LGBT =Roditeljsvo

Porodica, odnosi u porodici, odgoj djece, briga o roditeljima i slične teme

Jeste li za ili protiv da istopolni parovi imaju pravo na usvajanje / odgajanje djece ??

Da
2
50%
Ne
1
25%
Neodlucan
1
25%

Total votes: 4

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: LGBT =Roditeljsvo

Unread post by Coolio »

To nije moja analiza vec prezir prema takvima koji rade na unistenju svega normalnog a postavljanju svega nenormalnog...Iliti kako oni vole da kazu ''novonormalno'' .

MMF ne radi za elitu vec je elita vlasnik MMF-a i naravno da ce raditi protiv ljudi...Cilj je od svake drzave napraviti korporaciju...Duboke su to teme koje se trebaju dobro pratiti da bi se shvatile...

Cilj epidemija nije da te oni zastite vec da imaju kontrolu nad covecanstvom...Da li si nekada postavila sebi pitanje, zasto su vakcine koje su nam nudili ( zapravo neispitane ) besplatne...Dakle oni su dali milijardu vakcina bespatno,da navodno spasavaju i babe i dede i sve zivo a neduzna deca koja su se tek rodila ili dosla na ovaj svet, koja imaju problem sa zdravljem moraju u milionima placati svoje lekove? Drugi cilj epidemija je da se uvede ID, da imas svoj karton koji ce ti povezati sa svime...i sa licnom kartom i sa bankovnom kartom itd.ve na jednom mestu iz naravno usrani (izvinite na izrazu ) bar kod i skeniranje...Sa druge strane ti nude bitcoin i ostala sranja gde se ljudi navlace jer navodno dobijaju,osvajaju ili sta vec...sve vodi ka ukidanju kesa...E kada se kes ukine onda si izgubio svu slobodu koju si imala...U vozovoima,autobusima,skolama,svuda besplatni interneti,povezanost,svuda ove 5G antene da protok bude sto jaci,da nema smetnje, po prodavnicama besplatni wi fi takodje,svi nude neke karte koje se skeniraju...Skeniras i imas popust,navlacenje ljudi naravno...I opet se vracam na to da kada se ukine kes,ostaje ti sve digitalno...I recimo hoces negde da putujes,oni provere tvoj vakcinalni karton i samo kazu '' Izvinite,niste primili tu i tu vakcinu vas racun je zakljucan ili ne mozes kupiti kartu'' . I tako budes ucenjen da primis vakcinu da bi mogao da putujes,kupujes itd...Takodje ce recimo dzaba biti ljudima koji osvoje i milion bitcoina ili kako se vec gleda jer ce oni moci da ti odrede koliko mozes potrositi nedeljno...Mogu sta god pozele kada ukinu kes..a kes ce biti izgovr u pandemijama kako ga svako pipa, kako to prenosi zarazu sa ruke na ruku,placajte karticom bla bla bla...Secas se,nije odavno bila proba u kurona cirkusu...Ali ni oni nisu glupi, napravljeno je tako da ce 90% ljudi da kazu gledaj ovu budalu sto pise teorije zavere...Dovoljno je samo da pogledas kako u Kini funkcionise ocenjivanje gradjana...Kako je novinar otkrio korupciju u politici pa dobio zabranu da putuje,da koristi internet itd. Kina je model po kojem se ide...Naravno,ne naglo da se gradjani ne uzbude...Polako oni to na finjaka dok uspt predstavljaju sve pogodnosti toga sto uvode...Naprave problem pa nude resenje...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Cilj epidemija nije da te oni zastite vec da imaju kontrolu nad covecanstvom... zasto su vakcine koje su nam nudili ( zapravo neispitane ) besplatne...Dakle oni su dali milijardu vakcina bespatno,da navodno spasavaju i babe i dede i sve zivo a neduzna deca koja su se tek rodila ili dosla na ovaj svet, koja imaju problem sa zdravljem moraju u milionima placati svoje lekove? Drugi cilj epidemija je da se uvede ID
. pa kad su 'vlasnici' covecanstva, naravno da che ga kontrolisati.. jer im trebaju..trebamo.. ako nema covechanstva nema ni njih..
.. :fpalm e i to smijeshno rezonovanje.. chuj nisu ispitane i besplatne su bile ... jel se ti sjechas pocetka, Corone.. izvjestaji iz Italije i strashna smrnost istih... i dalje shirenje iz zemlje u zemlju.. :-? .. pa novinari su se pitali.. da li da se ikako mogu zaraziti.. da dok ima respiratora.. jel izmedju ostalog.. jedini odgovor na slabost pacijenta je bilo .da dishe .bas respirator.. u pitanju je disanje i problemi sa pluchima... nakon par mjeseci se pokazalo..da nekim i ne pomazu. shta vishe otezavaju situaciju..
. ispitivali su koliko su mogli u nekom roku. i nudjene ..kad su davale ikakvu nadu .za spas..

