Stvari koje vas nerviraju
Re: Stvari koje vas nerviraju
.............................................................................................
upravo skuva kavu otvorio kutiju bon gusto štrudlica i skužim da je svaka štrudlica posebno omotana u foliju :%$
instant nervanje :%$ koju gospu bar nisu po 5 zapakirali posebno.
instant nervanje :%$ koju gospu bar nisu po 5 zapakirali posebno.
Neko ko konstantno smrce -
pa osnovno je imati maramice sa sobom ..Sto moram ja misliti o tome i nuditi ih .. huuuu…
ne mogu da nadjem /charape/sa coolin/ uloshkom.... negdje su u kuchi. ali gdje..
.............................................................................................
Kada se mis "gubi" ne znam sta razlog moze biti, sinoc cistila radni sto... i od tad haos.. Sta razlog moze biti?

. u mom sluchaju. baterija
BiH-Hr granica zbog koje mi se put od 11 sati pretvori u put od 15 sati
Per aspera ad astra 
Sutrašnji dan u Banjaluci
Al baš me nervira
Već danas je pola grada zatvoreno. Sutra ne izlazim van
Al baš me nervira
Već danas je pola grada zatvoreno. Sutra ne izlazim van
.ponashanje lokalnih 'politichara' pao snijeg...
stao svijet... Sarajevo zatrpano.. niko ne chisti ..
zar je problem sachekati par dana da se otopi..
gdje zuri taj narod. shta to ima vazno da obavi
chuj maltretiraju .. a nemaju vize i hoche da udju u drzavu...
Koliko ti pojma nemas o pravilima a pises tako...Nemoj,smejace ti se neko...
Ljudi bez viza imaju prava putovati po EU drzavama i zadrzati se 90 dana a zatim 90 dana moraju biti u svojoj zemlji i tako u krug...
A ovo sada sa slikanjem kao ovce kada izvodis, pa davanje otisaka itd. je maltretiranje ljudi koji nazalost pristaju na sve
Coolio wrote: ↑Sat Jan 10, 2026 2:28 pmKoliko ti pojma nemas o pravilima a pises tako...Nemoj,smejace ti se neko...
Ljudi bez viza imaju prava putovati po EU drzavama i zadrzati se 90 dana a zatim 90 dana moraju biti u svojoj zemlji i tako u krug...
A ovo sada sa slikanjem kao ovce kada izvodis, pa davanje otisaka itd. je maltretiranje ljudi koji nazalost pristaju na sve
. zashto bash na granici srbije i madjarske. jel srbija u EU, gdje ulazak bez vize je ok..
Srbija,Crna Gora,Makedonija,Bosna i Albanija nisu u EU i zato im je odobreno da idu bez vize 90 dana mogu boraviti i onda 90 dana moraju biti u svojoj zemlji da bi opet mogli 90 dana koristiti. To uvode svima ne samo Srbiji...i ko god nema vizu mora da izadje,slika se, da otisak i ostale gluposti...Sve smo blize ID karticama i ostalim sranjima koje ce porobiti narod zbog naivnosti ljudi koji na sve pristajuBella wrote: ↑Sat Jan 10, 2026 2:32 pmCoolio wrote: ↑Sat Jan 10, 2026 2:28 pmKoliko ti pojma nemas o pravilima a pises tako...Nemoj,smejace ti se neko...
A ovo sada sa slikanjem kao ovce kada izvodis, pa davanje otisaka itd. je maltretiranje ljudi koji nazalost pristaju na sve![]()
. zashto bash na granici srbije i madjarske. jel srbija u EU, gdje ulazak bez vize je ok..![]()
Na granicama s Hrvatskom, posebno na prelazima u Bosnu i Hercegovinu, primjenjuje se Evropski sistem ulaska i izlaska (EES), koji zahtijeva fotografisanje i uzimanje otisaka prstiju za državljane trećih zemalja prilikom ulaska u šengenski prostor.
Od 1. siječnja 2026. godine, ovaj sistem primjenjuje se po 8 sati dnevno i noćno.
Prošireno vrijeme za fotografisanje i uzimanje otisaka primjenjuje se od oktobra 2025. godine, kada je svaki mjesec dodatno produženo za po 2 sata.
Potpuna primjena EES sistema zakazana je za 10. travnja 2026. godine.
Također, u sklopu istog sustava, očekuje se i početak primjene ETIAS sistema, koji zahtijeva obaveznu autorizaciju prije putovanja putem mobilne aplikacije i plaćanje takse od 20 eura.
. i pishesh mora. pa shta se onda chudish i nazivash ljude ovcama...
Pa moraju, ne kazem to ja nego im uveli tako. Narod jeste ovca jer pristaje na sve i bez ikakvog otpora im dozvoljava da ih uteruju u digitalni zatvor...
Pa da znas da jesam kao pokvarena ploca...Cudim se koliko je narod tupav i naivan, ne vredi mu pricati...Sam sebe uteruje u tor...Vise ni ne cudi sto su u doba kurona predstave pozivali na imunitet STADA i imunitet KRDA. Oni javno ljude smatraju ovcama
.. smatraju ovcama.. jer su izabrani od ovaca i sada mogu da rade shta hoche. u svim sferama....
..bili protesti u srbiji, mjesecima. shta se promjenilo.. ??
. evo sad i u americi. u demokratskim drzavama, gdje ih vlast zbilja maltretira.. i provodi silu. radi manijaka kojeg je opet narod izabrao.. i sa tim slojem naroda je nemoguche razmjeniti mishljene...
.. ipak, mislim da su izbori odluchujuchi. kad neko pobijedi 'uvjerljivo'. male su shanse za otimanjem vlasti
..bili protesti u srbiji, mjesecima. shta se promjenilo.. ??
. evo sad i u americi. u demokratskim drzavama, gdje ih vlast zbilja maltretira.. i provodi silu. radi manijaka kojeg je opet narod izabrao.. i sa tim slojem naroda je nemoguche razmjeniti mishljene...
.. ipak, mislim da su izbori odluchujuchi. kad neko pobijedi 'uvjerljivo'. male su shanse za otimanjem vlasti
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 2653 Views
-
Last post by Peace
-
- 101 Replies