Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Lijepu vam nedjelju zelim
Kod mene bas novembarski svjeze, 7 C trenutno
Otvorila sva vrata, zaogrnula se zimskim ogrtacem, i pijuckam kafu odmah pored tih otvorenih vrata.
Tako je dobro
Kod mene bas novembarski svjeze, 7 C trenutno
Otvorila sva vrata, zaogrnula se zimskim ogrtacem, i pijuckam kafu odmah pored tih otvorenih vrata.
Tako je dobro
. pojedoshe me komaraci.. :m. znak..da gradonachelnik stedi...
.............................................................................................

.............................................................................................
Neb' nikog da plashim, no mog'o bi bit tretji, ne mirishe na(j)bolje...
Dobro jutro i dobri den
Dobro jutro i dobri den
Dobro jutro i tebi, i svima drugim.
Sta ne mirise najbolje?
Ne pratim vijesti danima.
Sta ne mirise najbolje?
Ne pratim vijesti danima.
Dobro vam jutro
Bakreijasmarsa, odakle ti ovako rano?
Bakreijasmarsa, odakle ti ovako rano?
Kisa cijeli dan.
Ljudi su odlucili ostati kod kuce.
To im i jeste pametnije.
Svako malo se mrdnem u stolici, svjetlo je podeseno da se samo ugasi ako nema nikakvih pokreta.
Ljudi su odlucili ostati kod kuce.
To im i jeste pametnije.
Svako malo se mrdnem u stolici, svjetlo je podeseno da se samo ugasi ako nema nikakvih pokreta.
Kako volim obzirne osobe kojim staneš na pješačkom prelazu , zahvale se (mahnu rukom, nasmiju se) požure da pređu brže preko ceste… 
Dobro jutro/dan svima koji pogledate ovdje
Kisa svu noc padala. I jucer, cijeli dan.
Macka sam’ sto nije pala u depresiju.
Cas sjedi na prozoru, posmatra vani, cas pored otvorenih vrata, pa se vrati u svoj dusecic.
Kisa svu noc padala. I jucer, cijeli dan.
Macka sam’ sto nije pala u depresiju.
Cas sjedi na prozoru, posmatra vani, cas pored otvorenih vrata, pa se vrati u svoj dusecic.
Halali, ni na trenutak ne povjerovah da ste pogresno procitali, ko sto ni na trenutak ne povjerovah da ste ovdje iz finih/pozitivnih razloga.
Keks - sex, mrdnem - prdnem, dildo bicikl, koji sam btw obrisala, otvorena provokacija jucer na temi “pitam te” nasem postovanom forumasu.
Znam, forumi su se uglavnom pretvorili u to sto ovdje ispoljavate,
Ali od toga smo mi ovdje izbjegli.
I dobro ste dosli, ukoliko sam ja u krivu, ukoliko dolazite da se druzimo, salimo, razmjenjujemo iskustva, znanja, fotografije…
Ukoliko ste ovdje samo da pateticno provocirate, udarit cete na crveno svjetlo.
Snijeg u Bosni 
Slobodna dva dana.
Ispekla nam danas lokume.
Oba dana isla u dugu setnju, jucer mi se muz pridruzio.
Danas sama, 4 kruga, nekih 12,000 koraka.
Dan savrsen, vjetar, sunce, pohladno
Svima zelim ugodnu noc
Ispekla nam danas lokume.
Oba dana isla u dugu setnju, jucer mi se muz pridruzio.
Danas sama, 4 kruga, nekih 12,000 koraka.
Dan savrsen, vjetar, sunce, pohladno
Svima zelim ugodnu noc
Udjoh na forum s jedinim ciljem da izbrishem fotku "dilda bicikla", za koju se slazem da je neprimjerena ili na neadekvatnoj temi postavljena. Mada ne znam i da bi na temi "ljubav i sex" prezhivjela "cenzuru" na ovom forumu okupljalishtu finih tankochutnih dusha, "izbjeglica" pobjeglih od besmisla i okrutnog, sirovog svijeta i fuj osoba patetichnih provokatora etc.Peace wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 9:13 pmHalali, ni na trenutak ne povjerovah da ste pogresno procitali, ko sto ni na trenutak ne povjerovah da ste ovdje iz finih/pozitivnih razloga.
Keks - sex, mrdnem - prdnem, dildo bicikl, koji sam btw obrisala, otvorena provokacija jucer na temi “pitam te” nasem postovanom forumasu.
Znam, forumi su se uglavnom pretvorili u to sto ovdje ispoljavate,
Ali od toga smo mi ovdje izbjegli.
I dobro ste dosli, ukoliko sam ja u krivu, ukoliko dolazite da se druzimo, salimo, razmjenjujemo iskustva, znanja, fotografije…
Ukoliko ste ovdje samo da pateticno provocirate, udarit cete na crveno svjetlo.
