O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
. vidim i iz Bosne se moze naruchiti....i vjerujem da ima istine o 'kvaliteti'
. ako je 'jeftino' na ovakvim sajtovima. ima i razlog, zashto je..
..
https://www.temu.com/ul/kuiper/un2.html ... d_source=1Ovo nije prvi put da su u Južnoj Koreji pronađene otrovne hemikalije u artiklima kineskih brendova brze mode. U avgustu su vlasti otkrile ftalate u nekoliko proizvoda, uključujući cipele koje su sadržavale 229 puta više ftalata od dopuštene razine.
U drugoj istrazi u maju sandale s Temua sadržavale su 11 puta više olova, a par cipela sa Sheina imao je 428 puta više ftalata od zakonske granice.
Temu nudi širok raspon jeftinih proizvoda, a značajna ulaganja u marketinške kampanje, uključujući oglase za Super Bowl, ukazuju na njegove agresivne planove širenja na zapadna tržišta.
.............................................................................................
Kažu: It u zamrzivaču.
Najavili narednih dana snijeg.
I biti će ga negdje, sigurno. Meni bi za početak bilo dovoljno da golim rukama napravim grudvu, i u trenutku previše hladnoće, vratim u gomilu preostalih pahuljica.
Desi se da snijeg prekrije pijesak.
Ali more to prilično sve brzo proguta.
Najavili narednih dana snijeg.
Desi se da snijeg prekrije pijesak.
Ali more to prilično sve brzo proguta.
Ova zemlja je puna svega... Od muzike, umjetnosti, mode, hrane, mirisa, ljubavi itd
U nekim ljudima se može osjetiti taj skup svega. Kaže mi drugarica (Sicilijanka), pomalo žaljivim tonom glasa, da pored uramljenog sistema politike i još štošta, ništa im ljepše i ne preostaje.
U nekim ljudima se može osjetiti taj skup svega. Kaže mi drugarica (Sicilijanka), pomalo žaljivim tonom glasa, da pored uramljenog sistema politike i još štošta, ništa im ljepše i ne preostaje.
Ti si Ina u Italiji?
Lep pozdrav za sve forumase
Lep pozdrav za sve forumase
Kako se na ex yu prostorima prosirio “crni petak”, dok ovdje, odakle je pojava inace i pocela, odlazi u istoriju.
Ni od koga nisam cula cak ni da ga spomene.
Ni od koga nisam cula cak ni da ga spomene.
Koji ti se grad najviše svidio?
Bio sam u Udinama i Veneciji koja je tu u blizini...U Udinama mi zivi drugar mada planira selidbu na siciliju...Lepa je Italija inace,ja je volim...volim i njihov jezik...Jesi li dugo tu?
Pričaju da je Trg Slobode kraljica Venecijanske ljepote. A dvorac ima prelijep pogled na planine. I na jednom koncertu sam se tu bila izgubila..
što mi je i najčešće sjećanje o Udine
Odavnoo.. više od trideset godina.
A i Scilija je lijepa, ali nepovoljna za život..
Odavnoo.. više od trideset godina.
A i Scilija je lijepa, ali nepovoljna za život..
Bas dugo si tu. Sicilija je prelepa
.
Znaci posecivala si Udine i Veneciju
Hajd' barem te asocira na zanimljive i lepe stvari

Sestra i zet su posecivali siciliju, bas su obisli neki deo gde je sniman film KUM
Inace sto se Italije tice, cesto idu na Lago di Garde ili tako nesto.
Sve u svemu, ja volim Italiju
Znaci posecivala si Udine i Veneciju
Hajd' barem te asocira na zanimljive i lepe stvari
Sestra i zet su posecivali siciliju, bas su obisli neki deo gde je sniman film KUM
Inace sto se Italije tice, cesto idu na Lago di Garde ili tako nesto.
Sve u svemu, ja volim Italiju
Jedu mi se krofne… 
Zanimljiv film
Peace, sretan rođendan.
Da budeš zdrava i sretna
Trebala je ići i torta od jabuka i jabukovih ruža ali zeza dimenzija. Zamisli da ipak jeste.
A evo i pjesma...
Trebala je ići i torta od jabuka i jabukovih ruža ali zeza dimenzija. Zamisli da ipak jeste.
A evo i pjesma...
Da odem kupiti vunu za strikanje vidjela sam jedan model pulovera, dopao mi se pa da ga istrikam prije ljeta..

Hej Peace, srecan ti rodjendan sa malim zakasnjenjem. Da si nam zivi i zdrava. Da te uvek sreca prati
A ovom pesmom da te vratim malo u decije doba
A ovom pesmom da te vratim malo u decije doba
Gdje ici
kome dan upropastiti 
Ohh, hvala ti.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Dec 07, 2024 12:38 pmHej Peace, srecan ti rodjendan sa malim zakasnjenjem. Da si nam zivi i zdrava. Da te uvek sreca prati![]()
A ovom pesmom da te vratim malo u decije doba![]()
Evo pjevala sam uz video
Peace wrote: ↑Sat Dec 07, 2024 3:08 pmOhh, hvala ti.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Dec 07, 2024 12:38 pmHej Peace, srecan ti rodjendan sa malim zakasnjenjem. Da si nam zivi i zdrava. Da te uvek sreca prati![]()
A ovom pesmom da te vratim malo u decije doba![]()
Evo pjevala sam uz video![]()
![]()
E to volim da cujem
Zelim ti da si uvek nasmejana i raspevana, to automatski znaci da si srecna
Nema mi nista odvratnije kada mi iskoci reklama od Shein ili od Temu 
meni sve smetaju..
.............................................................................................
I mebi ali ove gore navedene posebno... da bar klikam na njih ili da sam nekad nesto kod njih narucila..nego nikad ..i opet mi izlijecu.. :/&%
Bas me glava zabolila od prejake svjetlosti... to je ono osvjetljenje " bijelo/ hirusko".. meni to nije nimalo prijatno osvjetljenje...
Sreca pa ne boravim u takvoj prostoriji cijeli dan. 
Vrijeme za jednu kafu. 
Kako društvo ne misli o budućnosti društva - čuvaju se banke- političari - određene ustanove - DJECA , budućnost društva NE. Njihove škole su pristupačne svima…
Još jedan napad u zagrebačkoj školi.. Još jedan mladi život ugašen … Jedna majka više će da plače i bude tužna cijeli svoj ostatak života …
Strasno ..
Još jedan napad u zagrebačkoj školi.. Još jedan mladi život ugašen … Jedna majka više će da plače i bude tužna cijeli svoj ostatak života …
Strasno ..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace
-