O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
. aerodrom u Sarajevu.. kao da je u zemlji, Perzijskog zaljeva.. 
.............................................................................................
Evo kako je zamišljeno da izgleda ograda duž Vilsonovog šetališta u Sarajevu
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić objavila je da je završena izrada glavnog projekta zaštitne ograde na Vilsonovom šetalištu.
Karić je navela da će Vilsonovo šetalište na ovaj način biti uljepšano simbolično, uz tekstove pjesama kultnih sarajevskih grupa i sa motivima bosančice.
Istakla je i da će na ovaj način sarajevska šetnica biti sigurnija za pješake.

.............................................................................................
https://www.klix.ba/vijesti/bih/memorij ... /240920123Održana konferencija
Memorijalni centar Srebrenica: Predstavljen Izvještaj o negiranju genocida 2024.
..
..Panelisti su razgovarali o metodologiji prikupljanja podataka i istakli važnost edukacije i zakonodavnih reformi ali i naglasili koja je uloga akademske zajednice u procesu negiranja genocida u Srebrenici. Panelisti su pokušali dati odgovor na pitanja koja je uloga zakona u prevenciji negiranja genocida te kako odgovornost pojedinca za negiranje genocida može uticati na širu društvenu svijest o genocidu.
ne razumijem ovoliki pritisak, pojedinih. .koji i dalje .kao i da sami nisu ubijedjeni. da se desio.. pa iz dana u dan .
ako iko uznemiruje zrtve Srebrenice. to su oni.. koji za svoju promociju..koriste upravo njih..
Naknn 30 godina koriste neduzne zrtve,ne pustaju ih da pocivaju u miru. Kakvi cirkuzanti.
to se kod nas kaze/
. mufljuzi
. sinoch sam gledaja yu .tubere. hrana Francuska/ restorani/ pekare..
. mislila sam Pariz je skup.. za neshto jeste. vjerujem.. ali hrana... izgleda nije..
. razmishljam. bolja je od Italije..
Razmisljas li se preseliti se u Francusku? Onda si mi u komsilukuBella wrote: ↑Sun Sep 22, 2024 8:33 pm![]()
. sinoch sam gledaja yu .tubere. hrana Francuska/ restorani/ pekare..kako je sve dobro... i cijene vrlo pritupachne.tj jeftinije nego li kod mene..iznenadih se.
![]()
. mislila sam Pariz je skup.. za neshto jeste. vjerujem.. ali hrana... izgleda nije..
. razmishljam. bolja je od Italije..
Svi mi koji navijamo da se vas dvoje konacno spojite....ili barem priblizite, i fizickiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 4:44 amRazmisljas li se preseliti se u Francusku? Onda si mi u komsilukuBella wrote: ↑Sun Sep 22, 2024 8:33 pm![]()
. sinoch sam gledaja yu .tubere. hrana Francuska/ restorani/ pekare..kako je sve dobro... i cijene vrlo pritupachne.tj jeftinije nego li kod mene..iznenadih se.
![]()
. razmishljam. bolja je od Italije..![]()
XaxaBjelka wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 9:23 amSvi mi koji navijamo da se vas dvoje konacno spojite....ili barem priblizite, i fizickiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 4:44 amRazmisljas li se preseliti se u Francusku? Onda si mi u komsilukuBella wrote: ↑Sun Sep 22, 2024 8:33 pm![]()
![]()
. razmishljam. bolja je od Italije..![]()
![]()
![]()
Evo Bjelka je na mojoj strani ;-)
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 9:49 amXaxaBjelka wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 9:23 amSvi mi koji navijamo da se vas dvoje konacno spojite....ili barem priblizite, i fizickiNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Sep 23, 2024 4:44 am
Razmisljas li se preseliti se u Francusku? Onda si mi u komsiluku![]()
![]()
![]()
Evo Bjelka je na mojoj strani ;-)
#nepushtaj..
Ne pustam bre 
Općina Istočna Ilidža izdala je građevinsku dozvolu za izgradnju stambene zgrade na parkingu koji pripada stanarima stambene zgrade u ulici Gandijeva. Radi se o izgradnji na samoj entetskoj granici koja, kako se tvrdi, ne ispunjava nikakve urbanističko-tehničke uslove propisane zakonom, niti je, kako se tvrdi, Općina Istočna Ilidža stanare iz ulice Gandijeva na bilo koji način upoznala sa planovima izgradnje na njihovom parkingu.
no. ako se desi. ..dobit che 'ogledalo'.

