Parfemi /mirisne vode i ostalo sve što miriše
Re: Parfemi /mirisne vode i ostalo sve što miriše
U Blagaju kupila jasmin ulje. To koristim.
Tako je ugodno i podnosljivo
Nece te glava zaboliti, a nece ni nekog drugog.
Tako je ugodno i podnosljivo
Nece te glava zaboliti, a nece ni nekog drugog.
Najbolji muški parfemi za 2024. su:Čitateljice i čitatelji portala Fragrantica, parfemske online enciklopedije, svake godine biraju najbolje parfeme u raznim kategorijama.
1. Dior Homme Intense (Dior)
2. Bleu de Chanel (Chanel) ( premoćan
3. Tobacco Vanille (Tom Ford)
4. Terre d'Hermès (Hermès)
5. Emporio Armani Stronger With You Intensely (Giorgio Armani)
6. Jazz Club (Maison Martin Margiela)
7. Althaïr (Parfums de Marly)
8. Acqua di Gio (Giorgio Armani)
9. Aventus (Creed)
10. Grand Soir (Maison Francis Kurkdjian)
Zaboravila si neki od CREED-a da navedes sefice
Kada sam bio u Parizu,gledao parfeme u nekoj radnji, arapski parfemi predobri. Ne mislim na one obicne od po pet eura nego je najjeftiniji bio 290 a ima ih koji kostaju i po 1000-1500. Nisam to znao. Ne govorim to zbog cena nego su zaista dobri.
Kada sam bio u Parizu,gledao parfeme u nekoj radnji, arapski parfemi predobri. Ne mislim na one obicne od po pet eura nego je najjeftiniji bio 290 a ima ih koji kostaju i po 1000-1500. Nisam to znao. Ne govorim to zbog cena nego su zaista dobri.
Nisam ja pravila listu..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 12:05 pmZaboravila si neki od CREED-a da navedes sefice![]()
Te koje spominjes su vjerovatno niche parfemi..
Njihovi parfemi su posebna kategorija luksuznih mirisa koji se izrađuju u ograničenim količinama i obično koriste visokokvalitetne, rijetke sastojke. Oni se često fokusiraju na umjetnički izražaj, jedinstvene kompozicije i priče koje stoje iza svakog mirisa. Za razliku od komercijalnih parfema, niche parfemi često dolaze iz manjih, nezavisnih parfemskih kuća.I da visokih su cijena...
Oni koriste visokokvalitetne i često rijetke sastojke.Proizvode se u ograničenim serijama, što im daje ekskluzivnost.
Zbog kvalitete sastojaka i ručnog rada, cijene su obično više nego kod masovno proizvedenih parfema.
Uvek obrazlozis do sitnih detalja
Sefica si prava
Sefica si prava
Jucer sam kupila Burberry Goddess uh predobar 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-