Samo da kažem
Re: Samo da kažem
sad kad pričamo ovo
sitio sam se trauma iz mladosti
kad bi starka kasnila sa posla
a ja se odma uznemirim
ako prođe neko doba kad je već tribala bit doma
a stari bi reka ma sigurno je našla drugog
i nagne pivo a oči drži na meni gledajuć moju reakciju
a meni bi se srce stisklo šta san onda bija mali
Loše si organiziran ..
eto Zvaka bi rekao .za tu uznemirenost da je . kriva neka vakcina..drle wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 1:29 pmsad kad pričamo ovo
sitio sam se trauma iz mladosti
kad bi starka kasnila sa posla
a ja se odma uznemirim
ako prođe neko doba kad je već tribala bit doma
a stari bi reka ma sigurno je našla drugog
i nagne pivo a oči drži na meni gledajuć moju reakciju
a meni bi se srce stisklo šta san onda bija mali
.............................................................................................
znaš šta su geodeti? e pa njima sam nosio letvu kad se trasirala autocesta kroz pripizdinu i šumetinu pa naletiš na ona stara napuštena naselja otprije 100, 200, 300 g...i uz njih naravno groblje ali nevjerojatno koliko malih grobića veličine malo veće postole. vjerojatno nisu ni prvu godinu priživili. mislim da smo sve one prve njekcije dobili sa dobrim dobrim razlogom.
ali najgore je šta je kasnije buldozer sravnio sva ta groblja kao da ih nije ni bilo.
Sto si ljut Drle ?
Necu da ti je otmem

Necu da ti je otmem
samo da kažem romantičan stih
bella ti nisi julija ja nisam romeo
nešta san sinoć pokvareno pojeo
zbljuv
bella ti nisi julija ja nisam romeo
nešta san sinoć pokvareno pojeo
zbljuv
. tako se sada sravnjaju statistike. sve je teze google. nachi neku info.. i ako nadjesh ako je jedina. da li je tachna.. a i knige u bibliotekama ..sklanjaju..drle wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 1:50 pmznaš šta su geodeti? e pa njima sam nosio letvu kad se trasirala autocesta kroz pripizdinu i šumetinu pa naletiš na ona stara napuštena naselja otprije 100, 200, 300 g...i uz njih naravno groblje ali nevjerojatno koliko malih grobića veličine malo veće postole. vjerojatno nisu ni prvu godinu priživili. mislim da smo sve one prve njekcije dobili sa dobrim dobrim razlogom.
ali najgore je šta je kasnije buldozer sravnio sva ta groblja kao da ih nije ni bilo.
.............................................................................................
samo naprid, ja odo naći neki drugi brlog
gledati kako je drugi grli bila bi prevelika bol
ciao

