Samo da kažem
Re: Samo da kažem
drle .mlje.. igraj se sam ..

.............................................................................................
ma si točno ka nadalina iz oliverove pisme
Ovo van je storija o Nadalini
more bit da vi znate Nadalinu
a sva puca od lipote
A jema je da van pravo recen ca i vidit
smantala bi ona i vecega muskardina
a di nece vakega karonju ka ca san ja

Ovo van je storija o Nadalini
more bit da vi znate Nadalinu
a sva puca od lipote
A jema je da van pravo recen ca i vidit
smantala bi ona i vecega muskardina
a di nece vakega karonju ka ca san ja
karonja-lijenčina, mrcina, stash... 
.............................................................................................
...pokvarenjak svađalica itd
isuse ona išla guglat
isuse ona išla guglat
evo Van primjer domišljatosti našega sugrađanina iz Splita . DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMIŠNO .Prije par dana natrefija san se isprid jedne butige za racunala u Velebitskoj ulici i nisan moga doc sebi od iznenađenja kad san vidija ovo

Sta san zabezeknut dobrih 15 minuti pa san onako sablaznjen pita u butigi o cemu se tu radi ......da nije koja reklama za koju racunalnu igru sa tematikon Vijetnamskog rata ( jerbo san i sam odavno zaražen igron Vietcong ) iako san zna da to nije to ....ali pametnome coviku nemore past napamet da je to neko ZAOZBILJNO STAVIJA ...... i to usrid moga grada .....drugog grada po velicini u mojoj državi ?????

Covik je iz susjedstva da bi sprijecija možebitne provalnike u svoj stan koji je odmah tu iza zida u isti taj zid nabija željezne tondine ( šipke) te ih isprepleja bodljikavon žicon .....i to mu je bilo malo pa je na drvenoj podlozi nabija brokve ( čavle) primjerene velicine te ih isprepleja bodljikavon žicon.......pa oni Vijetkongovci nisu mu do kolina .......i sve to da mu neko nebi preko podignute nadstrešnice u kaficu ispod njega provalija u stan ......
Zar doticni nije moga to nekako kulturnije napravit ? Na postojecu ogradu podignut nadogradnju ograde koja bi sprijecavala moguce provalnike ?

ahahaha daj jebate vidiš da je to neka ljuta paranoja 
..to je odluchio uraditi. na kraju sezone... kad pivara udari u mozak..

Lijepu vam subotu zelim 
Dobro vece svima, cvece damama 

@drle.. gdje si .

pobjego

bela belina tu sam.
radi se, blagdanska ludnica, jdva čkm da projde ovo
radi se, blagdanska ludnica, jdva čkm da projde ovo
e a ko će dat muju 
balkanac 100% 
rekla bih. Krajina man 
Pozdrav svima, cvece damama
Ljudima katolicke veroispovesti zelim srecan Bozic
Gde nam je Peace
?
Ljudima katolicke veroispovesti zelim srecan Bozic
Gde nam je Peace
da li ti nedostaje?
Volim da citam njene postove.
Jako fina i pametna devojka.
A i volim kada je tu. Kada su dobri ljudi u pitanju, toga nikada dosta
Jako fina i pametna devojka.
A i volim kada je tu. Kada su dobri ljudi u pitanju, toga nikada dosta
sačekat ćemo još danas a onda ćemo policiji prijaviti ne pojavljivanje na forumu 
Ma sta policiji, interpolu 
Ne razumije svijet sto ceka poslednje minute za kupovinu svega neophodnog..Guzve na sve strane, kao da prodavnice vise nikad otvorene neće biti … 
hvala za cveche.

. neshto bodljikavo..

. neshto bodljikavo..

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies