Da vas pitam?
Re: Da vas pitam?
e, Zvaaaka . znash li cijene putera,gdje zivish ? ako znash . napishi..
Poražavajuće poređenje cijena u BiH i zemljama EU: Kilogram maslaca u BiH 35, u Njemačkoj 14,50 KM
.............................................................................................
Hej sefice, celi dan sam bio u guzvi nekoj...Ne znam precizne cene ali pogledacu. Ono sto znam da je ovde hrana jeftinija nego dole...Tacnie ovde je sve jeftinije nego dole,izuzev cigareta... Mozda je benzin jeftiniji u Bosni nego ovde...U Srbiji je skuplji nego u Nemackoj...
Trgovačka djelatnost
Istraživanje pokazalo da 96 posto ispitanika podržava uvođenje neradne nedjelje u FBiH
Na potezu parlamentarci
Vlada FBiH usvojila zakon kojim se uvodi neradna nedjelja za radnike u trgovini
i kad che narod kupovati. kad ostalim danima radi.. do 5 -6.. u prodavnicama i nishta ne mogu nachi u tim satima.. itd..
.
.............................................................................................
.. cijeli Japan to moze i jos arapske zemlje

moraš ponijeti stolice od kuće 
Jesti na podu je dio njihove tradicije, u jednom marokanskom restoranu jela sam takoder sjedeci na podu..
jest da mi nije bilo prakticno, ali kad je jelo u pitanju... izdrzala sam...vredilo je.. 
pari mi se da baš tribaš bit gimnastičar za tako papat
Pa oni od malena jedu tako, njima to ne predstavlja problem, kad vidis samo kako se svi pravo drze, dok hodaju, sjede... bas vode racuna o ledima.. 
pa skoro svi imaju krive noge. i vrlo 'bagljavo 'hodaju.. dodushe dugo zive.. pregledala sam masu dokumentaraca. skupljam info. u chemu je tajna
.. ima restorana . slichni kao na slici. i izuvaju se..
kako che ti pomochi stolica u ovakvom restoranu...
ali.. shto je posebna stvar. konobarice... moraju da chuchnu da bi spustile hranu..
de to snimi kad opet budeš u shikiyotu
imaju dobrih stvari.. a ne znam kad chu opet.
. kuche su im chudne. wc kupatila. to mi ne bi odgovaralo..
..a shto je najgore. kad jedu/ supe ... .srchu..
Ja sam primjetila da kineskinje imaju krive noge..A kod japanki nisam primjetila..Bella wrote: ↑Wed Dec 18, 2024 6:47 pm![]()
pa skoro svi imaju krive noge. i vrlo 'bagljavo 'hodaju.. dodushe dugo zive.. pregledala sam masu dokumentaraca. skupljam info. u chemu je tajna
.. ima restorana . slichni kao na slici. i izuvaju se..jer noge mogu staviti ipod stola .gdje je kao nizi prostor.. to mu dodje kao stolica..
ali cipele pored.. shta ako 'tuknu'
![]()
![]()
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Imaju i Japanke, pričala mi koleginica koja je bila 6 meseci u Japsnu na usavršavanju za BIO energiju. Devojčice (školske) moraju nositi uniformu (kratke suknnje), verovatno im je prilično hladno u nekim regijama, te su tamo primećene krive noge u velikom procentu.Skitnica wrote: ↑Wed Dec 18, 2024 6:56 pmJa sam primjetila da kineskinje imaju krive noge..A kod japanki nisam primjetila..Bella wrote: ↑Wed Dec 18, 2024 6:47 pm![]()
.. ima restorana . slichni kao na slici. i izuvaju se..jer noge mogu staviti ipod stola .gdje je kao nizi prostor.. to mu dodje kao stolica..
ali cipele pored.. shta ako 'tuknu'
![]()
![]()
![]()
Legal Alien
Sve perem, i narandze..limun....lubenicu.. 
Sve perem i sto se guli i sto ne prije nego slozim u frizider, i opet prije upotrebe operem..ne mogu neoprano stavljati u frizider..
Krompir prije kuganja/ guljenja takoder perem...meso takoder..
Krompir prije kuganja/ guljenja takoder perem...meso takoder..
Pa stvarno gluposti
Doista ne znam za sta takva sluzi
Doista ne znam za sta takva sluzi
Hajd imaš vrema za popravni .. 
Namjena: Ovo je specijalna mekana stolica koja se koristila za događaje za gledaoce ili za igračkim stolom. Možete se udobno nasloniti na njega.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 9823 Views
-
Last post by Kamilica
-
- 6765 Replies