Zene, zene...
Re: Zene, zene...
Ma pusti ti te istopolne neka uzivaju za sebe. Slusaj ti moju anketu breNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 3:11 pmJao kada pocnu te liste, istrazivanja pa ono "strucnjaci su rekli " , jao brate povraca mi seBella wrote: ↑Sat Jan 04, 2025 3:01 pmstatistika
https://forbes.n1info.ba/lifestyle/najs ... e-studija/Najsretniji ljudi na svijetu su neudate žene bez djece i oženjeni muškarci; pokazuje studija
.. tako se izjasnije.mislim da nisu
.mushkarac u braku s djetetom je sterniji .od razvedenog s djetetom..jel istina Zvaka
![]()
![]()
Cuj to, pa kako istrazise to srece ti![]()
Da ti zvaka kaze, muskarac voli zene pa bio on razveden ili u braku. Nema bre bez zena nista![]()
Pozdravi ti tog forbesa i kazi mu da nema pojma
ima bre.... ti zivish u nekoj magli..
.............................................................................................
.. zene . maltretiraju/ ubijaju... iskorishtavaju..Bh. patrijarhat i porazne statistike: Muškarci ubjedljivo “vladaju” državom, oni su ministri, konzuli, ambasadori
..
https://forbes.n1info.ba/aktuelnosti/bh ... mbasadori/
...
.............................................................................................
Ja uzivam u zivotu. Tako da je sve lepse u prisustvu vas zena,narocito ako ih vec postujem :-)
Zene alapace i problematicne odbacujem. Biram normalne i kada govorim o zenama govorim o normalnim a ne onim koji zive u tursko spanskim serijama
...Jennerica je djevojka Timothée.. dakle.. i njega je ignorisala.....
zene su kao so, moze i bez njih ali je nekako bljutavo 
Da im je tu Bella da im objasni ona 
i tako mislim da je za to kriv. Biden.. .
Zbog njih novinar. dugo radio na CNN izgubio posao. jer je rekao istinu/svoje mishljenje.. jer je bi pitan. o sportashicama..
Volim zene 
ti se izgleda .toliko plashish 'pederluka' da te #nesnadje.. da sad idesh u drugu krajnost. i postajesh opsjednut
Govorili smo o strahu a ne o verovanju.
Inace ja verujem u Boga i plasim se samo Boga.
Verujem u sebe i jos par ljudi u koje imam poverenje ako si na to mislila
Inace ja verujem u Boga i plasim se samo Boga.
Verujem u sebe i jos par ljudi u koje imam poverenje ako si na to mislila
. vjerujesh. dok ne udarish u zid.. i toliko se izgubish od udarca. da ne znash shta bi... i gdje bi..
..ne opterechujem se, kao i ti vjerujem.. kome vjerovati... ti si odabrao neke osobe.. ja nisam ... vjerujem svima.
dok se ne uvjerim u suprotno... trudim se ne osjetiti na svojoj kozi...dakle.. maska i distanca.kao za vrijeme corone 
..ne opterechujem se, kao i ti vjerujem.. kome vjerovati... ti si odabrao neke osobe.. ja nisam ... vjerujem svima.
I ja sam verovao svima ali je tada mnogo njih zloupotrebilo moje poverenje. Tada sam shvatio da zivimo u vremenu bolida i prevaranata, ljudi koji lazu i veruju u to sto lazu. Od tada sam poceo da razmisljam drugacije tako sto da bi neko dobio moje poverenje mora da ga zasluzi.
. biche sve ok
Zene,zene voli vas zvaka 
Sta se smejes barabo mala

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 1831 Views
-
Last post by Bella