Nismo puno popili 
Farmacija zivi od toga. Misljenja sam da se to dobija da bi kroz zivot bili njihove musterije. Njima ne odgovara zdrav covek. Od kurone im definitivno nista ne verujem.Bella wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 2:02 pm. tako se sada sravnjaju statistike. sve je teze google. nachi neku info.. i ako nadjesh ako je jedina. da li je tachna.. a i knige u bibliotekama ..sklanjaju..drle wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 1:50 pmznaš šta su geodeti? e pa njima sam nosio letvu kad se trasirala autocesta kroz pripizdinu i šumetinu pa naletiš na ona stara napuštena naselja otprije 100, 200, 300 g...i uz njih naravno groblje ali nevjerojatno koliko malih grobića veličine malo veće postole. vjerojatno nisu ni prvu godinu priživili. mislim da smo sve one prve njekcije dobili sa dobrim dobrim razlogom.
ali najgore je šta je kasnije buldozer sravnio sva ta groblja kao da ih nije ni bilo.![]()
Lijep dan svima
Koji slavite Bozic, sretan vam ovaj dan
Koji slavite Bozic, sretan vam ovaj dan
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Mir Božiji i Srećan Božić
i svako dobro onima koji slave po gregorijanskom kalendaru
i svako dobro onima koji slave po gregorijanskom kalendaru
Legal Alien
ne opterechujem se time.. ko zaradjuje i koliko.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 2:39 pm
Farmacija zivi od toga. Misljenja sam da se to dobija da bi kroz zivot bili njihove musterije. Njima ne odgovara zdrav covek. Od kurone im definitivno nista ne verujem.
.. za zdravlje... sami sebi mozemo pomochi.svojim navikama/ disciplinom... imati zdravstveno osiguranje, kakvi god smo. trebache nam, samo neznamo kad...
.ako imash gripu. temp, kashljesh. neches tablete/ sirupe na recept... ostani kuchi.. na posao ne bi trebao ichi. i to treba da bude .odluka bolesnog. ne da firma to nameche... i naravno. neplacheno bolovanje..
https://www.facebook.com/share/v/VkW2caw5MLCXWYEK/Bella wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:14 pmne opterechujem se time.. ko zaradjuje i koliko.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 2:39 pm
Farmacija zivi od toga. Misljenja sam da se to dobija da bi kroz zivot bili njihove musterije. Njima ne odgovara zdrav covek. Od kurone im definitivno nista ne verujem.
.. za zdravlje... sami sebi mozemo pomochi.svojim navikama/ disciplinom... imati zdravstveno osiguranje, kakvi god smo. trebache nam, samo neznamo kad...
.ako imash gripu. temp, kashljesh. neches tablete/ sirupe na recept... ostani kuchi.. na posao ne bi trebao ichi. i to treba da bude .odluka bolesnog. ne da firma to nameche... i naravno. neplacheno bolovanje..![]()
takve priloge pojedinaca. ne gledam niti mislim da su validni... zbilja.. i sam znash ..da to svako moze raditi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:48 pmhttps://www.facebook.com/share/v/VkW2caw5MLCXWYEK/Bella wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:14 pmne opterechujem se time.. ko zaradjuje i koliko.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 2:39 pm
.ako imash gripu. temp, kashljesh. neches tablete/ sirupe na recept... ostani kuchi.. na posao ne bi trebao ichi. i to treba da bude .odluka bolesnog. ne da firma to nameche... i naravno. neplacheno bolovanje..![]()
Gledao sam izjavu premijera Slovacke koji je govorio da se nece vakcinisati i da nece potpisati to nesto sa svetskom zdravstvenom organizacijom i gle cuda, nekoliko dana posle izvrsen je atentat na njega. U Africi 3-4 predsednika ili sta vec takodje nisu hteli to da prihvate i bas ta 3-4 umru navodno od kuroneBella wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 12:39 amtakve priloge pojedinaca. ne gledam niti mislim da su validni... zbilja.. i sam znash ..da to svako moze raditi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:48 pmhttps://www.facebook.com/share/v/VkW2caw5MLCXWYEK/Bella wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:14 pm
ne opterechujem se time.. ko zaradjuje i koliko.
![]()
. eto. u Rusiji.padaju kroz prozor. razlozi. druge prirode.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 1:06 amGledao sam izjavu premijera Slovacke koji je govorio da se nece vakcinisati i da nece potpisati to nesto sa svetskom zdravstvenom organizacijom i gle cuda, nekoliko dana posle izvrsen je atentat na njega. U Africi 3-4 predsednika ili sta vec takodje nisu hteli to da prihvate i bas ta 3-4 umru navodno od kuroneBella wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 12:39 amtakve priloge pojedinaca. ne gledam niti mislim da su validni... zbilja.. i sam znash ..da to svako moze raditi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:48 pm
https://www.facebook.com/share/v/VkW2caw5MLCXWYEK/![]()
..u Americi .nije bilo primoravanja. za vakcine...
maske su se .preporuchivale... ali. gle. pa medicinsko osoblje nosi maske.od stupanja na posao. ne svi. ali operacione sale. zubarske ordinacije.. svi svojom voljom.. Azijati ih nose. svojom voljom..itd. ako si bolestan. pa zashtiti druge. ako zarazish druge. ko che tebe lijechiti. i tako u nedogled,
zbilja. je narod lud.
svashta
jedan dan ne radih, i nema spavanja..
kafu vech popila.. shta sad
pojava žvake me ubila
ležim u lijesu čujem nešto kucka
to vitar zabija zadnje čavle

ležim u lijesu čujem nešto kucka
to vitar zabija zadnje čavle
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-