Isprichavam se za povrijedjene feelings, nije mi namjera bila nikoga provocirati, tek iznositi svoje stavove koji se, znam, ne svidjaju vechini na forumima/chatovima, pogotovo adminima, za divno chudo, i pogotovo politichka promishljanja...pa se onda zbog toga zamjeraju neki drugi upisi, trazhi se dlaka u komentaru, nepochudan izraz, rijech, intonacija, fotka... I da, mozhda htjedoh i malkice "zachiniti", zhivnuti forum(ashe), to priznajem... Prijatan dan i vikend svima.
Nema puno ljudi koji razmisljaju poslije o necemu sto su postirali/rekli, a skoro nikako nema onih koji ce doci i javno priznati da je nesto sto su uradili bilo neprimjereno.
Svaka hvala za to
Ali zasto promisljanje samo o toj jednoj stvari?
Ja sam obje vase “sale” na moj racun dozivjela ko veome neukusne. Nije do mene, sigurna sam, svako drugi, ukljucujuci i vas, bi ih dozivio ko neukusne.
Vas odgovor na temi pitam te, sigurno je na licu forumasa ostavio zbunjen izraz, u najmanju ruku.
Lijepa je tvoja zelja da zives forum i forumase
Ali od kada ste ovdje, nije se, ocito, desila nikakva razlika.
Forum je imao svoje sanse da zivne. Uglavnom na racun dusevnog mira forumasa, pa su svi pokusaji uguseni u startu.
Lijep dan svima zelim
Svaka hvala za to
Ali zasto promisljanje samo o toj jednoj stvari?
Ja sam obje vase “sale” na moj racun dozivjela ko veome neukusne. Nije do mene, sigurna sam, svako drugi, ukljucujuci i vas, bi ih dozivio ko neukusne.
Vas odgovor na temi pitam te, sigurno je na licu forumasa ostavio zbunjen izraz, u najmanju ruku.
Lijepa je tvoja zelja da zives forum i forumase
Ali od kada ste ovdje, nije se, ocito, desila nikakva razlika.
Forum je imao svoje sanse da zivne. Uglavnom na racun dusevnog mira forumasa, pa su svi pokusaji uguseni u startu.
Lijep dan svima zelim
.. sta se sad deshava..
Lepo spavjate
Odoh nam skuhati caj.
Odoh nam skuhati caj.
Meni je ovaj forum za kratko vreme postao drag. Mozda u zadnjih nedelju ili dve nesto manje vremena provodim na njemu ali to je iskljucivo radi obaveza u koje sam upao. Inace volim svoje vreme potrositi i ovde. Ne poznajem nikoga sa foruma licno ali ima zanimljivih i simpaticnih ljudi. Nije sada da sam zavistan od foruma ali kao sto rekoh, volim doci ovde kada god mogu.
Peace mi je skroz simpaticna devojka (da ne kazem zena ) i jako je lepo citati njene postove. Dosta toga pametnog i lepog se moze procitati bas kao i dosta finih slika iz prirode itd. Peace, po meni ti si super lik i drago mi je citati te.
Bella i Lana takodje. Lana je malo redje tu ali je nekako cool. Bella mi je takodje simpaticna i zavoleo sam tu neku polemiku sa njom gotovo na svaku temu
.
BakterijaSaMarsa, decko ili covek skroz deluje fino. Na osnovu citanja se da primetiti.
I da ne nabrajam dalje.
Jedan sam od onih koji veruju u nova prijateljstva pa makar i ovim putem iako zivimo u vremenu kada i uzivo tesko nalazimo nekoga na koga se mozemo osloniti, kome se mozemo poveriti.
Optimista sam po prirodi,vedrog duha..Pa samim tim volim ako uspem to preneti i na nekog drugog.
Zelim vam lepe snove
Peace mi je skroz simpaticna devojka (da ne kazem zena ) i jako je lepo citati njene postove. Dosta toga pametnog i lepog se moze procitati bas kao i dosta finih slika iz prirode itd. Peace, po meni ti si super lik i drago mi je citati te.
Bella i Lana takodje. Lana je malo redje tu ali je nekako cool. Bella mi je takodje simpaticna i zavoleo sam tu neku polemiku sa njom gotovo na svaku temu
BakterijaSaMarsa, decko ili covek skroz deluje fino. Na osnovu citanja se da primetiti.
I da ne nabrajam dalje.
Jedan sam od onih koji veruju u nova prijateljstva pa makar i ovim putem iako zivimo u vremenu kada i uzivo tesko nalazimo nekoga na koga se mozemo osloniti, kome se mozemo poveriti.
Optimista sam po prirodi,vedrog duha..Pa samim tim volim ako uspem to preneti i na nekog drugog.
Zelim vam lepe snove
Uspevas. Nekako tvoj pozitivan duh treperi forumom.
Tako kako se sam vidis, takvim te i ja dozivljavam.

Tako kako se sam vidis, takvim te i ja dozivljavam.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies