pitanje za ženske
pitanje za ženske
ako partner iskapi kriglu piva i podrigne, želim čut mišljenje ženskih o tome?
jer san se zbog toga naša jednom u neugodnoj situaciji sad me zanima samo jeli problem u ovoj ćurki šta je bila samnom ili je to problem općenito vas ženskih? help. pomozite.
Re: pitanje za ženske

.............................................................................................
Ako uradi to kuci, pa…Utjesno je ako drugi ne znaju koga ima za partnera.
U drustvu ce svake fino vaspitane djevojke biti stid.
U drustvu ce svake fino vaspitane djevojke biti stid.
Postoji podrigivati iz sve snage i podrignuti pristojno razlika je. Svi podrigujemo normalno .. ali ono jako mi je bas ne pristojno..
Podrigivati / prditi (posebno u prisustvu partnera ).. dođe slično .. neugodan miris, nedostatak poštovanja i vaspitanja..
Podrigivati / prditi (posebno u prisustvu partnera ).. dođe slično .. neugodan miris, nedostatak poštovanja i vaspitanja..
shto se tiche 'mirisa'. tvoja hrana ima kompleksan sastav mirishlajvih trava..
.............................................................................................
Nije mi to neki problem ako se desi kada smo sami. U prisustvu drugih osoba, veceg drustva, bilo bi nepristojno.
Pa ako si to uradio onako slucajno bas nenamjerno nista lose da ti zamjeri na tome.
Mada ja to iskreno ne volim da cujem,ali desi se to svakome.
upravo to. i nije to ka slučajno ja bi to više opisa ka vezani proces. ne znan koliko ti moš strusit pive od punta
ali ja recimo ako san žedan i dehidriran kad nagnem pola litre kriglu ostane mi možda prst ipo -- dva još.
nije da nebi katkad moga iskapit cilu od punta ali mi se to čini nekako nekulturno. šta san sad tija reć kad tako otpijen
meni samo po sebi dolazi da rutnem, organizam sam regulira procese neman ja sa tin ništa. a jednom san tako sijo
na piće sa jednom mnogo profinjenom damom koja ostatak tog našeg boravka nije više a rekla, samo vrtila glavom okolo izbjegavajuć pogled. mislin se u sebi kozo jedna naprlitana šta bi bilo dasan prdnio.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Postoje četiri oblika ženske zadnjice. Koji je vaš?
by deksametazon » » in Veze, brak, ljubav i seks - 25 Replies
- 2572 Views
-
Last post by Revizor
-