https://radiosarajevo.ba/vijesti/lokaln ... alo/383978
Dobila sepsu
U Sarajevu preminula 16-godišnjakinja nakon stomatološkog zahvata
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /241015154Prema informacijama koje smo saznali, djevojka je u pratnji roditelja zatražila stomatološku pomoć zbog intenzivne zubobolje.
Nakon stomatološkog zahvata u privatnoj ordinaciji, situacija se naglo pogoršala.
Djevojka je u kritičnom stanju hitno prebačena u KCUS, gdje su ljekari uložili maksimalne napore da je spase, ali, nažalost, komplikacije su bile fatalne.
. radila sam kod privatnika.. gdje drugo u Sarajevu. i moja zapazanja. su bila..
. pomocnice.ko da su restoranu.. jedna od kose.(ravna .ispeglana
.. a .da. i zubar.. ne skida/ mijenja rukavice. sebe zastitio. sve ostalo . uzima telefon. olovku.. i ko zna shta josh.
...
Ma uzas, zao mi je nje i njenih roditelja :(
Neka pociva u miru
Neka pociva u miru
. tragedija je. mlada .....
.. zasto iko treba biti 'kriv'... koliko dnevno umire/odlazi. naroda.. treba li za svakoga .nachi krivca i kazniti . unistiti mu karijeru. /posao..

Jesno je preminuti prirodnim putem a drugo je greškom dr. Je li to nečija karijera bitnija od života nečijeg djeteta. Ovakvi slučajevi se ne bi trebali da desavaju. Žene umiru na porođaju .. djeca nakon rođenja također .. i šta treba, narod treba da čuti i ne traži uzrok smrti . Svugdje gdje normalno funkcionise sistem, dr prestane sa obavljanjem funkcije.. nema rasprave …
Pa stvarno ..
Pa stvarno ..
. shta je prirodna smrt.... sta podrazumjeva.. mozda osobu od 100 godina.. zaspala i ne budi se.. a dan ranije. setala. smijala se.. i kad se to desi. obavijest je. iznenada.. a ne prorodno..
.. ne moze se svaki sluchaj, nachi krivca u onome od koga trazimo pomoc.. ima propusta naravno..ali i visok stepen dokaza...da je napravljena greshka.. namjerno. iz nemara .. itd.
.. ovaj tragichan sluchaj klinke.. je josh ne istrazen... roditelji iznose analize.i mishljenja shta je zubar trebao raditi i koje tablete joj prepisati..
.. kad nesto tako naglo otiche. ide se u hitnu pomoc.ne cheka se tri dana... 
.. ne moze se svaki sluchaj, nachi krivca u onome od koga trazimo pomoc.. ima propusta naravno..ali i visok stepen dokaza...da je napravljena greshka.. namjerno. iz nemara .. itd.
.. ovaj tragichan sluchaj klinke.. je josh ne istrazen... roditelji iznose analize.i mishljenja shta je zubar trebao raditi i koje tablete joj prepisati..
umro. vjerovatno ubiose..Liam Payne. pjevach..
nikad chula za njega.. a DM. pune objava... ko da je nobelovac.. 
hm..da li che biti godina bez kazni.. dok se narod privikne..Zakon stupio na snagu
Crna Gora: Od danas zabranjena upotreba plastičnih kesa, kazne i do 40.000 eura
Wow, kakav zakon j.bote 
. jedna poznanica mi je rekla .da jako pomaze njenom sinu koji ima. anxiety

https://smrtovnice.avaz.ba/smrtovnica/76736
Presudom Kantonalnog suda u Sarajevu iz 2021. godine, Sadiković je osuđen je na tri godine i šest mjeseci zatvora zbog silovanja i protupravnog lišenja slobode svoje djevojke M. Š.
...
Tvoj najblizi prijatelj nam je rekao da si to radio da vidis koliko te volimo. A voljele smo te jako.
Posljedni pozdrav nasem Deniju, nepravda ce biti ispravljena, to ti obecajemo.
Prolazim često pored jedne teretane i vidim na parkingu kako dolaze autom do teretane
A i osobama koje dođu u goste i sve zagledaju/ zapažaju … sve posmatraju .. pa posle pricaju /prepricavaju.. Pitam se zašto idu u goste, da vide imali novine ili iz poštivanja prema osobi kojoj idu u posjetu..
Ja izađem sa prijateljicom na kafu i kad se rastavim od nje i ne znam u čemu je bila.. jer stvarno ne dajem značaja detaljima koji mi nisu bitni .. Ako mi ne postavi pitanje da li mi se nešto na njoj dopada ili ne i neću ni zagledati ..
A i osobama koje dođu u goste i sve zagledaju/ zapažaju … sve posmatraju .. pa posle pricaju /prepricavaju.. Pitam se zašto idu u goste, da vide imali novine ili iz poštivanja prema osobi kojoj idu u posjetu..
Ja izađem sa prijateljicom na kafu i kad se rastavim od nje i ne znam u čemu je bila.. jer stvarno ne dajem značaja detaljima koji mi nisu bitni .. Ako mi ne postavi pitanje da li mi se nešto na njoj dopada ili ne i neću ni zagledati ..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 249 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies