Izraelsko-palestinski odnosi

Društvene teme i dešavanja van Bosne i Hercegovine
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Izraelsko-palestinski odnosi

Unread post by Bella »

Cijeli svijet , samo posmatra... strashne uspjehe izraela u bordi sa teroristima.. :fpalm

ambasador Amerike .proganja Dodika.. ne znam ni za shta.. :jbg samo ih pare interesuju... a shta che i kako che Rusija zavrsiti ovaj sukob. bumo videli. nije kraj.. :/*
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Aug 11, 2024 12:20 am
Cijeli svijet , samo posmatra... strashne uspjehe izraela u bordi sa teroristima.. :fpalm

ambasador Amerike .proganja Dodika.. ne znam ni za shta.. :jbg samo ih pare interesuju... a shta che i kako che Rusija zavrsiti ovaj sukob. bumo videli. nije kraj.. :/*
Ja sam ubedjen da Rusija kada ne bi pazila koga rusi i ubija da bi sravnila Ukrajinu za dva dana...A da je Rusija slaba, nato zlotvori bi je odavno napali... Prema tome rat u Ukrajini traje samo iz razloga sto Rusija gleda da ne ubija neduzne,barem je to neko moje razmisljanje. Naravno,na tv-u ce svi da predstavljaju Rusiju kao zlikovce. Vise od pola Ukrajine,tacnije emsta u Ukrajini zive normalno. Rat se vodi samo u jednom delu drzave. Vidis i sama da te iste televizije ne reaguju na ubijanja koja vrsi Izrael,automatski ti je jasno da pricaju samo ono sto im se kaze. Danasnje televizije i novine su neprijatelji narodu, samo pokusavaju da zavade ljude,da ih lazu,zatupljuju...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Sun Aug 11, 2024 12:51 am
Bella wrote:
Sun Aug 11, 2024 12:20 am

Ja sam ubedjen da Rusija kada ne bi pazila koga rusi i ubija da bi sravnila Ukrajinu za dva dana...A da je Rusija slaba, nato zlotvori bi je odavno napali... Prema tome rat u Ukrajini traje samo iz razloga sto Rusija gleda da ne ubija neduzne,barem je to neko moje razmisljanje. Naravno,na tv-u ce svi da predstavljaju Rusiju kao zlikovce. Vise od pola Ukrajine,tacnije emsta u Ukrajini zive normalno. Rat se vodi samo u jednom delu drzave. Vidis i sama da te iste televizije ne reaguju na ubijanja koja vrsi Izrael,automatski ti je jasno da pricaju samo ono sto im se kaze. Danasnje televizije i novine su neprijatelji narodu, samo pokusavaju da zavade ljude,da ih lazu,zatupljuju...

:hahah . bozesachuvaj.

..nebi rujo po narodu.. :/*
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

U bilo kom ratu nema pobednika. Ne kazem da rusi ne ubijaju ali sigurno nisu na nalik nato zlocincima

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:rlys

.. kao da ti je nato, :hahah stao na mali prstich. na noziImage

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nije meni vec svima...Obicna zlocinacka organizacija i nista drugo...Kada su bombardovali Srbiju,ubijali neduznu malu decu i ljude taj njihov zlocinacki poduhvat nazvali su ''Milosrdni andjeo'' .

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

....zao mi je shto Palestinci, nisu nishta naichili, o borbi Kosova za svoju slobodu...
.sto se tiche NATA i 24 marta '99.. shteta shto nisu, dobro poravnjali tadasnju Srbiju.. :/*

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Kakvoj borbi Kosova za slobodu? I tu je svet izmanipulisan zestoko jer se sve svodi na politiku. Ako su zlikovci na tvojoj strani mozes sve,cim pstanes bez podrske istih gubis sve. Ako se zbog necega ponosim sto sam rodjen u Srbiji to je jer je jedina zemlja u Evropi koja se usprotivila NATO-u, iako smo bili sami protiv celog sveta i iako su krseci zakon poceli da bombarduju zemlju, iako su kao kukavice samo iz aviona bacali bombe po neduznim ljudima a kada im obore avion i dohvate pilota kukaju kao p...e . Ti si cula pricu o Kosovu na televiziji a verujem da ni ne znas istinu o njemu. Ali ne krivim tebe. Mediji su ti koji truju ljude. Verujuci njima stvara se slika ne samo o narodu u Srbiji vec o narodu sirom sveta.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

debelo smo off od teme. na kojoj pishemo ..

............predlazem moderaciji da obrishe nashu konverzaciju

... ..ti si tada bio dijete od 10-ak godina.. ja sam bila odrasla osoba.. i bila 'ochevidac'. maltretiranja naroda Kosova od tadasnje vlasti u Srbiji...