..Bosanski biznismeni.. po takvom rezonu koji i ti imash. dobishe zatvor.. a zaboravio narod.. da bi se u to vrijeme . bolesnik i na auspuh prikljucio u nadi za pomoch :hahah
..i treba ID. zar ga vec nemamo.. :hahah
. djeca su zastichena.. imaju besplatno lijechenje.. mislim u vechini zemalja.

:/&% ne treba djecu u babe . nane i penzionere s minimalnom penziom. navoditi kao argument. :cc.
.
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Dec 18, 2024 1:21 am
Cilj epidemija nije da te oni zastite vec da imaju kontrolu nad covecanstvom... zasto su vakcine koje su nam nudili ( zapravo neispitane ) besplatne...Dakle oni su dali milijardu vakcina bespatno,da navodno spasavaju i babe i dede i sve zivo a neduzna deca koja su se tek rodila ili dosla na ovaj svet, koja imaju problem sa zdravljem moraju u milionima placati svoje lekove? Drugi cilj epidemija je da se uvede ID
. pa kad su 'vlasnici' covecanstva, naravno da che ga kontrolisati.. jer im trebaju..trebamo.. ako nema covechanstva nema ni njih..
.. :fpalm e i to smijeshno rezonovanje.. chuj nisu ispitane i besplatne su bile ... jel se ti sjechas pocetka, Corone.. izvjestaji iz Italije i strashna smrnost istih... i dalje shirenje iz zemlje u zemlju.. :-? .. pa novinari su se pitali.. da li da se ikako mogu zaraziti.. da dok ima respiratora.. jel izmedju ostalog.. jedini odgovor na slabost pacijenta je bilo .da dishe .bas respirator.. u pitanju je disanje i problemi sa pluchima... nakon par mjeseci se pokazalo..da nekim i ne pomazu. shta vishe otezavaju situaciju..
. ispitivali su koliko su mogli u nekom roku. i nudjene ..kad su davale ikakvu nadu .za spas..

..Bosanski biznismeni.. po takvom rezonu koji i ti imash. dobishe zatvor.. a zaboravio narod.. da bi se u to vrijeme . bolesnik i na auspuh prikljucio u nadi za pomoch :hahah
..i treba ID. zar ga vec nemamo.. :hahah
. djeca su zastichena.. imaju besplatno lijechenje.. mislim u vechini zemalja.

