Amerika
Re: Amerika
CNN, BBC i ostala smeca od televizija. Sve reziraju i lazu. Djubrad obicna
fox je najgori... ne mogu vjerovati da postoji..
nekad pogledam.. koji freak-ovi
.............................................................................................
Danas retko koja televizija da je normalna. Cak i ona sto nesto kao i kaze istinito na drugu stranu te slaze,obmanjuje itd.
. zavisi i od nasheg lichnog interesovanja...na tv-u dobijemo brzu, sazetu informaciju.. neki reporteri su ok. moze im se vjerovati. ..
. mene je CNN iznenadio i neki vodechi u. u sluchaju palestine i ok.7 .. chak su morali i 'suze 'pustiti..
jedina koja je ostala dos;ljedna mislim da je ..Christiane Amanpour.. i od tada je manje na tv.
chudnoooo
. mene je CNN iznenadio i neki vodechi u. u sluchaju palestine i ok.7 .. chak su morali i 'suze 'pustiti..
jedina koja je ostala dos;ljedna mislim da je ..Christiane Amanpour.. i od tada je manje na tv.
.............................................................................................
Nije to nista cudno. Ne treba im neko ko ce govoriti istinu vec ono sto im kazu ili napisu. Glumatanja,cirkusijada klasicna
bivshi / sadashnji / buduchi . predsjednici...Bivši sirijski predsjednik Bashar al-Assad navodno je Izraelu dostavio koordinate vojnih ciljeva u Siriji prije svog odlaska kako bi osigurao vlastitu sigurnost, izjavio je Abdulkadir Selvi, komentator turskog lista Hurriyet.
narod ih izabere. izmedju par njih. koju su se usudili. zivjeti 'zivot na kocku' i ti odluchuju o zivotima istih .. aj
.Sluchaj Mosk..
. i gdje che raditi. .ovi
.
..
kad che sihronizovati ruke..
Melania... haljina. ne izgleda mi kao original.. materijal je deblji..
The Versace gown costs $3,990

original

. ovaj Trump. kao da je od gline
The Versace gown costs $3,990

original

. ovaj Trump. kao da je od gline
amerika je upravo zatvorila zadnju špinu jeftinog ruskog plina za evropu.
Znali su šta se sprema
Blinken otkrio: Tajno smo slali velike količine oružja Ukrajini i prije ruske agresije
.."Ovo oružje omogućilo je Ukrajini ne samo da se odbrani, već i da potisne ruske snage", dodao je Blinken.
koji ublehash.. kao i biden..
Kakve gluposti pisu ove novine. Papir sve trpi.Bella wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 7:37 pmZnali su šta se sprema
Blinken otkrio: Tajno smo slali velike količine oružja Ukrajini i prije ruske agresije![]()
.."Ovo oružje omogućilo je Ukrajini ne samo da se odbrani, već i da potisne ruske snage", dodao je Blinken.. da ..... jako dobro stoje..
koji ublehash.. kao i biden..![]()
.da su gluposti..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 9:49 pmKakve gluposti pisu ove novine. Papir sve trpi.Bella wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 7:37 pmZnali su šta se sprema
Blinken otkrio: Tajno smo slali velike količine oružja Ukrajini i prije ruske agresije![]()
.."Ovo oružje omogućilo je Ukrajini ne samo da se odbrani, već i da potisne ruske snage", dodao je Blinken.. da ..... jako dobro stoje..
koji ublehash.. kao i biden..![]()
Imam dosta ukrajinki na poslu. Ljudi su u strahu. Pljuju svog predsednika cirkuzanta zbog kojeg im poginuse ljudi. Kakvi pritisli Rusiju. Daju im oruzje i teraju ih da ginu. Muz od jedne jedva uspeo da predje kod nje ovde u Nemacku. Policija im dolazi na vrata samo ih pokupe i salju u rat. Cak i decu od 20 godina. Rusija da hoce zgromila bi ih za jedan dan. I kako oni pisu ruska agresija a Izrael podrzavaju. NATO prevaranti
. gdje che sad. u Nigeriju
Fuad Backović Deen sa dečkom napustio Los Anđeles: "Bio sam u ratu u mom rodnom gradu Sarajevu i prošao ovaj pakao kao dječak"
Naprosto je nevjerovatno šta se dešava ovako velikom i moćnom gradu, poručio je Backović
.. da li ima balkanaca.. da su izgubili sve, osim Fude

Ko je podmetnuo pozar?
. pratim povrshno. no . mogu napisati. da
su to 'vatrogasci..
Vatrogasci?
Da nije ovo razlog
. ne znam da li chemo ikad saznati... ali ,ipak.. je utjeha..da nema veliki br zrtava..