..ovaj forum nije politichki obojen.... povrshinski se mozemo dotachi situacija u svijetu. sve ostalo je, meni ne prihvatljivo..
...dakle. delete :hahah :__

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Slazem se da treba obrisati ali veruj da nisi u pravu. Bilo je maltretiranja i sa druge strane. Inace gresis,nisam bio bas dete. :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
niko vas nije nadmudrio kao Kosovari.. :up respekt. strashnu su cijenu platili. generacijama... ali..sad oni uzivaju a vi patite.. :jbg a i takav ste narod. volite da patite.... kmechite.. eto i ti si medju 'tim'.... :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Aug 11, 2024 3:40 pm
:hahah
niko vas nije nadmudrio kao Kosovari.. :up respekt. strashnu su cijenu platili. generacijama... ali..sad oni uzivaju a vi patite.. :jbg a i takav ste narod. volite da patite.... kmechite.. eto i ti si medju 'tim'.... :hahah
Gresis i to mnogo ;)

Ali ne bi trebalo da ulazimo u tu temu. I to sto navijas da je neko trebalo da bude sravnjen nije nimalo lepo. Ubijena su neduzna deca od 2-3 godine...Gadjani vrtici sa decom itd. I to sto si mozda bila svedok da je neko albanskog porekla bio maltretiran i doziveo lose stvari ( ja ne podrzavam i gade mi se ljudi koji su mogli bilo koga neduznog da povrede ) to ne znaci da nema i srba koje su doziveli mnogo toga loseg,kojima su kuce spaljene,koji su proterani uz pomoc nato vojske koja se instalirala tamo a koja je tamo satro da cuva mir. Neka ti neko objasni sta je zuta kuca i sta se tamo desavalo. I opet kazem, ja niti sam za nekakav rat jer tu nemas pobednika, niti sam mrzitelj albanaca,bas naprotiv imam gomilu prijatelja i kolega sa Kosova i iz Albanije,mnogo su mi pomogli...Mi na zapadu zivimo super svi zajedno,nema podele srbin,bosanac,hrvat,albanac i ostalo...a na balkanu televizije i mediji ne daju mira ljudima. Doduse za Beograd i Srbiju ti odgovorno tvrdim da mozes otici i da neces imati nikakav problem,niti to neko gleda.Cak sta vise pun je Beograd albanaca,njihovih pekara gde je klopa odlicna. Imas ih svuda po Srbiji, po Nisu,gde god,pa sta?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Ne mislim da ti grijeshish. ti si ubijedjen u ono shto pishesh i shto samo ti vidish i slichni tebi. To je tvoj stav i ok . prihvatam.

Neko je zivio u tom vremenu, bio decko ili odrasla osoba, nije isti i dozivljaj kao i vidjenje te situacije. mogu se zapazanja uporediti sada, nakon toliko godina. citajuchi razna svedochenja..kao i ono shto se prikazivalo u tom vremenu na tv.
Meni se niko ne gadi... ljudih ima raznih, shta koga navede ta radi,mimo nekih osnovnih ljudskih pravila ponashanja. ne znam... :jbg proglase se neurachunljivim. bar pokushaju ili mozda su i ponosni ima i takvih.

..Ali, strashno me iznenadi. ne znam..da li da kazem naljuti ili prezir prema.. osobama kad napisu.. pozivajuchi se na djecu. stare i iznemogle osobe, osobe sa malim prihodima, ili zene.. femicid itd . opravdavajuchi strasne kriminalne neljudske postupke, sunarodnika. kao argument situaciji.

..Dakle, to shto se desilo Srbiji, da ih NATO bombarduje. je mala chvoka. sta je Srbija uradila na balkanu '92 + .

Razumijem gradjane Srbije.. nije ugodno biti taj. shta je istorija napisala kao i ochevidci... shta je pochinila nehumanih djela.. i njoj su, naravno.. ali ni priblizno, njenom..
... :hahah i ta fora. imama ja prijatelja. familije te i te... druzim se i tako to.. :/* ne mora se to navoditi.. :DE
idem sushit kosu :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Aug 11, 2024 6:44 pm
Ne mislim da ti grijeshish. ti si ubijedjen u ono shto pishesh i shto samo ti vidish i slichni tebi. To je tvoj stav i ok . prihvatam.

Neko je zivio u tom vremenu, bio decko ili odrasla osoba, nije isti i dozivljaj kao i vidjenje te situacije. mogu se zapazanja uporediti sada, nakon toliko godina. citajuchi razna svedochenja..kao i ono shto se prikazivalo u tom vremenu na tv.
Meni se niko ne gadi... ljudih ima raznih, shta koga navede ta radi,mimo nekih osnovnih ljudskih pravila ponashanja. ne znam... :jbg proglase se neurachunljivim. bar pokushaju ili mozda su i ponosni ima i takvih.

..Ali, strashno me iznenadi. ne znam..da li da kazem naljuti ili prezir prema.. osobama kad napisu.. pozivajuchi se na djecu. stare i iznemogle osobe, osobe sa malim prihodima, ili zene.. femicid itd . opravdavajuchi strasne kriminalne neljudske postupke, sunarodnika. kao argument situaciji.

..Dakle, to shto se desilo Srbiji, da ih NATO bombarduje. je mala chvoka. sta je Srbija uradila na balkanu '92 + .

Razumijem gradjane Srbije.. nije ugodno biti taj. shta je istorija napisala kao i ochevidci... shta je pochinila nehumanih djela.. i njoj su, naravno.. ali ni priblizno, njenom..
... :hahah i ta fora. imama ja prijatelja. familije te i te... druzim se i tako to.. :/* ne mora se to navoditi.. :DE
idem sushit kosu :D/
Sve ja tebe razumem, ne ljutim se ja na tebe jer si ti takvog misljenja...

Niti sam ja neko ko brani pocinjena zlodela...Vec sam nekoliko puta pisao da i srbi koji su pocinili zlocin nad neduznim ljudima su jednako krivi kao i ljudi drugih nacionalnosti koji su pocinili zlocin nad neduznima. Nece biti da su samo srbi ti, ima tu i bosanaca,albanaca,hrvata...I ja nisam neko ko brani takve srbe bas naprotiv, ako je neki srbin pocinio zlocin nad civilima iliti neduznim ljudima dabogda mu se 1000 puta gore vratilo ali isto to vazi i za zlocince drugih nacionalnosti... I ne pogadja mene sto ce neko da osudi srbina ako je dokazano da je zlocinac nego to sto se zlocinci drugih zemalja ne kaznjavaju. To je ono sto nervira sve ljude u Srbiji jer ispada da se za ubijene srbe nema kazna. A predstavlja se kao da srbi brane zlocin. Sve se naopako plasira.

Susi kosu, samo nemoj da preteras :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
. :jbg zbilja. svi se urotili protiv ..zavist :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Aug 11, 2024 10:33 pm
:_)
. :jbg zbilja. svi se urotili protiv ..zavist :hm
Ni to ne kazem, samo volim realnost...

Ako nesto ne volim to je laz...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. ne prihvatiti istinu je . najgore.. :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Slazem se sa tobom. Samo je pitanje da li ce nam i ko nekada zaista reci istinu ili ce sve ostati na politici

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Hezbolah dronom snimao Netanyahuovu rezidenciju ili lažna uzbuna? Dignuti i izraelski avioni
:hahah samo tako

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Aug 18, 2024 4:10 pm
Hezbolah dronom snimao Netanyahuovu rezidenciju ili lažna uzbuna? Dignuti i izraelski avioni
Ma sigurno ne lazu :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Sun Aug 18, 2024 6:05 pm
Bella wrote:
Sun Aug 18, 2024 4:10 pm
Ma sigurno ne lazu :hahah
a bibi .. dzeste dzesteImage

:DD

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Izliv bijesa
U Tel Avivu najveće demonstracije do sada, zbog štrajka će biti obustavljeni letovi s aerodroma
Kako javljaju izraelski mediji, radi se o najvećim demonstracijama od početka rata u Gazi. Izliv bijesa u javnosti dolazi nakon što je šest tijela talaca pronađeno ubijeno u Pojasu.
:hm a za ubijanje Palestinaca.. nishta.. tu su ujedinjeni..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

TURSKI predsjednik Recep Tayyip Erdoğan izjavio je danas nakon razgovora s predsjedavajućim Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem kako će Izrael odgovarati za zločine u Gazi, usporedivši ih sa srebreničkim genocidom. “
https://www.index.hr/vijesti/clanak/erd ... 98436.aspx
..Shta Izrel radi Palestinskom narodu, je nevidjeno niti zabiljezeno do sada... . i :-? neche biti kaznjen niko od njih.. :m.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Turska i delegacije mnogih drugih zemalja napustile su salu i protestovale zbog obraćanja izraelskog premijera Benjamina Netanjahua (Benjamina Netanyahua) pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih naroda (GSUN), javlja Anadolija.

Zna li se ,,je li i BIH delegacija . napustila :hm

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
Tijelo vođe Hezbolaha Hassana Nasralaha je pronađeno, potvrdila su Reutersu dva izvora.

Medicinski i sigurnosni izvor rekli su da je njegovo tijelo pronađeno netaknuto na mjestu izraelskog zračnog napada u južnom predgrađu Bejruta.

Nije bilo vanjskih povreda i čini se da je uzrok smrti povreda od siline eksplozije, naveli su izvori.

Više izraelskih zvaničnika je za New York Times pojasnilo je da je na zgradu u kojoj se nalazio bačeno 80 bombi.

Lokacija gdje se nalazio Nasralah bila je poznata izraelskim službama mjesecima.
ko je ovdje ..Image
ipak i ovaj .. :DD

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Porodični odnosi : svekrve/snahe/ zetovi/ punice
    by Skitnica » » in Sve ostalo
    38 Replies
    1738 Views
    Last post by Vjetar
  • Zdravi bracni odnosi
    by Peace » » in Roditelji i djeca
    56 Replies