Amerika
Re: Amerika
gorivo $2,99 za gallon
nisam to odavno vidjela .
. market. bio u negativi .. ..kako je Biden napustio trku . sad +10%. ko je zasluzan.. da ekonomsti znaju .bilo bi uvijek ovako.
. dakle. da Amerika pati. ne pati..
trumpichi(glasachi) su uvijek bili na 'dnu' 
. market. bio u negativi .. ..kako je Biden napustio trku . sad +10%. ko je zasluzan.. da ekonomsti znaju .bilo bi uvijek ovako.
. dakle. da Amerika pati. ne pati..
.............................................................................................
Hocu u Ameriku da vidim Bella-u, glasaci me ne zanimaju 
. bila sinoch Kamala
tanka.. ne odgovara. Anderson bio direktan. nikad bolji ..
.............................................................................................
Kakva je situacija,ko vodi ? Ili kako vi to vec gledate tamo 
. ne pratim te trenutne situacije.. ali . niti jedno nije za mjesto predsjednika..
. u ovoj kombinaciji .je ipak bolje da ona preuzme. bar che kao slabiji pol
birati ljude oko sebe . s nekim znanjem i iskustvom .
ona je bila tuzilac. nije da cijenim to zanimanje.. shto znachi sklona je muchkama. uticaju/ zastrashivanju . itd..
. u ovoj kombinaciji .je ipak bolje da ona preuzme. bar che kao slabiji pol
. imam hlache, koje su mi u struku .tak.. ne mogu zakopcati. odem do snajdera da to popravi. .. pitam moze li i na kraju koliko bi kostalo.
..no.. kako narod hoce vechi minimalac.
..i hoce od predsjednika drzave. da to koriguje. da zderu.kao prije..
A sta se ono pojavilo o zurkama kod onog repera ili sta li je vec
Kamala,Dzenifer Lopez i ostale prosle filter kod njega
Kamala,Dzenifer Lopez i ostale prosle filter kod njega
.. blizu mene. je velika kladionica... te ljude .vidjam svakodnevno.... po neke i zene dolaze..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 9:48 amPo kladionicama Tramp je veliki favorit da pobedi, sta ti kazes na to ?
Jesu li ovi sto odredjuju ko ce biti predsednik njemu namenili to mesto ?
tako.. biche dobro za vlasnika. samo neka poloze ustedjevinu ..
.. ne znam..
licno gledam. njega. nije da je ugodan zivot na kraju zivota..
. jeste pomogao/odradio nesto, nametnuto od drugih(ovih) . iskusnijih... shto i sam nije svjestan sta ..
Bella wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 5:48 pm.. blizu mene. je velika kladionica... te ljude .vidjam svakodnevno.... po neke i zene dolaze..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 9:48 amPo kladionicama Tramp je veliki favorit da pobedi, sta ti kazes na to ?
Jesu li ovi sto odredjuju ko ce biti predsednik njemu namenili to mesto ?![]()
![]()
.. ne znam..eto i mi ovdje volimo da smo anonimni. ponesto napisemo itd. neki vole da su u zizi interesovanja... sve ima svoju cijenu.
licno gledam. njega. nije da je ugodan zivot na kraju zivota.... bice u nekoj istoriji.. sta ce pisati o njemu..zavisi .koju istu, citas i tako u nedogled.
. jeste pomogao/odradio nesto, nametnuto od drugih(ovih) . iskusnijih... shto i sam nije svjestan sta ..![]()
Ja bih samo za tebe glasao
sve mi se chini da si zreo.zaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Oct 30, 2024 8:32 amBella wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 5:48 pm.. blizu mene. je velika kladionica... te ljude .vidjam svakodnevno.... po neke i zene dolaze..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 9:48 am
Po kladionicama Tramp je veliki favorit da pobedi, sta ti kazes na to ?
Jesu li ovi sto odredjuju ko ce biti predsednik njemu namenili to mesto ?![]()
![]()
.. ne znam..eto i mi ovdje volimo da smo anonimni. ponesto napisemo itd. neki vole da su u zizi interesovanja... sve ima svoju cijenu.
licno gledam. njega. nije da je ugodan zivot na kraju zivota.... bice u nekoj istoriji.. sta ce pisati o njemu..zavisi .koju istu, citas i tako u nedogled.
. jeste pomogao/odradio nesto, nametnuto od drugih(ovih) . iskusnijih... shto i sam nije svjestan sta ..![]()
Ja bih samo za tebe glasao![]()
![]()
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 8:09 amA sta se ono pojavilo o zurkama kod onog repera ili sta li je vec![]()
Kamala,Dzenifer Lopez i ostale prosle filter kod njega![]()
doshlo vrijeme..da je ponos .shto je neko kao bio silovan ili bio na slici uz nekoga itd.. i sjetio se to iznijeti u javnost nakon 10-20 godina..
o bille. shuutiii
Malopre gledao neki snimak iz Kentucky-a, automati neki za glasanje. Kada kliknu na Trampa ne prihvata,kada jace pritisnes glas ode odmah ispod,za Kamalu.
jeste, jeste. ona je tuzilac. zna sve cake. .. svi se udruzili protiv osudjenog bivsheg predsjednika..
"OVO JE I NAŠA ZEMLJA"
Lopez podržala Haris: Birajmo lidere koji nas podržavaju, a ne one koji stoje na putu
Uvrijeđeni su bili svi Latinoamerikanci u ovoj zemlji, ljudskost i svi ljudi dobrog karaktera, rekla je Lopez

portorikanka. i jamajka....
sto se tice 'karaktera' . vrlo diskutabilno..
po kladionicama. obozavaoci mu padaju u nesvest. zadnjih dana. barem jednom dnevno, dodje .. Hitna pomoch ...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Oct 29, 2024 9:48 am
Po kladionicama Tramp je veliki favorit da pobedi, sta ti kazes na to ?
... Kamala.. za demoktaciju/ slobodu izbora . za zene pogotoo... pozitivan stav... itd.. ili za Trumpa. kao dobar za ekonomiju

Trump je, obraćajući se svojim pristalicama u sportskoj areni, rekao da će druga Trumpova administracija „pokrenuti najneobičniji ekonomski procvat koji je svijet ikada vidio”.
„Ako glasate za Kamalu, imat ćete još četiri godine bijede, neuspjeha i katastrofe”, rekao je Trump. „Naša zemlja se možda nikada neće oporaviti. Glasajte za mene i osigurat ću rastuće plate, rastuće prihode i kolosalan porast radnih mjesta, bogatstva i mogućnosti za Ameriku svih rasa, religija, boja i vjera.”
Trampa uglavnom gotive jer nije zapoceo niti jedan rat dok je bio na vlasti dok su Bajden,Obama,Klinton i ostala bagra poubijali milione neduznih ljudi
. pochelo je sa 'zelenim svjetlom' miloshevichu. pa dalje kako je bila koja prilika. u Svijetu
..oko mene, gdje zivim ...poznajem osobe koje glasaju za trumpa....

Dodik chestitao. .Covic se vec zalio..osjecha se zapostavljenim u Bosni
Palata RS-a u Banjoj Luci večeras je osvijetljena u bojama američke zastave.