Beograd
Re: Beograd
Lepi delovi grada ...Mada ima ih bezbroj 
. ove ti slike i nisu neshto. 
.............................................................................................
Ejjjj Zvakaćooo, sto ti je Beograd u Muzici?
Par puta sam bila u Beogradu, dopalo mi se, imam namjeru opet otići ali u Aprilu, “April u Beogradu “…
Par puta sam bila u Beogradu, dopalo mi se, imam namjeru opet otići ali u Aprilu, “April u Beogradu “…
Beograd imas i u Cecinoj pesmi "Znam za jedan grad, zove se Beograd" i mislim da je tu pesmu napisao Dino Merlin ili je trebao on da peva tu pesmu. Nesto od toga,nisam siguran.
Ako budem tada u Beogradu javim ti
.............................................................................................
E jesi našao ko je spominje ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Aug 09, 2024 3:23 amMa bas me briga za Cecu
Kazem da se spominje Beograd u pesmi ;-)
Kada ces ti u BG![]()
I Zdravko Čilić ga spominje “April u Beogradu “…
. a, zbilja mi je chudno, da Cola ide po selima i pjava...
Ja tek sada provalio da je pod ''MUzika'' . Kako sam to uspeo da izvedem ni sam ne znam. Kada napravim novu temu na telefonu,uopste ne vidim gde svrstava. Mogu li to da izmenim nekako?
shta znachi 'takav'. manje vishe.. i nije neshto..
ko Djordje Marjanovich. secah li se njega
Pa mislim ipak je legendarni pevac...Nisam neko ko slusa tu muziku ali je ipak pevac u odnosu na ove danasnje vasarske pevace i pevaljke...
Secam se ali ga nisam slusao
..jeste. josh je ziv..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 1:56 pmPa mislim ipak je legendarni pevac...Nisam neko ko slusa tu muziku ali je ipak pevac u odnosu na ove danasnje vasarske pevace i pevaljke...
Secam se ali ga nisam slusao![]()
. nisam mislila .da ide po vasharima... ko ona neka stojka
Koja stojkaBella wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 2:01 pm..jeste. josh je ziv..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 1:56 pmPa mislim ipak je legendarni pevac...Nisam neko ko slusa tu muziku ali je ipak pevac u odnosu na ove danasnje vasarske pevace i pevaljke...
Secam se ali ga nisam slusao![]()
![]()
. nisam mislila .da ide po vasharima... ko ona neka stojka![]()
Ovi sarlatani danasnji,niko muziku ne slusa samo ide da bi gledao zenske gace
a tebe jako interesuje tekst pjesme...
Ako govorimo o muzici iliti pesmama onda normalno da me interesuje tekst...a inace kada sam recimo u kolima,pustim muziku koja ima zivlji ritam, tekst me ne interesuje
Ali ako uporedjujemo pevace, onda se zna da je starija garda to bila a ovi danasnji nisu prosli pored pevaca a kamoli da ih zovem pevacima...Svaka koja ugradi sise i napuci usta snima spot... Retardiranost 21-og veka
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 5:43 pmAko govorimo o muzici iliti pesmama onda normalno da me interesuje tekst...a inace kada sam recimo u kolima,pustim muziku koja ima zivlji ritam, tekst me ne interesuje![]()
Ali ako uporedjujemo pevace, onda se zna da je starija garda to bila a ovi danasnji nisu prosli pored pevaca a kamoli da ih zovem pevacima...Svaka koja ugradi sise i napuci usta snima spot... Retardiranost 21-og veka
. pa to rade zbog vas. ti si chisti primjer. primjetio si te detalje... a ne mozesh da odolish, a da ne pogledash.. upecan si ko mali sharan..
Kod mene u kuci je taj kiceraj zabranjen, pink televizija odstranjena i sav taj odron koji zatupljuje mozak...Bella wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 5:54 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 5:43 pmAko govorimo o muzici iliti pesmama onda normalno da me interesuje tekst...a inace kada sam recimo u kolima,pustim muziku koja ima zivlji ritam, tekst me ne interesuje![]()
Ali ako uporedjujemo pevace, onda se zna da je starija garda to bila a ovi danasnji nisu prosli pored pevaca a kamoli da ih zovem pevacima...Svaka koja ugradi sise i napuci usta snima spot... Retardiranost 21-og veka![]()
. pa to rade zbog vas. ti si chisti primjer. primjetio si te detalje... a ne mozesh da odolish, a da ne pogledash.. upecan si ko mali sharan..![]()
Da bi nesto znao da procenim da li je dobro ili lose,moram videti i doneti zakljucak...Pa tako sam i to nazovi pevanje video...
I ne mozemo izbeci videti to kada te sa svih strana bombarduju...
Ne lozi me to , veruj mi
..zavrsheni protesti.

izgleda kao da su u Meki..na hadzu

izgleda kao da su u Meki..na hadzu

Kada bi dao Bog da padne ta prevarantska vlast samo mi taj znak crvene ruke ne uliva sigurnost. Dosta njih misli da je placena organizacija. Inace vodja SNS-a Vucic ima svoje botove. Kada god su protesti, naredi im da idu i tako njih 20-30 hiljada odu. Nakon par dana naredi im da se povuku i tako ispadne kao da se protest raspada. Daj Boze da gresim ali dokle god se ne pojavi covek iz naroda iza koga bi ljudi stali, ova nakaradna vlast ce da vlada. Lazna opozicija u skupstini koja glumi njegovog protivnika mu samo pomaze da opstane. Takva opozicija je i postavljena u skupstini, znajuci da ih narod ne zeli.