Bez komentara
Re: Bez komentara
Pa nude ti pogled a ne svez vazduhBella wrote: ↑Mon Dec 16, 2024 1:51 pma onda. vijest:Dom iz snova? Penthouse apartmani u Sarajevu nude pogled, ambijent i dizajn na vrhunskom nivou
i tako znachajan br mjeseci u godini.. .'u mraku'I prema mjerenjima IQAir sistema, Sarajevo je danas u prijepodnevnim satima bilo među najzagađenijim gradovima na svijetu,![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Dec 16, 2024 5:04 pmPa nude ti pogled a ne svez vazduhBella wrote: ↑Mon Dec 16, 2024 1:51 pma onda. vijest:Dom iz snova? Penthouse apartmani u Sarajevu nude pogled, ambijent i dizajn na vrhunskom nivou
i tako znachajan br mjeseci u godini.. .'u mraku'I prema mjerenjima IQAir sistema, Sarajevo je danas u prijepodnevnim satima bilo među najzagađenijim gradovima na svijetu,![]()
![]()
.............................................................................................
..PREDSJEDNIŠTVO BIH
Cvijanović u Briselu: Iznosim vlastite stavove i stavove RS, ne pretendujem da govorim u ime BiH
Cvijanović je rekla da su ostala neusaglašena pitanja viznog režima i reforme Ustavnog suda BiH
pa shta radish u 'predsjednishtvu'
.............................................................................................
Polako hvataju zalet za novi cirkus
Međutim, vakcine koje nude zaštitu od majmunskih boginja već su dostupne.
. mozda da se prebaci na temu----- gejevi
Majmunske boginje se šire veoma bliskim ili produženim kontaktom sa zaraženom osobom, kao što je kontakt koža na kožu, među koje spadaju seksualni odnosi, dodir sa kontaminiranom posteljinom i odećom, i produžena interakcija licem u lice.
Muškarci silovani tokom rata na Kosovu prekidaju ćutanje
Kada je Kosovo 2018. godine donelo zakon, kojim priznaje žrtve silovanja kao civilne žrtve rata, pojedine je to ohrabrilo da potraže pomoć.
Oko 1.650 ljudi je od tada steklo ovaj status, a nešto više od osamdeset su muškarci.
https://www.bbc.com/serbian/articles/c8xpl814pz7o/latimao samo sedamnaest godina kada su ga muškarci u uniformama srpske policije silovali u njegovom porodičnom domu.
za silovanje kazna
odstranjivanje jaja
ni manje ni više
odstranjivanje jaja
ni manje ni više
Ko god da je to radio, minimum 40 godina robije, reci svima u zatvoru da je silovao a njemu odstraniti ili umrtviti polni organ. Pa da vidis da li bi nekome palo na pamet da to radi
U Crnoj Gori pronađeno je tijelo mrtve bebe. Radi se o muškoj bebi, pronađenoj u kanti za smeće u podgoričkom naselju Blok 9 u Crnoj Gori. Policija je obavila očevid i sad se traga za majkom djeteta, prenosi RTCG.
Vrećicu s tijelom bebe pronašao je, navodno, djelatnik gradske Čistoće koji je mislio da se radi o lutki. Stanovnici kvarta spontano su se počeli okupljati na mjestu gdje je pronađeno tijelo. "Blizu živim, gledam je li ovo moguće. To je 100 metara od parka gdje su djeca mogla da... Ne znam, monstruozno, dno dna, baš katastrofa", rekao je za portal RTCG jedan stanovnik Bloka 9.
Kazna za čedomorstvo u BiH 1-5 godina.Skitnica wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 8:19 amU Crnoj Gori pronađeno je tijelo mrtve bebe. Radi se o muškoj bebi, pronađenoj u kanti za smeće u podgoričkom naselju Blok 9 u Crnoj Gori. Policija je obavila očevid i sad se traga za majkom djeteta, prenosi RTCG.
Vrećicu s tijelom bebe pronašao je, navodno, djelatnik gradske Čistoće koji je mislio da se radi o lutki. Stanovnici kvarta spontano su se počeli okupljati na mjestu gdje je pronađeno tijelo. "Blizu živim, gledam je li ovo moguće. To je 100 metara od parka gdje su djeca mogla da... Ne znam, monstruozno, dno dna, baš katastrofa", rekao je za portal RTCG jedan stanovnik Bloka 9.![]()
Bilo mi eliminaciono pitanje na ispitu
Per aspera ad astra 
Meni je to mala kazna..biljka wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 8:44 amKazna za čedomorstvo u BiH 1-5 godina.Skitnica wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 8:19 amU Crnoj Gori pronađeno je tijelo mrtve bebe. Radi se o muškoj bebi, pronađenoj u kanti za smeće u podgoričkom naselju Blok 9 u Crnoj Gori. Policija je obavila očevid i sad se traga za majkom djeteta, prenosi RTCG.
Vrećicu s tijelom bebe pronašao je, navodno, djelatnik gradske Čistoće koji je mislio da se radi o lutki. Stanovnici kvarta spontano su se počeli okupljati na mjestu gdje je pronađeno tijelo. "Blizu živim, gledam je li ovo moguće. To je 100 metara od parka gdje su djeca mogla da... Ne znam, monstruozno, dno dna, baš katastrofa", rekao je za portal RTCG jedan stanovnik Bloka 9.![]()
Bilo mi eliminaciono pitanje na ispitu![]()
Pa i meni je bila šokantno mala, ali se uzima u obzir i postporođajna depresija i da majke znaju biti manje uračunljive svježe poslije poroda
Per aspera ad astra 
Samo majka može počiniti čedomorstvo, a ide se s pretpostavkom da zaista s majkom nešto nije uredu ako to uradi. Bar bih ja išla s pretpostavkom
Per aspera ad astra 
Ako nije u redu onda odnese dete u dom a ne da ubije neduzno dete.biljka wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 10:04 amSamo majka može počiniti čedomorstvo, a ide se s pretpostavkom da zaista s majkom nešto nije uredu ako to uradi. Bar bih ja išla s pretpostavkomNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Feb 10, 2025 9:59 amNije to samo mala nego i bedna kazna. Minimum 20 godina treba![]()
Errol Musk, 76, has revealed in an interview that he fathered a second child in 2019 with his 35-year-old stepdaughter, Jana Bezuidenhout. The two have a 5-year-old son as well. Errol and Jana have since separated but maintain an affectionate relationship. The news adds to the complex family dynamics and has shocked Errol's daughters. This also echoes Elon Musk's concerns about declining birth rates.
–Mi veoma cijenimo da su SAD imale ključnu ulogu u zaustavljanju agresije na Bosnu i Hercegovinu i postizanju mira i zato ćemo i u budućnosti nastaviti graditi najbolje moguće odnose s ovom državom.
Bosna i Hercegovina vodi principijelnu vanjsku politiku za razliku od Srbije, koja vodi prorusku politiku – istaknuo je Bećirović.
https://www.bhdijaspora.net/becirovic-s ... V15QOboJmgSenatori i kongresmen su naglasili da dijele zabrinutost člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića za sigurnosnu situaciju u BiH, te su naglasili da SAD ostaje snažan partner i prijatelj Bosne i Hercegovine.
e, ovo je sluchaj za oduzeti dijete / roditeljima.. 
Meni je ovo prešlo sve granice.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 583 Views
-
Last post by Bella