Ljepotice
Re: Ljepotice
Drž se ti kiselih
Per aspera ad astra 
U tom filmu sam je gledala.biljka wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 12:07 pmIako se slažem da je fizički prelijepa, meni dosta igra ulogu i generalno ponašanje osobe, a Blake mi je baš pala u očima otkako sam vidjela kako se odnosi prema drugim ženama. Baš je pick me i pokušava poniziti druge žene. A sad će biti i nekog haosa zbog filma "It ends with us". Najavila je tužbe za navodno seksualno uznemiravanje od strane glavnog glumca, a onda je i tim iz filma najavio tužbu protiv nje. Uglavnom ludiloPeace wrote: ↑Mon Dec 30, 2024 1:33 amBlake Lively
Sinoc pogledala jedan film, ona je bila glavni acter.
Kako je lijepa zena, gdje god je pogledate - zena, u pravom smislu te rijeci. Jednostavno prekrasna.
Nisam dugo ni gledala neki film. Tako je lijepo vidjeti zenu bez vjestackih usana, obrva, trepuski, koja nema silne namaze na licu. To mu je postalo toliko lose, da mi svaka zena bez toga postaje prelijepa.
![]()
A to sto pisu, o bilo kome, ne treba uzimati za konacnu istinu, jer nikad nam je ne mogu prenijeti.
Peace wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 2:50 pmU tom filmu sam je gledala.biljka wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 12:07 pmIako se slažem da je fizički prelijepa, meni dosta igra ulogu i generalno ponašanje osobe, a Blake mi je baš pala u očima otkako sam vidjela kako se odnosi prema drugim ženama. Baš je pick me i pokušava poniziti druge žene. A sad će biti i nekog haosa zbog filma "It ends with us". Najavila je tužbe za navodno seksualno uznemiravanje od strane glavnog glumca, a onda je i tim iz filma najavio tužbu protiv nje. Uglavnom ludiloPeace wrote: ↑Mon Dec 30, 2024 1:33 amBlake Lively
Sinoc pogledala jedan film, ona je bila glavni acter.
Kako je lijepa zena, gdje god je pogledate - zena, u pravom smislu te rijeci. Jednostavno prekrasna.
Nisam dugo ni gledala neki film. Tako je lijepo vidjeti zenu bez vjestackih usana, obrva, trepuski, koja nema silne namaze na licu. To mu je postalo toliko lose, da mi svaka zena bez toga postaje prelijepa.
![]()
A to sto pisu, o bilo kome, ne treba uzimati za konacnu istinu, jer nikad nam je ne mogu prenijeti.
Samo pogledaš ovo i jasno je da je strašno nepristojna
Per aspera ad astra 
evo jednu ja stvorila

Prosi li je 300 muskaraca dnevno? 
Okaci ti nju.
Vidices musterije, ko ns stari vakat
Vidices musterije, ko ns stari vakat
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 2:05 amDanas gomila devojaka ista usta imaju. Kao paciji kljun, taj neki fazon![]()
.............................................................................................
brate i gomila mushkaraca. obrijali i ono par dlaka. sve chelavci. bar na balkanu su takvi..
A nekome fakat stoji. Neko uspije iznijeti da ne izgleda kao mafijaš, rijetko, ali je moguće
Per aspera ad astra 
Kod određenih populacija u istočnoj Aziji lobanja je blago spljostena,neki namjerno vezu glavu bebe za dasku kako bi im lobanja bila ravna, valjda to povezuju sa drustvenim statusom.. 
Celav sam pa sta ako sam celav sam pa sta
celo/celo. dodji mi na sijelo. ispechu ti kafu
Lepa jeste sada a i prezgodna. Pre operacija nije bila lepa
Nije nikad ljepse izgledala, istina.
I sminka sada sigurno doprinosi, i obrada slika…
I sminka sada sigurno doprinosi, i obrada slika…
ova mala je slatka
koja je to
. od mladjih glumica. tezak izbor.
. mozda ova Sarah Shani

. mozda ova Sarah Shani