Kakvo je vrijeme kod vas?
Re: Kakvo je vrijeme kod vas?
Toplo suncano
Kod mene takodje, nekih 25 stepeni...Bas kako volim 
33 stepena. mislim da se osjecha kao 45... strashno... problem je dochi i do auta. a samo par koraka do..

.............................................................................................
mozgaj malo. pomaze to.. 
.............................................................................................
Da mozgam vremensku prognozu 
Lepa ugodna noć.. 

Toplo suncano
I kod mene je da danas bilo suncano...Preko 30. Sutra javljaju do 27 stepeni 
u 10 navecher .takodjer. vrela. i tushiranje problem..
trenutno 32 Stepena.
:m. 90 osecha se 110NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Aug 14, 2024 11:13 pmKoliko je to po americkoj prognozi![]()
Ti napuni kadu pa cekaj da se voda ohladi![]()
.. razmishljam da dodam leda. u kadu ali ne volim lezanje u kadi..
Bella wrote: ↑Wed Aug 14, 2024 11:21 pm:m. 90 osecha se 110NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Aug 14, 2024 11:13 pmKoliko je to po americkoj prognozi![]()
Ti napuni kadu pa cekaj da se voda ohladi![]()
.. razmishljam da dodam leda. u kadu ali ne volim lezanje u kadi..![]()
Znaci lakse mi je da te pitam sta volis
Nije ti losa ta ideja sa ledom
neki poznati to kao i rade. umivaju lice ledenom vodom. probala sam to..
. da, ima dosta studija, vezano za tushiranje ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Aug 14, 2024 11:39 pmI ja sam cuo da je zdravije hladnom vodom...Zbog cirkulacije krvi itd.
Izdrzi malo, neces se istopiti![]()
.ali ipak. ima i rizika. ako neko ne zna u kakvom mu je stanju srce. ............. moze da bude shok na tijelo .. i da izazive infarkt. sjecham se slucahaja u komshiuku.. kad je dechko umro. navodno nakon igranja utakmice/ fudbala/ onako ugrijan. odmah otishao pod tush i srce otkazalo.
..
Da. To ni slucajno nemoj raditi...Opasno je ako si topla da naglo ulazis pod tus iliti hladnu vodu. Moja skolska drugarica je umrla od toga. Bila je vrucina, usla je u bazen bez prethodnog kvasenja i preseklo joj srce. Umrla na licu mesta.Bella wrote: ↑Thu Aug 15, 2024 1:21 am. da, ima dosta studija, vezano za tushiranje ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Aug 14, 2024 11:39 pmI ja sam cuo da je zdravije hladnom vodom...Zbog cirkulacije krvi itd.
Izdrzi malo, neces se istopiti![]()
.ali ipak. ima i rizika. ako neko ne zna u kakvom mu je stanju srce. ............. moze da bude shok na tijelo .. i da izazive infarkt. sjecham se slucahaja u komshiuku.. kad je dechko umro. navodno nakon igranja utakmice/ fudbala/ onako ugrijan. odmah otishao pod tush i srce otkazalo.
..tako, kad dodjem iz shetnje. .popijem protein shakes. ..ohladim se .pa onda tushiranje..
![]()
Tako da kada zelis hladnom vodom da se tusiras,uvek prvo sacekaj da se ohladis...
ne idem ja pod hladnu vodu . bila hladna a kamoli hot..
Pala kisa ovdje, nakon, ja mislim, 17 dana.
Kisovito
92 F. grmi. ali je dan bio strashno topao..kao otvorena rerna...
..nadam se kishi..
Prevedi nam to 92 na evropski 
Kod mene je 20 stepeni
Kod mene je 20 stepeni
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 143 Views
-
Last post by Coolio
-
- 33 Replies