugih..
Dobro,nisam hteo da generalizujem i da kazem da su sve iste ali gomila takvih je neozbiljno i pati za nekakvom paznjom.Skitnica wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 12:01 pmPa ima djevojaka / zena koje puce usne a takoder su u ozbiljnim vezama/ braku..I to ne govori nista o njenoj kulturi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 8:02 amGresis draga Bella.
Kada god normalan muskarac zeli ozbiljnu vezu ili brak on za to izabere skromnu i kulturnu devojku. Nece sigurno izabrati neku koja puci usta po internetu,kojoj je internet sjedinjen sa privatnim zivotom pa privatnosti nemas itd.![]()
Pucenje usana je trend bio dustvenih mresa, kao i i´zbacivanje jedne noge napred..A sto je najbitnije u svemu tome da to bude vlastita zelja a ne uticaj drugih..![]()
A ljudi ispoljavaju potrebu za paznjom u svim sredinama na razlicite nacine se to ispoljava, emocionalne potrebe, drustvene mreze im dodu kao potvrda za bolji osjecaj sebe..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:13 pmDobro,nisam hteo da generalizujem i da kazem da su sve iste ali gomila takvih je neozbiljno i pati za nekakvom paznjom.Skitnica wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 12:01 pmPa ima djevojaka / zena koje puce usne a takoder su u ozbiljnim vezama/ braku..I to ne govori nista o njenoj kulturi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 8:02 am
Gresis draga Bella.
Kada god normalan muskarac zeli ozbiljnu vezu ili brak on za to izabere skromnu i kulturnu devojku. Nece sigurno izabrati neku koja puci usta po internetu,kojoj je internet sjedinjen sa privatnim zivotom pa privatnosti nemas itd.![]()
Pucenje usana je trend bio dustvenih mresa, kao i i´zbacivanje jedne noge napred..A sto je najbitnije u svemu tome da to bude vlastita zelja a ne uticaj drugih..![]()
Problem postaje ozbiljniji kada to prede u narcisoidnost..
Pun tik tok takvih koji pate za paznjom pa makar to i na silu. U stanju su da se glupirajuju,glume,lazu radi pregleda,lajka i ostalih gluposti. A sve kao bitni,pa live drzeSkitnica wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:37 pmA ljudi ispoljavaju potrebu za paznjom u svim sredinama na razlicite nacine se to ispoljava, emocionalne potrebe, drustvene mreze im dodu kao potvrda za bolji osjecaj sebe..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:13 pmDobro,nisam hteo da generalizujem i da kazem da su sve iste ali gomila takvih je neozbiljno i pati za nekakvom paznjom.Skitnica wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 12:01 pm
Pa ima djevojaka / zena koje puce usne a takoder su u ozbiljnim vezama/ braku..I to ne govori nista o njenoj kulturi..![]()
Nekada to moze biti i osjecaj usamjenosti, potreba za bliskoscu ..Vrlo cesto to krene i iz djetinstva, i taj osjecaj prati cijeli zivot..
![]()
Problem postaje ozbiljniji kada to prede u narcisoidnost..![]()
Pa kaze "moji fanovi"
Necemo se lagati, ima dobrih stvari na TT, kao i ruznih,necemo generalizirati, kao i na svim drustvenim mresama moze se mnogo toga lijepog vidjeti / cuti/ procitati...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 11:49 pmPun tik tok takvih koji pate za paznjom pa makar to i na silu. U stanju su da se glupirajuju,glume,lazu radi pregleda,lajka i ostalih gluposti. A sve kao bitni,pa live drzeSkitnica wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:37 pmA ljudi ispoljavaju potrebu za paznjom u svim sredinama na razlicite nacine se to ispoljava, emocionalne potrebe, drustvene mreze im dodu kao potvrda za bolji osjecaj sebe..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:13 pm
Dobro,nisam hteo da generalizujem i da kazem da su sve iste ali gomila takvih je neozbiljno i pati za nekakvom paznjom.Nekada to moze biti i osjecaj usamjenosti, potreba za bliskoscu ..Vrlo cesto to krene i iz djetinstva, i taj osjecaj prati cijeli zivot..
![]()
![]()
![]()
Pa kaze "moji fanovi"![]()
![]()
Danas svako ima pristup internetu a i time mogucnost da objavi sto zelli ,samo steta sto vise djevojke zele izgledati identicno..
Nabijaju jedno drugom kompleks. Cast izuzecima kojih ima naravno. Ali kada vidim neka cura kao iz kreveta se javlja,tek ustala a na sebi kilo sminke...Pristup internetu je dobar ali nije za svakoga. Danas bi svako da bude popularan, optereti se brojem pratilaca i ostale budalastine. Opet kazem, cast izuzecima...Skitnica wrote: ↑Wed Jan 22, 2025 11:52 amNecemo se lagati, ima dobrih stvari na TT, kao i ruznih,necemo generalizirati, kao i na svim drustvenim mresama moze se mnogo toga lijepog vidjeti / cuti/ procitati...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 11:49 pmPun tik tok takvih koji pate za paznjom pa makar to i na silu. U stanju su da se glupirajuju,glume,lazu radi pregleda,lajka i ostalih gluposti. A sve kao bitni,pa live drzeSkitnica wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 1:37 pm
A ljudi ispoljavaju potrebu za paznjom u svim sredinama na razlicite nacine se to ispoljava, emocionalne potrebe, drustvene mreze im dodu kao potvrda za bolji osjecaj sebe..Nekada to moze biti i osjecaj usamjenosti, potreba za bliskoscu ..Vrlo cesto to krene i iz djetinstva, i taj osjecaj prati cijeli zivot..
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas svako ima pristup internetu a i time mogucnost da objavi sto zelli ,samo steta sto vise djevojke zele izgledati identicno..![]()
Danas na društvenim mrežama popularnost, je postala mjerilo vrijednostiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jan 22, 2025 12:34 pmNabijaju jedno drugom kompleks. Cast izuzecima kojih ima naravno. Ali kada vidim neka cura kao iz kreveta se javlja,tek ustala a na sebi kilo sminke...Pristup internetu je dobar ali nije za svakoga. Danas bi svako da budeSkitnica wrote: ↑Wed Jan 22, 2025 11:52 amNecemo se lagati, ima dobrih stvari na TT, kao i ruznih,necemo generalizirati, kao i na svim drustvenim mresama moze se mnogo toga lijepog vidjeti / cuti/ procitati...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 11:49 pm
Pun tik tok takvih koji pate za paznjom pa makar to i na silu. U stanju su da se glupirajuju,glume,lazu radi pregleda,lajka i ostalih gluposti. A sve kao bitni,pa live drze![]()
![]()
![]()
Danas svako ima pristup internetu a i time mogucnost da objavi sto zelli ,samo steta sto vise djevojke zele izgledati identicno..![]()
popularan, optereti se brojem pratilaca i ostale budalastine. Opet kazem, cast izuzecima...
Ali kao što kažeš, čast izuzecima. Ima i onih koji koriste društvene mreže na pozitivan način..
kako znamo da nisu savrshene.. ako 'slika' kaze da jesu..... navodno , moguchnost je da koliko imaju pregleda . neko im pacha za to... to je u redu .
kao i pisanje 'recenzija'.. nude dolar/ pet. itd.. ko napishe
"ljepotice se caskom u zmije pretvore" 
Carla Bruni
. ima slichnosti s Melanoim.... ali, opushtenija....
. ima slichnosti s Melanoim.... ali, opushtenija....