Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Slobodan mi dan.
Kuham grah sa suhim mesom i repom. Pecem polucrni hljeb. Ispekla prevrnuti kolac s jabukama.
Poznvat cu projatelje da s nama veceraju.
I mi smo sinoc bili pozvani na veceru.
I u subotu smo.
Dan savrsen, vjetar i hladno
Planiram u setnju od nekoliko milja.
Lijep dan svima zelim
Kuham grah sa suhim mesom i repom. Pecem polucrni hljeb. Ispekla prevrnuti kolac s jabukama.
Poznvat cu projatelje da s nama veceraju.
I mi smo sinoc bili pozvani na veceru.
I u subotu smo.
Dan savrsen, vjetar i hladno
Planiram u setnju od nekoliko milja.
Lijep dan svima zelim
Koliko sam ja samo pametna bila da sam davno davno davno znala da je on jako opasan. Opasan po zivot.
Jest da me malo preveslao oko onog humanitarnog rada, al sam znala da nema sanse da bi se on time ikada bavio. Stvarno mi je to bilo nevjerovatno cudno.
Lijepu noc vam zelim.
Jest da me malo preveslao oko onog humanitarnog rada, al sam znala da nema sanse da bi se on time ikada bavio. Stvarno mi je to bilo nevjerovatno cudno.
Lijepu noc vam zelim.
Lijep petak svima zelim 
Lijepu vam subotu zelim 
Kod mene je radna.
Kod mene je radna.
ako se spomene chokolada. to je danas Dubai..
.
umalo naruchih.da probam..
no..
umalo naruchih.da probam..
.............................................................................................
.inache sam smanjila konzumaciju chokolada....i ako jedem..to su one s manje shechera..
.............................................................................................
Pozdrav svima, nadam se da ste svi dobro. Malo sam u guzvi sa obavezama pa ne stignem na forum.
Lijep dan svima zelim 
Sta li je s Bakterijomsmarsa 
Lep pocetak nedelje zelim svima....Uz naravno cvece damama

HvalaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Dec 09, 2024 11:47 amLep pocetak nedelje zelim svima....Uz naravno cvece damama![]()
![]()
Dobro vece :ptica

Lijep dan svima 
Dobro jutro svima, cvece damama
Zelim svima lep i uspesan dan...
Zelim svima lep i uspesan dan...
Hvala
Lijep dan i od mene
Lijep dan i od mene
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies