Magazin
Re: Magazin
.............................................................................................
izgleda mijenja pol..
Podnio zahtjev u februaru
Čedomir Jovanović se razvodi od supruge Jelene nakon 25 godina braka

... Jelena mi je rodila četvero divne djece. Mene je kao čovjeka beskrajno inspirisala i ja samo o tome mogu da mislim i govorim.
.............................................................................................
Luksuzno slavlje
Događaj godine: Vjenčanje Jeffa Bezosa i Lauren Sanchez koštat će blizu 576 miliona eura

bash japansku hranu..Vjenčanje će se održati u ekskluzivnom skijaškom odmaralištu Aspen u Coloradu.
Za ovu posebnu priliku, Bezos i Sanchez rezervirali su luksuzni sushi restoran Matsuhisa

projekt 'handsome 8'
ako niste znali za njega sad znate
a ko je 'on'
Slovenci prestigli Njiemce kao najveći kupci hrvatskih nekretnina
.. vechina dijaspore iz ex YU, bilo koje nacije. ipak se odluchuje, za kupovinu nekretnine u Istri... i za koju godinu. che lichiti na YUProdaja stambenih nekretnina u Hrvatskoj nastavlja da opada, s projekcijama koje ukazuju na manje od 28.000 transakcija ove godine – što je pad u odnosu na rekordnih 60.000 prodaja u 2008. U prvih osam mjeseci ove godine strani kupci su ostvarili oko 7.000 kupovina nekretnina, posebno u Istri i druge primorske regije, gdje strani interes ostaje snažan.
U Zagrebu je, međutim, ove godine stranim državljanima prodato skromnijih 56 stanova. Iako se tržište možda hladi u nekim područjima, blizina Slovenije i snažan interes ukazuju na to da će se njihova dominacija na tržištu nekretnina na obali nastaviti.
. eto. gdje si bio shta si radio
. nadala sam se da che objasniti.zashto to. i zashto imaju reshetke na prozorima do 3-4 sprata
. tek. kupatila.. kako su ne praktichna. skuchena..
mada. slichno je i u Sarajevu , vjerujem i okolna mjesta. tokom prodaje. obavezno se navodi da imaju.. blindirana vrata..
Pa verovatno zbog pljacki ili cega vec. Mada meni i deluje da zive kao u zatvoru.Bella wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 2:51 pm. nadala sam se da che objasniti.zashto to. i zashto imaju reshetke na prozorima do 3-4 sprata![]()
. tek. kupatila.. kako su ne praktichna. skuchena..kako se taj narod pere..
![]()
mada. slichno je i u Sarajevu , vjerujem i okolna mjesta. tokom prodaje. obavezno se navodi da imaju.. blindirana vrata..![]()
Nije ugodno vidjeti,da su reshetke na prozorimaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 3:55 pm
Pa verovatno zbog pljacki ili cega vec. Mada meni i deluje da zive kao u zatvoru.
... da kao u zatvoru. ako je npr pozar. ne mozes se spustiti kroz prozor. niti spasioci mogu uchi u stan..
stan nije losh... da se kupatila ,malo povechaju..
E ovako ce ti izgledati kada se ukine kes. Na to se ide. Kineski model. Pa narod ako je naivan neka pristane...Bella wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 5:06 pmNije ugodno vidjeti,da su reshetke na prozorimaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 3:55 pm
Pa verovatno zbog pljacki ili cega vec. Mada meni i deluje da zive kao u zatvoru.
... da kao u zatvoru. ako je npr pozar. ne mozes se spustiti kroz prozor. niti spasioci mogu uchi u stan..![]()
stan nije losh... da se kupatila ,malo povechaju..
.a, shta to narod moze da uradi.. prestane raditi. napuste firme.., svi slozno...
neche....
. sta bi ti .?
. sta bi ti .?
Kada bi narod bio svestan kolika je snaga u njihovoj slozi, ne bi nas nikada mogli zajebavati poremeceni likovi koji upravljaju politicarima.
Zato kazem, kada se neka situacija sagledava, sagledavas je iz svakog ugla,povezujes desavanja i dodjes do zakljucka, sta se,kako i zbog cega radi. Svaki potez vodi ka kineskom modelu samo sto ga uvode postepeno i bez pompe da bi naivan narod lakse prihvatio. Usput mu se prilazu samo dobre stvari, lose se kriju
https://n1info.ba/svijet/napadac-iz-new ... ojnik-sad/Najmanje 10 ljudi je poginulo, a 35 povrijeđeno kada je vozač kamionom naletio na gomilu ljudi tokom novogodišnje proslave u ulici Bourbon u New Orleansu. FBI istražuje ovaj slučaj kao "čin terorizma", iako prvobitno nije formulisano tako.
..
https://n1info.ba/regija/ministar-unutr ... -10-osoba/Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore: Na Cetinju ubijeno najmanje 10 osoba
. kako ga mozez slushati..
Mislis da za ovo nije u pravu?
Ne slusam inace ove nego naleteo
kod mene je jucher slichno bilo. nekoliko art dekoracija.
. primjetila sam..to se deshava. kod nagle promjene tempoerature zraka.. kod mene je bilo jako sparno.da bi preko nochi .zahladilo. znachajno.. i nebo bude 'isharano'.. u takvim danima..
..
https://www.klix.ba/biznis/privreda/sdp ... /250102059O minimalnoj plati
SDP-ova zastupnica prozvala poslodavce: Siromasi u duši, prestat ćete gaziti bosanskog radnika
"Najglasniji među njima su oni koji voze nove džipove, ljetuju po skupim destinacijama. Njihova djeca nisu željna ničega. Finansijski su bogati. Neka hvala dragom Bogu. Njihova nafaka. Da Bog da još duplo imali. Sve je to džaba jer su 'siromasi' u duši. Bogataši kojima je golem teret platiti radniku 1.000 KM plate. To su poslodavci koji su doveli strane radnike da im prave npr. stolice po mizernim platama, drže ih u iznajmljenim kućama, ukratko tretiraju ih kao robove. Ali, došlo je neko drugo vrijeme siromasi naši. Vrijeme u kojem ćete morati platiti radnika. Vrijeme u kojem ćete prestati gaziti bosanskog radnika", navela je ona.
.. Ko je natjerao radnika. da napusti shkolu/ fakultet... da ne uzme zivot u svoje ruke... i svoju buduchnost. vech se oslanja na kojekakve 'sindikate' i ' humanitarne organizacije', privatnike"Postavlja se pitanje da li ih je neko natjerao da se bave privatnim biznisom?! Ako je stvarno toliko teško zašto se ne zaposle kao radnici, još bolje kao radnici koji primaju najnižu ili platu manju od 1.000 KM, saopćeno je danas iz Saveza samostalnih sindikata BiH.
a vidi ovo. sumnjivo mi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 02, 2025 6:52 amMislis da za ovo nije u pravu?
Česta pojava u Francuskoj: Ako vidite "kockaste talase", smjesta izađite iz vode
Oni izgledaju prelijepo, ali ono što se dešava ispod površine je manje lijepo i može dovesti do nesretnih slučajeva

Vidi, kada god ljudi provale nesto oni pokusavaju da ismeju to. Kao na primer za te avione koje spartaju nebom. Mnogi strucni ljudi su se oglasili i rekli isto to ali na tv-u im ne daju prostora. I tako kada su bili neki navodni protesti, novinari kao slucajno sreli nekog starca sa dva zuba u glavi da kao on prica o tome. U fazonu,gledajte kakvi vam pricaju teorije zavere. E tako rade za sve. Montiraju i organizuju. I time sludjuju ljude koji kasnije ne zele verovati ni u sta. Ogromna je moc posedovati medije jer narod je tupav