Vaše preporuke ( restorane, slastičarnice ) gdje se dobro jede / pije?
Re: Vaše preporuke ( restorane, slastičarnice ) gdje se dobro jede / pije?
Ja cevape volim pa kako god 
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 11:45 pmJa hteo do Travnika, rekose mi da trenutno nemaju na stanu...Sve si cevape potamanila![]()
A gde sam ja u toj prici?
Ih koliki je Travnik sa cevapima
Ne znam, koliki god da je znam da vlada nestasica. Sve cevabdzinice si opustosila 
-> Brčko Distrikt .
Nisam nikada nešto posebno ćevape volila, uvijek mi je godila samo lepina
ali od svih probranih ćevapa Travnički su mi naj..
Neki stvarno se igraju sa potapanjem lepine sa kojekakvim prelivima, unakaze lepine.. Bez veze ne znam odakle im ideja za to..
Neki stvarno se igraju sa potapanjem lepine sa kojekakvim prelivima, unakaze lepine.. Bez veze ne znam odakle im ideja za to..
Bas vidim na tv večeras , u USA ih mnogo ode u restoran jedu piju .. i na kaši dol problem sa karticom
Odu do distributera novca i ne vrate se vise.. sve vise restorana postavlja kamere na kasi i onda vlasnici video ili foto stavljaju na društvene mreže osobe koje su jele a nisu platili račun ..
Ko bi rekao od tako “finog i pristojnog “naroda da mogu sl uraditi ..
Odu do distributera novca i ne vrate se vise.. sve vise restorana postavlja kamere na kasi i onda vlasnici video ili foto stavljaju na društvene mreže osobe koje su jele a nisu platili račun ..
Ko bi rekao od tako “finog i pristojnog “naroda da mogu sl uraditi ..
. ako se placha na izlazku iz restorana. ti restorani su. tkz. familijarni. jeftiniji/ hrana prostija. kao i posjetioci....
tachno..dosta usluga se obavlja, a da se placha .'na kraju' to sve vishe postaje opasno za vlasnike..
. frizeri, majstori za kuchne popravke. eto i pojedini restorani..
kako uzeti avans ..
kaze, zar mi ne vjerujesh..
tachno..dosta usluga se obavlja, a da se placha .'na kraju' to sve vishe postaje opasno za vlasnike..
. frizeri, majstori za kuchne popravke. eto i pojedini restorani..
.............................................................................................
Zato ja volim da kazem da je kes zakon...Nema '' Ne radi mi kartica '' i ostali fazoni... Kes batoBella wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 11:52 pm. ako se placha na izlazku iz restorana. ti restorani su. tkz. familijarni. jeftiniji/ hrana prostija. kao i posjetioci....![]()
. frizeri, majstori za kuchne popravke. eto i pojedini restorani..kako uzeti avans ..
kaze, zar mi ne vjerujesh..
. za normalne restorane. prave se rezervacije. takvi gosti. ne vjerujem da che pobjechi..
ali. vjerujem da bude bjezanije.. jednostavno je i do osoblja/ konobara/ bude tu svashta...
. chesto u starbucksu. situacija -------- naruche piche. i kad ga dobiju,traze dodatno sirup/ cream itd. koje se inache naplachuje. ali na taj nachin ga dobiju dzaba..
. ili tip pricha. bogatash. ima cuku. kaze.. nekad ga uvedem u starbucks . i on dobije . mali cup shlaga.. daju bezplatno..
jao. jedva sam se suzdrzala. da ga pitam..dobiju li barem tip radnici.
. a, sve je to kriva politika istih.. daj neshto dzaba. dochi che i potroshiti vishe.
da li che
evo 3% im je pala prodaja..
. chesto u starbucksu. situacija -------- naruche piche. i kad ga dobiju,traze dodatno sirup/ cream itd. koje se inache naplachuje. ali na taj nachin ga dobiju dzaba..
. ili tip pricha. bogatash. ima cuku. kaze.. nekad ga uvedem u starbucks . i on dobije . mali cup shlaga.. daju bezplatno..
. a, sve je to kriva politika istih.. daj neshto dzaba. dochi che i potroshiti vishe.
da li che
evo 3% im je pala prodaja..
.............................................................................................
Teklama i kvalitet je 90% posla za objekte...Dzaba deli bilo sta besplatno ako kvalitet nije zadovoljavajuc.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1777 Views
-
Last post by Vjetar
-
- 105 Replies