Amerika
Re: Amerika
Htedoh reci prevarant zena a ne vakcina
Takva zena ce mozda sutra voditi Ameriku i treba joj verovati. Kako ?!
Takva zena ce mozda sutra voditi Ameriku i treba joj verovati. Kako ?!
evo..ima zabiljezeno .da je trump u 4 godine .je rekao neistine 30.573..
dakle.. kad ispusti iz usta, bilo kakav zvuk.. je laz..
By the end of his term, Trump had accumulated 30,573 untruths during his presidency — averaging about 21 erroneous claims a day.
dakle.. kad ispusti iz usta, bilo kakav zvuk.. je laz..
.............................................................................................
Jesam li ja rekao da taj cirkuzant nije lazov? :-)
Lazu svi dok ne zasednu na vlast
.. niiisi.. mudro shutish...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Sep 08, 2024 1:32 pmJesam li ja rekao da taj cirkuzant nije lazov? :-)
Lazu svi dok ne zasednu na vlast
.i kad, zasednu.. nastave..
.............................................................................................
Ja u Americi imam tebe, Tramp mi ne treba 

Nemoj Bella-u da mi nerviras

Mislim da Bellu bas briga sta tamo neka Bjelka misli o Trumpu i pise, no ti bi se trebao paziti ukoliko mislis da tvoja Bella bidne/ostane tvoja
..jao ..on che izbaciti imigrante.. oni mu shishaju travu okokuche.. jede jagode koje su oni ubrali i oprali..
btw. Obama ih je najvishe vratio kuchi..dok je bio predsjednik
https://x.com/KamalaHQ/status/1832504152930332742
..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Sep 08, 2024 7:14 pm
Kakva garaza,ne provodim vreme tamo osim kada uzimam i vratim auto...![]()
kod mene je to top pjesto. za
'biti vidjen'.... dok dodjem do svoje garaze. troje moram ..
.
Govori, bre, engleski da te ceo svet razumeBella wrote: ↑Mon Sep 09, 2024 12:03 am![]()
![]()
![]()
..jao ..on che izbaciti imigrante.. oni mu shishaju travu okokuche.. jede jagode koje su oni ubrali i oprali... prave perike .koje nosi..
btw. Obama ih je najvishe vratio kuchi..dok je bio predsjednik
https://x.com/KamalaHQ/status/1832504152930332742
This is a blatant lie.
Trump was talking about the Venezuelan gangs who are terrorizing people, s*x trafficking children, and trafficking drugs thanks to Kamala Harris.
Kamala HQ thinks these gangs should continue to do these activities.
.zahvalni su i njegovi glasachi..

Istraživanje pokazalo da će američki Jevreji veću podršku pružiti Kamali Haris
Istraživanje je provela Jevrejska demokratska grupa
..Istraživanje je otkrilo da 87 posto američkih jevrejskih glasača podržava napore administracije Džoa Bajdena (Joe Biden), aktuelnog američkog predsjednika, za prekid vatre u Gazi.
.. hm.. ona josh ne zna gdjeje
:m. eto.. ja sam igrach. moze mi se.
..
.
..
..Tyreek Hill admits some regrets but calls for officer who restrained him to be fired
.
Sta nam je sa Amerikom Bella? Ko je u prednosti 
.. mada, bitno je da svi glasaju. pogotovo mladi. tu che izgleda pomoch Taylor Swift. kao i ostali velikani iz Hollywooa..
.
Pope Francis criticizes Trump and Harris and says voters must choose between ‘lesser of two evils’
Prijavljena pucnjava u golf klubu Donalda Trumpa dok je on bio tu
Tramp se oglasio nakon pucnjave: "Nikad se neću predati"
trump je neponovljiva opcija..
to se nikad neche promjeniti. .bezuvjetna podrzshka. bez obzira o kome se radi..na suprotnoj strani.Muslimanski i arapski birači u SAD-u frustrirani bezuvjetnom podrškom Izraelu, koji čini ratne zločine u Gazi, odmiču se od demokratske predsjedničke kandidatkinje Kamale Harris kako bi podržali Jill Stein, što bi moglo zadati ozbiljan udarac Kamali Harris u ključnim državama.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/musl ... /240920027