Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Lijepu vam nedjelju zelim
Od kako sam se vratila proslo je 22 dana. Kisa nije nikad pala. Samo kazem, ne zalim se.
Sta mi je sa Bakterijomsmarsa
Navikla sam da je tu svaku noc.
Poceo je da preskace…
Od kako sam se vratila proslo je 22 dana. Kisa nije nikad pala. Samo kazem, ne zalim se.
Sta mi je sa Bakterijomsmarsa
Navikla sam da je tu svaku noc.
Poceo je da preskace…
I ja zelim svima lepo vece
Pozdrav iz Germanije
Pozdrav iz Germanije
.............................................................................................
Pozz 
niko ne vracha Kusur
.............................................................................................
San mi skroz poremetio.
Sinoc se probudila oko 3 iza ponoci i prevrtala se do 6 ujutro.
I muz i kcerka, svi smo iz nekog razloga bolje spavali u Bosni.
Lijepe spavajte
Sinoc se probudila oko 3 iza ponoci i prevrtala se do 6 ujutro.
I muz i kcerka, svi smo iz nekog razloga bolje spavali u Bosni.
Lijepe spavajte
pa, bila to i Zvaka
. dakle u 'jastuk'NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Oct 24, 2024 7:03 pmPrimam samo kes![]()
![]()
Slobodan dan imala.
Pograbila dvoriste. Zapalila list.
Napravila pite.
Napravila cupavce.
Frendica mi bila na kafi.
Covjeka nagovorila da podje sa mnom pred vece hodati.
Vise od pola dana provela vani.
Lijepo spavajte
Pograbila dvoriste. Zapalila list.
Napravila pite.
Napravila cupavce.
Frendica mi bila na kafi.
Covjeka nagovorila da podje sa mnom pred vece hodati.
Vise od pola dana provela vani.
Lijepo spavajte
Pozdrav
Gdje ste?
Gdje ste?
jesi li ikada spavao na slamirici..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Oct 25, 2024 11:53 amU slamaricu.
Kada dolazis u Deutschland![]()
![]()
..turistichki. ne bi mi bila destinacija .
gledam dokumentarce o Francuskoj.
.. kao narod. tuitamo. ipak bolji od nijemaca..
Pozz 
Napravila prevrnuti kolac s jabukama.
Skuhala lecu corbu.
Pripremila salmon, probat cu neki novi recept, nesto u javorovom sirupu i sa orasima.
Skuhala lecu corbu.
Pripremila salmon, probat cu neki novi recept, nesto u javorovom sirupu i sa orasima.
Za slamaricu ne znam sta da ti kazemBella wrote: ↑Fri Oct 25, 2024 1:26 pmjesi li ikada spavao na slamirici..![]()
..turistichki. ne bi mi bila destinacija .
gledam dokumentarce o Francuskoj.sve im je dobro. hrana / piche/ arhitektura.
.. kao narod. tuitamo. ipak bolji od nijemaca..![]()
A za Francusku bi bilo lepo da dodjes
Kada imas u planu doci?
Slozio bih se sa tobom oko Francuske i ljudi
Lepo spavajte 
Zvaka. gdje cveche za dame..🫢
,, ne da je struchnjak nego. chitajNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Nov 01, 2024 11:46 pmEvo ga neki nas strucnjak
https://www.facebook.com/share/r/QmW1xyy6mpd7P5zE/
Попадић Драго
Рођен 28.04.1988.године у Пријепољу.
Основно и средње образовање стекао у Пријепољу. 2007. године уписао Географски факултет, Универзитета у Београду, смер просторно планирање где 2011. године завршава основне академске студије са темом дипломског рада „Еколошки профил општине Пријепоље“. 2013. године на истом факултету завршава и мастер академске студије са темом мастер рада „Природни ресурси као потенцијал одрживог развоја недовољно развијених подручја Златиборског округа“.
Учесник више научних скупова што је резултирало и објавом три научна рада на тему просторног планирања, а са посебним освртом на одрживи развој Полимља.
Стипендиста општине Пријепоље за младе таленте, са просеком 10 за школску 2011/12 и 2012/13.
Волонтерски рад у периоду од 2012-2018. године у оквиру Фондације „Ана и Владе Дивац“.
Радно искуство започео ангажовањем у Туристичкој организацији Пријепоља, где је кроз вишегодишње учешће у пројектима, семинарима, студијским посетама стекао значајно искуство у области туризма. Као резултат тог рада био учесник у изради Плана и програма развоја туризма општине Пријепоље.Један део радног искуства стекао у просвети. Дужи низ година провео у привреди. Више од две године био Руководилац организационе јединице брзе поште у Пријепољу, а затим у предузећу које се бави откупом, прерадом и пласманом воћа радио као помоћник директора. Две године радног искуства стекао у Одељењу за урбанизам, Општинске управе општине Пријепоље. Део радног искуства стекао на пословима управљања отпадом
у ЈКП „Лим“ Пријепоље. Од 2021. године ангажован као саветник за локални, регионални развој и улагања у Регионалној развојној агенцији Златибор, локални центар Пријепоље.
2023. године изабран за Председника општине, а исте године од стране Владе РС именован за члана Привременог органа општине Пријепоље и ту функцију обавља до дана данашњег.
Члан Српске напредне странке од 2012. године. Одборник у два сазива Скупштине општине Пријепоље.
Ожењен, отац једног детета.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies