Za koga glasati?
Re: Za koga glasati?
zbilja. za shta ih optuzuju..
zbilja je sramota... 'svoj na sog'
Mile . ljut shto njeka ignorishu..

Mile . ljut shto njeka ignorishu..

.............................................................................................
hahahah stvarno ste smjesni, vjerujete i glasanje??
to je sve namjesteno'
oni ubace sve svoje igrace. u svim zemljama. iz ne-officialni familija.
i tako nikad ne gube !
te familije i te lutke su krvni rod. sve 1 familija.
dokazano i u ameriki, djete dokazalo da su svi preshiniki krvni rod
i zajedno sa puno glumaca/glumica i artista. i svi zajendo krvni rod sa engleskim kraljom henry.
a "goveda" se pali i misle da njihovo glasanje ima sanse hahahah
to je sve namjesteno'
oni ubace sve svoje igrace. u svim zemljama. iz ne-officialni familija.
i tako nikad ne gube !
te familije i te lutke su krvni rod. sve 1 familija.
dokazano i u ameriki, djete dokazalo da su svi preshiniki krvni rod
i zajedno sa puno glumaca/glumica i artista. i svi zajendo krvni rod sa engleskim kraljom henry.
a "goveda" se pali i misle da njihovo glasanje ima sanse hahahah
Za Javorku Dačićevu iz Žitorađa. Poliglota, diplomata i vanjski poslovi.
Cuj glasanje
I kada vam dodje neko nov, dosao je jer su ga unapred pripremili za to. I uvek bude jos gori od prethodnika.
Da li za Javorku ili nju, još ne znam.
Bas.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 8:16 pm
Glasanje je lazan privid demokratije u kom narod misli da moze nesto da promeni.
Kao biramo.
Ustavari koga biramo?
One koje nam je neko nametno.
I meni je zvučalo nerealno da neko OVOLIKO iskren uđe u politiku. Zamisli sutra stane pred novinare i pitaju je koliko nas je gradonačelnik pokrao i ona kaže....uopšte nemam pojma koliko je uspio za 4 godine, ali znam da je manje od 150 miliona. Ne ide.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 8:16 pm
Nemam pojma koja je ova zamlata ali mi deluje da je snimak secen i da je ovo 150 naknadno ubaceno. U svakom slucaju debilarijum.
Peace wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 9:06 pmBas.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 8:16 pm
Glasanje je lazan privid demokratije u kom narod misli da moze nesto da promeni.
Kao biramo.
Ustavari koga biramo?
One koje nam je neko nametno.
Upravo tako...
Glasanjem se samo daje legitimitet prevarantima koji su na vlasti. Ustvari oni su obicni pijuni preko kojih neko povlaci poteze...Izvrsavaju naredjenja iliti sprovode agendu dok mogu,kada ne mogu vise i kada se narod pobuni oni nametnu nekog drugog i time smire pobunu naroda koji poveruje da stizu promene.
A nikakvih promjena nema. Zivot obicnog covjeka ostaje isti ili mozda malo gori ako ima inflacije ili malo bolji ako se uspije dograbiti boljeg posla ili se snadje nekom idejom za biznis.
Ili se uclani u stranku pa ga oni preko veze guraju. Sve u svemu, narodu je sve losije...Mali broj ljudi zivi dobro a velika vecina sve manje ima. Govorim o zemljama na balkanu.
Sve u svemu,najlepse i jeste biti sam svoj gazda.
Narodu mora biti još lošije pa da bi onda bili bolje jer ko je saučesnik sa vlasti. Oni koji ih biraju.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:56 pmSve u svemu, narodu je sve losije...Mali broj ljudi zivi dobro a velika vecina sve manje ima.
Naravno.Izbori su prevara gde narod daje legitimitet prevarantima. Mada da li na izbore izaslo 10% ili 100% ljudi mi to nikada ne mozemo znati jer oni mogu da saopste sta god pozele. Narod veruje televiziji i novinarima a ustvari svako od njih igra svoju ulogu u tlacenju ljudi. Narod bez ikakvog vodje,stranke,aktivista,otpora,politicara je jedina prava opozicija.Sve drugo je prevara.pamuk wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 9:39 amNarodu mora biti još lošije pa da bi onda bili bolje jer ko je saučesnik sa vlasti. Oni koji ih biraju.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jun 28, 2024 10:56 pmSve u svemu, narodu je sve losije...Mali broj ljudi zivi dobro a velika vecina sve manje ima.
Za Vojvodu Vojina SDP-ovca, bre. Za koga drugog dijaspora da glasa, da nije mozda za SDA???
Glasanje je lazni privid da narod hemijskom olovkom moze nesto da promeni. Svi se oni medjusobno iza kamera super slazu a ispred glume posvadjane strane. Deljenjem naroda koji je navodno za jednu ili drugu stranku,olaksava se prevarantima da vladaju drzavom. Sta god narod da zaokruzi,nista mu ne znaci. Na kraju ce biti onako kako ih nalogodavci postave.
Mogu se oni slagati. komunicirati i trebali bi. ali kad su izbori..ako je sve regularno. ipak narod glasanjem utiche..na ishod
.............................................................................................
Ne znam ni ko je u igri, ni koliko stranki postoji, ni kako se zovu, ni ko je na celu koje.
'regularno' je gdje se odrzava..... jedini nachin da ne sumnjamo je .da glasamo. svi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Sep 03, 2024 2:30 pmA gde je glasanje regularno? To nemas ni u holivudskom filmu...
.. znam..da narod nije glasao kad je bilo :Trump/Clinton.. jer je on bio tolika ubleha. s nastupom. da je svima normalnim izgledala, nemogucha pobjeda.
.. no s druge strane. predvidjeli su. da Hillary nikako nije bila popularna. u to vrijeme.. i pored toga . bilo je mishljenje da che i kao takva pobijediti. ali. kako pobijediti kad nismo glasali svi. pogotovo demokratski dio glasacha..
Jednostavno ne gledas tv i ne citas vijesti.
Zivis neki svoj veseo zivot.
Ne gledam tv godinama, niti citam novine-partijske biltene...Zivim neki svoj (ne)veseo zivot, ali svejedno znam o politici ponesto (a jos nisam moderator koji valjda cita komentare i o politici)
to 'nako od milja
"Dan Republike Srpske 9. januar ce se slaviti bez obzira na odluke Ustavnog suda ovakve ili onakve. Ja se slazem sa tim, da budem potpuno iskren."
54:11 - 54:22
Ne iznenađuje me to, od njega!Bjelka wrote: ↑Fri Sep 06, 2024 8:29 amto 'nako od miljaVojin-Voja-Vojvoda... Nisam ja, neki drugi su drugu Mijatovicu taj nickname prisili, nicim izazvani... a mozda ipak...?
"Dan Republike Srpske 9. januar ce se slaviti bez obzira na odluke Ustavnog suda ovakve ili onakve. Ja se slazem sa tim, da budem potpuno iskren."
54:11 - 54:22
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 127 Replies
- 1460 Views
-
Last post by Bella