Pušači i bivši pušači...
Re: Pušači i bivši pušači...
Nikada nisam zapalio cigaretu i ponosim se time 
To je, velika sreca. zivot je puno jednostavniji... mada problemi se javljaju u drustvu/ familiji. kako podnijeti pusacha u blizoj okolini.
U Bosni je to traumatichno
..
u Americi, nisam nikad chula od pushacha.da se zali. shto nije negdje dozvoljeno pushenje.. chak se izvinjavaju ako naruse pravila..
U Bosni je to traumatichno
u Americi, nisam nikad chula od pushacha.da se zali. shto nije negdje dozvoljeno pushenje.. chak se izvinjavaju ako naruse pravila..
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 1:50 amNikada cigaretu nisam zapalio niti me je ikada privlacilo. Vecito sportski tip![]()
Ja poznajem doktora koji dimi a i sportista..
Nikad ne reci nikad .. možda nekad upoznaš neku damu koja voli da dimi
Kod mene u kuci se ta pravila ne smeju narusavati... Ko zeli da zapali, moze izaci na terasu i tamo ispusitiBella wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 8:15 pmTo je, velika sreca. zivot je puno jednostavniji... mada problemi se javljaju u drustvu/ familiji. kako podnijeti pusacha u blizoj okolini.
U Bosni je to traumatichno..
u Americi, nisam nikad chula od pushacha.da se zali. shto nije negdje dozvoljeno pushenje.. chak se izvinjavaju ako naruse pravila..![]()
Imao sam jednom devojku koja je bas bas pusila...Mozda cak i dve paklice cigareta dnevno... Brate mili kada je ljubis imas osecaj kao da se ljubis sa pikslomSkitnica wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 8:21 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 1:50 amNikada cigaretu nisam zapalio niti me je ikada privlacilo. Vecito sportski tip
Nikad ne reci nikad .. možda nekad upoznaš neku damu koja voli da dimipa te nagovori …
![]()
Smetalo mi je to bas...Razumem da neko zapali kao gomila ljudi koji puse ali da neko bude takav zavisnik i da toliko dimi,to mi je odvratno
Sve se to da srediti .. i meni smeta kad neko smrdi na cigarete i dim.. posebno u hladnim / zimskim danima.. ja dan kada zapalim cigaru taj dan moram i kosu prati.. i odjeću baciti na pranje ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 04, 2024 6:36 amImao sam jednom devojku koja je bas bas pusila...Mozda cak i dve paklice cigareta dnevno... Brate mili kada je ljubis imas osecaj kao da se ljubis sa pikslomSkitnica wrote: ↑Tue Dec 03, 2024 8:21 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Nov 24, 2024 1:50 amNikada cigaretu nisam zapalio niti me je ikada privlacilo. Vecito sportski tip
Nikad ne reci nikad .. možda nekad upoznaš neku damu koja voli da dimipa te nagovori …
![]()
![]()
Smetalo mi je to bas...Razumem da neko zapali kao gomila ljudi koji puse ali da neko bude takav zavisnik i da toliko dimi,to mi je odvratno
Pušači u šoku, ugostitelji negoduju:
Pušači mahom napuštaju objekte ili su u potrazi za onim koji su pušački. Negoduju ugostitelji i zbog toga što se, kako navode, donosioci Pravilnika nisu konsultovali s njima
..
.............................................................................................
lijepe djevojke.. al..kad ih vidish da 'cuclaju' taj dim. uzasIQOS priredio noć za pamćenje u Banjoj Luci
. kod mene to nije dozvoljeno..

Nargila je u Bosni bash uzela maha. Velika vecina mladih to radi.
Ovdje nije ni malo cool. Cula sam da ima u nekim turskim cafeima, no tamo osim turska niko i ne ide.
Ovdje nije ni malo cool. Cula sam da ima u nekim turskim cafeima, no tamo osim turska niko i ne ide.
Odzvonilo pušačima
Milano zabranjuje pušenje na otvorenom od 1. januara, kazne do 240 eura
..treba i elektronske..Grad je već zabranio pušenje na nekim otvorenim prostorima, poput autobuskih stajališta, ali je to sada prošireno na sve javne površine, kao što su ulice, parkovi i sportski objekti.
Pušenje će biti dozvoljeno samo u izolovanim prostorima, gdje je moguće "poštivati udaljenost od 10 metara od drugih ljudi"
Zabrana se ne odnosi na elektronske cigarete.
..
Prvo su zabranili u zatvorenom,tacnije jedan delic u kaficima ostavili za pusace, sada na otvorenom. A fabrike sve vise otvaraju. Tu im ne smeta dim.
Sto se mene tice, ja pusac nikada nisam bio tako da mi je svejedno
Sto se mene tice, ja pusac nikada nisam bio tako da mi je svejedno
sad san bivši pušač
ali dok san ima muke kod ostavljanja proklinja san dan kad su evropljani donili duvan iz amerike u evropu
vidin oko sebe sve više okorjelih pušača koji više ne puše, pozitivno skroz
mislim da ljudi postaju svjesniji kakav su one otrov da automatski prinose i na mlađariju tu odbojnost.
ali dok san ima muke kod ostavljanja proklinja san dan kad su evropljani donili duvan iz amerike u evropu
vidin oko sebe sve više okorjelih pušača koji više ne puše, pozitivno skroz
iako onaj duvan šta su pušili stari indijanci od kojih je i donesen u evropu
pa i naših starih koji su ga sadili na selu je kud i kamo manje opasan od ovoga šta uzimamo pakiranog u škatulu cigareta.
kad san vidio proces proizvodnje cigareta pa količina dodane kemije život ti se zgadi
pa i naših starih koji su ga sadili na selu je kud i kamo manje opasan od ovoga šta uzimamo pakiranog u škatulu cigareta.
kad san vidio proces proizvodnje cigareta pa količina dodane kemije život ti se zgadi
Procitah neki dan da u Hrvatskoj pusi svski treci stanovnik.
ODLUKA UIO
Na snazi nove cijene: Evo koliko će cigarete i duhan biti skuplji od danas
Očekuje se da će ovo povećanje uticati na konačne cijene u maloprodaji, što će biti dodatni udarac za korisnike ovih proizvoda
Ja sam skontao da mi je mnogo zdravije bez toga a istovremeno ne bacam 300 eura mesecno na to
Nakon tri sedmice sam danas zapalila dvije cigarete uz kafu...
razlisljam o jos jednoj...
Samo udri!!!
I ja sam u decembru prestala... Na 10 dana
Per aspera ad astra 
Ma koliko god da se prestane, dobro je... A godi nekad i zapaliti nakon pauze....
Gazim 13-tu godinu kako sam batalila.
Milion puta sam došla u iskušenje da zapalim, ali obećanje dato mami neću prekršiti.
Dok pišem tako bih je slatko zaždila... Aliii...
Milion puta sam došla u iskušenje da zapalim, ali obećanje dato mami neću prekršiti.
Dok pišem tako bih je slatko zaždila... Aliii...
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2007 Views
-
Last post by Lana
-
- 22 Replies