:/&% ne treba djecu u babe . nane i penzionere s minimalnom penziom. navoditi kao argument. :cc.
.
Secam se ja izvestaja svakakvih i uglavnom su bili lazni, izmontirani i iscenirani. To vec gotovo svako zna. Bezbroj dokaza ima da se lagalo. Moja sestra je medicinska sestra ovde. Za njenu bolnicu su na TV-u rekli da je prepuna pacijenata zbog kurone, tacnije rekli su 36-oro a sestra mi kaze gledaj kako ovi lazu, kod nas u bolnici samo jedan pacijent i to sa vise bolesti pa je zivotno ugrozen. Gomila ljudi koja je umrlo od sloga, infarkta ili cega god pisano je pod kuronu da bi se brojke povecavale. Moj drugar je hteo da tuzi bolnicu zbog majke ali nije uspeo,ne mozes pobediti drzavu. Majka mu je imala na srcu nesto, retka bolest. Dobila je uput da iz Krusevca predje u Beograd da joj to operisu. U Krusevcu je nisu pustili,radili zeni to smece od testa na kuronu. Preko 20 dana su je drzali i radili test svakoga dana dok nije pokazalo da je pozitivna. Tada su joj dali kao neki lek zu kuronu i zena je nazalost umrla. Napisali su da je umrla od kurone . Zamisli koliko je takvih primera. Drugo, ta Italija je narocito bila prevara. Poturali su snimke i slike iz Lampeduse iz 2013-te, slika sa sanducima pricajuci kako je to Bergamo i kurona. Za bolnicu u Italiji,tacnije Bolonji govorili su da je prepuna. Zena u Bolonji ode u bolnicu,upali live nigde nikoga. Ta zena je nakon toga cini mi se bil uhapsena. U Srbiji su ljudima koje dovedu u bolnicu oduzimali mobilni telefon. Sta mislis zbog cega? Na tu temu bih ti mogao pisati do besvesti ali necu. Pogledaj otvaranje olimpijskih igara u Londonu. Bolnicki kreveti,maske,doktori,vakcine. Kakve to veze ima sa sportom? Ali su hteli da nagoveste sta ceka narod preko ceremonije koju gleda celi svet. Ili ces mi reci da je to povezano sa sportom?

Zato ti ja kazem, televizije su opasna stvar. Oni mogu da te ubede u sta hoces,narocito uz danasnju tehnologiju. I ti sada, ne daj Boze umre ti neko iz komsiluka, bolnica napise kurona,ti cujes uh umro od korone,opasno ...i naravno da ces imati strah. I onda ti siris dalje, kazes prijatelju ej komsija mi umro od korone itd.

Film, cini mi se da se zove epidemija ili tako nesto, snimljen pre kurone. Opisuje gle cuda kuronu. Isto izolacije,maske,bezanja od ljudi koji kaslju,kijaju,zatim vakcine ce spasiti svet i ostalo.

Serija,koju imas na netfliksu (saznacu kako se zove ), snimana pre dve godine cini mi se. Opisuje poplavu u Spaniji i gle cuda u Valensiji. I ove godine poplave u Valensiji. Ijao,kakva slucajnost...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Wed Dec 18, 2024 9:20 pm

Secam se ja izvestaja svakakvih i uglavnom su bili lazni, izmontirani i iscenirani. To vec gotovo svako zna. Bezbroj dokaza ima da se lagalo. Moja sestra je medicinska sestra ovde. Za njenu bolnicu su na TV-u rekli da je prepuna pacijenata zbog kurone, tacnije rekli su 36-oro a sestra mi kaze gledaj kako ovi lazu, kod nas u bolnici samo jedan pacijent i to sa vise bolesti pa je zivotno ugrozen. Gomila ljudi koja je umrlo od sloga, infarkta ili cega god pisano je pod kuronu da bi se brojke povecavale. Moj drugar je hteo da tuzi bolnicu zbog majke ali nije uspeo,ne mozes pobediti drzavu. Majka mu je imala na srcu nesto, retka bolest. Dobila je uput da iz Krusevca predje u Beograd da joj to operisu. U Krusevcu je nisu pustili,radili zeni to smece od testa na kuronu. Preko 20 dana su je drzali i radili test svakoga dana dok nije pokazalo da je pozitivna. Tada su joj dali kao neki lek zu kuronu i zena je nazalost umrla. Napisali su da je umrla od kurone . Zamisli koliko je takvih primera. Drugo, ta Italija je narocito bila prevara. Poturali su snimke i slike iz Lampeduse iz 2013-te, slika sa sanducima pricajuci kako je to Bergamo i kurona. Za bolnicu u Italiji,tacnije Bolonji govorili su da je prepuna. Zena u Bolonji ode u bolnicu,upali live nigde nikoga. Ta zena je nakon toga cini mi se bil uhapsena. U Srbiji su ljudima koje dovedu u bolnicu oduzimali mobilni telefon. Sta mislis zbog cega? Na tu temu bih ti mogao pisati do besvesti ali necu. Pogledaj otvaranje olimpijskih igara u Londonu. Bolnicki kreveti,maske,doktori,vakcine. Kakve to veze ima sa sportom? Ali su hteli da nagoveste sta ceka narod preko ceremonije koju gleda celi svet. Ili ces mi reci da je to povezano sa sportom?

Zato ti ja kazem, televizije su opasna stvar. Oni mogu da te ubede u sta hoces,narocito uz danasnju tehnologiju. I ti sada, ne daj Boze umre ti neko iz komsiluka, bolnica napise kurona,ti cujes uh umro od korone,opasno ...i naravno da ces imati strah. I onda ti siris dalje, kazes prijatelju ej komsija mi umro od korone itd.

Film, cini mi se da se zove epidemija ili tako nesto, snimljen pre kurone. Opisuje gle cuda kuronu. Isto izolacije,maske,bezanja od ljudi koji kaslju,kijaju,zatim vakcine ce spasiti svet i ostalo.

Serija,koju imas na netfliksu (saznacu kako se zove ), snimana pre dve godine cini mi se. Opisuje poplavu u Spaniji i gle cuda u Valensiji. I ove godine poplave u Valensiji. Ijao,kakva slucajnost...
. Vjerujem da je bilo 'laznih' i to sve zahvaljujuchi tehnologiji.Koliko god 'uticajni' to kontrolisali, sluzili se istom, tako je dostupna i obichnom covjeku, tj korizniku drushtvenih mreza..I takvih je priloga bilo, od tih .. ako se podudaraju s npr. tvojim stavom. ti ches im vjerovati. naravno... ako ipak pogledash objavu i od onih koima ne vjerujesh.. i ostanesh pri stavu.. to je do tebe...tak si :jbg
. Svi su se testirali. pogotovo novi pacijenti. operacije su otkazivali..ako bash nisu neophodne itd.... u to vrijeme . samo pozitivni na virus .su mogli u ....\ sad koji dokaz ti imash ..da su chekali 20 dana i napokon .'uspjeli da je zaraze'.. to kao neshto planirano..da je ubiju, da imaju materijala za propagandu
.. Ja...Ne znam jeli bio strah, chudjenje.. ali nije bila ugodna atmosfera.
..radila svo vrijeme, bila medju ljudima. neki su nosili neki ne maske..kad su(vlast) zahtjevali da svi nose. bilo mi je ugodnije.Nisam je dobro podnosila,ali me je nauchila. da danas, ako sam u nekoj situaciji.zima. dosta prehladjenih.. stavim masku.. ne znam hoche li me spasiti..ali i ako je 'lazno' pomaze mozgu.da se ne zamara strahovima od okoline.

.Ljudi su umirali/u , kao i prije kao danas. jer su imali.'situaciju' neku bolest. neshto chega i nisu bili svjesni.da imaju.. ne idu dr. ne vjeruju im.. drugi nemaju osiguranje. itd.i virus ih zarazi.. ne umru od virusa .vec im je virus uzurpirao njihovo nezasticheno stanje.. i tu je kraj nikakva propaganda niti plashenje.komshiluka.. :hahah
..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Dec 19, 2024 12:03 am
Wed Dec 18, 2024 9:20 pm

. Vjerujem da je bilo 'laznih' i to sve zahvaljujuchi tehnologiji.Koliko god 'uticajni' to kontrolisali, sluzili se istom, tako je dostupna i obichnom covjeku, tj korizniku drushtvenih mreza..I takvih je priloga bilo, od tih .. ako se podudaraju s npr. tvojim stavom. ti ches im vjerovati. naravno... ako ipak pogledash objavu i od onih koima ne vjerujesh.. i ostanesh pri stavu.. to je do tebe...tak si :jbg
. Svi su se testirali. pogotovo novi pacijenti. operacije su otkazivali..ako bash nisu neophodne itd.... u to vrijeme . samo pozitivni na virus .su mogli u ....\ sad koji dokaz ti imash ..da su chekali 20 dana i napokon .'uspjeli da je zaraze'.. to kao neshto planirano..da je ubiju, da imaju materijala za propagandu
.. Ja...Ne znam jeli bio strah, chudjenje.. ali nije bila ugodna atmosfera.
..radila svo vrijeme, bila medju ljudima. neki su nosili neki ne maske..kad su(vlast) zahtjevali da svi nose. bilo mi je ugodnije.Nisam je dobro podnosila,ali me je nauchila. da danas, ako sam u nekoj situaciji.zima. dosta prehladjenih.. stavim masku.. ne znam hoche li me spasiti..ali i ako je 'lazno' pomaze mozgu.da se ne zamara strahovima od okoline.

.Ljudi su umirali/u , kao i prije kao danas. jer su imali.'situaciju' neku bolest. neshto chega i nisu bili svjesni.da imaju.. ne idu dr. ne vjeruju im.. drugi nemaju osiguranje. itd.i virus ih zarazi.. ne umru od virusa .vec im je virus uzurpirao njihovo nezasticheno stanje.. i tu je kraj nikakva propaganda niti plashenje.komshiluka.. :hahah
..
Pa znas kako, svako ima neka svoja razmisljanja ali kada gomilu puta vidis laz naravno da im ne verujes. Oni su te brojke mogli da izmisljaju sto sigurno i jesu ali bilo pa proslo. A i raspricasmo se o ovome na temi o gej roditeljima i paradama 😂

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Thu Dec 19, 2024 5:02 am

Pa znas kako, svako ima neka svoja razmisljanja ali kada gomilu puta vidis laz naravno da im ne verujes. Oni su te brojke mogli da izmisljaju sto sigurno i jesu ali bilo pa proslo. A i raspricasmo se o ovome na temi o gej roditeljima i paradama 😂
.. mozda su te brojka bile .puno veche.. mozda da ne bi izazvalu paniku. su ih smanjili.. ne znamo.. laz se moze ponavljati . do nas je kako chemo je tretirati.....

.. da , parade/// nisam za parade :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Dec 19, 2024 3:50 pm
Thu Dec 19, 2024 5:02 am

.. mozda su te brojka bile .puno veche.. mozda da ne bi izazvalu paniku. su ih smanjili.. ne znamo.. laz se moze ponavljati . do nas je kako chemo je tretirati.....

.. da , parade/// nisam za parade :hahah
Kako bre da ne bi izazivali paniku a plasili ljude grobljima,sanducima, ucenjivali ih,plasili snimcima sa respiratorima i ostalo...

Kod parada se slazemo :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:jbg
..prikazali trenutno stanje... :-? . mada, lichno, nije mi bila atmosfera .panike. bar gdje ja zivim.....kad su, sugerisali.da se nose maske.. .vechina je to prihvatila.. da se ne druze u vechim grupama.. i to je vechina prihvatila...sta drugo. zdrav razum ti to kaze..
. tako nas pripremaju i za nevrijeme. uragane... narod olako shvata opasnost.... ah neche mene..ostane u kuchi. i pet do 12 .zove hitnu.. a, vech je bilo upozerenje..da hitna neche biti dostupna.. :jbg i treba da ih zalim.. :/*
.. mislim da sam jednom vidjela. dvojicu mushkaraca da nose bebu u korpi/ i ulaze u restoran.... hm. mozda i nisu gay.evi..mozda je jedan na porodiljskom od zene.. i sa prijateljem .izasli da jedu ..

.koliko iz zbilja ima.. ne puno.. :DE
...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
Homoseksualni par iz američke savezne države Džordžije, koji je u avgustu priznao krivicu za silovanje i seksualno zlostavljanje svoja dva usvojena sina, osuđen je na 100 godina u zatvoru bez mogućnosti uslovnog otpusta, izvijestio je Uredu okružnog tužioca u Alkovu.
http://x.com/shadabchowx/status/1871339267970261356

.jos kucha
Istražitelji su kasnije prikupili elektronske dokaze, uključujući nadzorne kamere iz kuće, koje pokazuju “višestruke slučajeve silovanje u različitim dijelovima kuće”, navodi se u saopštenju za javnost. Drugi elektronski dokazi uključivali su mobilne telefone sa grafičkim slikama, video zapisima, tekstualnim porukama i porukama na društvenim mrežama.
https://n1info.ba/svijet/homoseksualni- ... ne-sinove/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

I posle neko hoce da me ubedi da je normalno davati im decu itd.

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Zbog par slučajeva ne treba generizirati - ako ćemo po procentualno vise je nasilja kod heteroseksualaca nasilja nad djecom …(svakog pogleda)… :kaafa

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Heteroseksualnih parova je 97% a tih drugih 3% tako da ne mozes tako porediti. Kao drugo, ne treba se dopustati da imaju decu tacnije da je usvajaju.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

zdrav razum. nije trebalo dozvoliti . vjenjchanja.. :hahah kaze ..moja supruga. a on mushko.. :hahah halo ba. koga farbash
. e onda smo se navikli i na to.

.. kao kad farmer.. pojede omiljenu mu ovcu.. .shishao je. igrao se s njom. i jedan dan je pojede. jel to normalno....e, jeste. jednostavno. mozak nam shalje signale.da jeste.. :jbg

..da ponovim.. i gejevi su od hetero roditelja.. :jbg .. mozda je jedan od njih bio gej ali :-? shutio hmmm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Da svet vode normalni ljudi nikada im to ne bi bilo normalno i ne bi dopustali sve to sto forsiraju. Ali svet vode poremeceni likovi

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Treba naglasiti da pravni sistemi i društva širom svjeta imaju različite pristupe ovim pitanjima. Neka društva smatraju da seksualna orijentacija ne treba da utiče na sposobnost nekoga da bude roditelj, dok druga mogu imati drugačiji pogled.

Ključni fokus u većini o usvajanju jeste najbolji interes djeteta—da odrasta u ljubavi, stabilnosti i sigurnosti… (Valjda je to najneophodnije )…

Mnogi ljudi imaju različite vrijednosti i stavove u vezi sa porodicom / roditeljstvom i pravima LGBT zajednice…

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Da li je roditeljstvo stvar biološke veze, ili brige, ljubavi i posvećenosti? :hm

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Kako u kojoj vezi.. zvana familija.
nemaju ili ne osjechaju, ljubav od roditelja .svako dijete.. imaju 'mezimci' ako je vishe djece.. tako da se bar jedno osjecha. nevoljenim..
.usvajanje djece,i osobe koje se odluche na to. bilo kojeg pola. je veliki izazov kao i razlog istog...
. uz usvajanje ide i 'paket' ponashanja roditelja.. ta pravila, djeca skuze vrlo brzo.. i koriste na svakom koraku, za neku svoju dobrobit

. . dosta izazova za roditelja. frustracije. neki i prekinu to....vechina ipak nastavi.
znajuchi takve familije. usvojena djeca. prolaze shtoshta... mozda je bolje nego u domu..ali. njihove mentalno staje. je ..koliko sam primjetila. i patnja roditelja..

ako ih uporedim sa bioloshkim

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Rekoh vec, Bog je stvorio muskarca i zenu da se prirodnim putem razmnozavaju,stvaraju porodice.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

sta hochesh da chujesh od roditelja..
gledash kojekakve tiktokove.. i tebi je to izvor informacija :fpalm
.. ovog treba uhapsiti za maltretitanje djeteta ,ako je njegovo..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Dec 28, 2024 3:17 am
To sto izadje na tiktok ili bilo gde je dokaz koliko je svet (u ovom slucaju Srbija) poremecen. Da je normalne drzave, ovo bi bilo na svim televizijama pa bi se onda radila ispitivanja pa bi se proverile sve tvrdnje. Jednom je i bila jedna emisija gde su roditelji pricali o tome a onda su tu emisiju uklonili jer se mnogo roditelja javilo da kaze sta se desilo njihovom detetu.

Znaci roditelj koji je bio protiv da mu dete primi, bude nateran od drzave da primi kako bi mu dete moglo u skolu. Nakon par dana neduzno dete mu takoreci postane biljka i ti bi da se uhapsi roditelj? A ne onaj koji tvrdi da se nikome nista ne moze desiti samo da bi primili to.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Sat Dec 28, 2024 4:15 am
Bella wrote:
To sto izadje na tiktok ili bilo gde je dokaz koliko je svet (u ovom slucaju Srbija) poremecen. Da je normalne drzave, ovo bi bilo na svim televizijama pa bi se onda radila ispitivanja pa bi se proverile sve tvrdnje. Jednom je i bila jedna emisija gde su roditelji pricali o tome a onda su tu emisiju uklonili jer se mnogo roditelja javilo da kaze sta se desilo njihovom detetu.

Znaci roditelj koji je bio protiv da mu dete primi, bude nateran od drzave da primi kako bi mu dete moglo u skolu. Nakon par dana neduzno dete mu takoreci postane biljka i ti bi da se uhapsi roditelj? A ne onaj koji tvrdi da se nikome nista ne moze desiti samo da bi primili to.
. sta da bude..

.jesi li slushao ili prochitaj ..klikni see more... dobio jednu vakcinu. .dijete dobilo temp. on ga doveo na revakcinu.. :fp ko ga tjerao da to radi.. i eto sad nosi pelene.

. ovo je komedija.... pogledaj mushkarca. jel on tebi izgleda normalno :hm
A, aaa Zvaka. zabrinjavash me :fpalm shta se tebi po glavi mota :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Dec 28, 2024 4:59 am
Sat Dec 28, 2024 4:15 am
Bella wrote:

. sta da bude..

.jesi li slushao ili prochitaj ..klikni see more... dobio jednu vakcinu. .dijete dobilo temp. on ga doveo na revakcinu.. :fp ko ga tjerao da to radi.. i eto sad nosi pelene.

. ovo je komedija.... pogledaj mushkarca. jel on tebi izgleda normalno :hm
A, aaa Zvaka. zabrinjavash me :fpalm shta se tebi po glavi mota :-?
Kako treba da izgleda muskarac kome je dete preko noci postalo maltene biljka? I zar nije doktor tu da kaze da ne moze primiti dete to pod temperaturom? I da li je sada moguce da su sva deca koja su ostecena primala pod temperaturom? Ne mota se meni po glavi nista, ne kreiram ja ove price vec ih nazalost sve cesce vidjam...

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Svaki roditelj je upoznat sa tim i da mu dr ne kaže da dijete koje ima temperaturu nije za vakcinisanja .. To je osnova .. i prije svega ja ne znam da doktrini daju vakcine … prije vakcinisanja postoji “ upitnik” koji treba ispuniti svaki put prije nego se da vakcina djetetu .. :hm ( i bilo prije koje terapije )..

Po svim mogućim protokolima djeca moraju biti zdrava prije vakcinisanja. Neki roditelji i ne prijave sve simptome koje djeca imaju, a to može biti ključni problem..nažalost !

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Skitnica wrote:
Sun Dec 29, 2024 5:37 pm
Svaki roditelj je upoznat sa tim i da mu dr ne kaže da dijete koje ima temperaturu nije za vakcinisanja .. To je osnova .. i prije svega ja ne znam da doktrini daju vakcine … prije vakcinisanja postoji “ upitnik” koji treba ispuniti svaki put prije nego se da vakcina djetetu .. :hm ( i bilo prije koje terapije )..

Po svim mogućim protokolima djeca moraju biti zdrava prije vakcinisanja. Neki roditelji i ne prijave sve simptome koje djeca imaju, a to može biti ključni problem..nažalost !
Vidim prvo ovo i pitam se otkud rasprava o vakcinisanju na temi o LGBT roditeljstvu :hahah
Per aspera ad astra :fiju