Amerika
Re: Amerika
izgleda da hoche ..
..
. nije bila zena.. ali mnoge su vladale.. u sjeni svoga izabranika.. muza..
.............................................................................................
Tih, ti samo da ne castis 
. nije bash situacija da se chasti .. al eto dobro je da che ona dva mediokriteta.... skloniti s scene.. a vama u Srbiji ohovamse
slusham Kamalu.. i nema neki predsjednichki/jak glas...nja nja. .kad se sjetim Obame... i govora.. zbilja je bio dobar.
..,ovaj VP. Tim, lichi na Warren Buffett -a...tak... bolje 'zvuchi' od nje..
..,ovaj VP. Tim, lichi na Warren Buffett -a...tak... bolje 'zvuchi' od nje..
.............................................................................................
Sto bre nama u Srbiji
?
A i ja sam u Germaniji

A i ja sam u Germaniji
jesi telom ...

Eh sto nisam u Americi tako, pa to bi bilo sjajno 
Nisam rekao da mi se ne svidja ovde nego mi je zelja da krocim u Ameriku. Da posetim New York,Miami,Washington,Los Angeles,Chicago i tako to. Nekako imam facu za Ameriku 

idi bre u italiju
Ako ces sa mnom, palimo za Italiju 

par komada. neke 'rdze'
imal litijuma
imal litijuma
Litijum ima i preveslace ih oni prevaranti na vlasti...Svake proteste organizuju i ruse,samo da ogade narodu volju za promenom. Ali se ipak nadam da ima neka crvena linija gde ce narod da poludi ...
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:08 amLitijum ima i preveslace ih oni prevaranti na vlasti...Svake proteste organizuju i ruse,samo da ogade narodu volju za promenom. Ali se ipak nadam da ima neka crvena linija gde ce narod da poludi ...
samo che josh vishe poludeti..
ali. pogledaj... bosanci se brze ljute.

Kako su izracunali to strucnjaciBella wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 1:58 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:08 amLitijum ima i preveslace ih oni prevaranti na vlasti...Svake proteste organizuju i ruse,samo da ogade narodu volju za promenom. Ali se ipak nadam da ima neka crvena linija gde ce narod da poludi ...i shta che uraditi..
samo che josh vishe poludeti..![]()
ali. pogledaj... bosanci se brze ljute.![]()
![]()
Narod dole je prevaren,a i vise od toga...Radi se sve na njihovu stetu, smatraju ljude ovcama...I mislim da ce kad tad da dodje do pucanja zivaca kod ljudi i da ce prevarantska vlast morati da bezi od naroda
..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 4:40 pmKako su izracunali to strucnjaciBella wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 1:58 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:08 amLitijum ima i preveslace ih oni prevaranti na vlasti...Svake proteste organizuju i ruse,samo da ogade narodu volju za promenom. Ali se ipak nadam da ima neka crvena linija gde ce narod da poludi ...i shta che uraditi..
![]()
![]()
![]()
![]()
Narod dole je prevaren,a i vise od toga...Radi se sve na njihovu stetu, smatraju ljude ovcama...I mislim da ce kad tad da dodje do pucanja zivaca kod ljudi i da ce prevarantska vlast morati da bezi od naroda
.. niko nije prevaren.. ako i jeste. imaju sljedeci izbori .za popravak.
. ali.. ne. narod hoche,kako je zamislio i osjecha..
. i vlast.. su ljudi tj narod... malo smjeliji da se bave time.. ali. zbog toga s pravom osjechaju da im sve i pripada..
..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 4:40 pmKako su izracunali to strucnjaciBella wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 1:58 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 12:08 amLitijum ima i preveslace ih oni prevaranti na vlasti...Svake proteste organizuju i ruse,samo da ogade narodu volju za promenom. Ali se ipak nadam da ima neka crvena linija gde ce narod da poludi ...i shta che uraditi..
![]()
![]()
![]()
![]()
.. niko nije prevaren.. ako i jeste. imaju sljedeci izbori .za popravak.
. ali.. ne. narod hoche,kako je zamislio i osjecha..
. i vlast.. su ljudi tj narod... malo smjeliji da se bave time.. ali. zbog toga s pravom osjechaju da im sve i pripada..
Izbori su cirkus koji izigrava demokratiju...Nacin da se narod prevesla ...
Da odes po Srbiji redom od kuce do kuce,od stana do stana i pitas da li podrzavaju ovu nakaradnu vlast, nece ih biti ni 3% ...Te prevarante jedino familija podrzava i oni koje su postavili na neko mesto sefa,direktora ili sta ti ja znam...
Najveci neprijatelj da je postavljao vlast u Srbiji bolja bi bila od ove sadasnje...
Da odes po Srbiji redom od kuce do kuce,od stana do stana i pitas da li podrzavaju ovu nakaradnu vlast, nece ih biti ni 3% ...Te prevarante jedino familija podrzava i oni koje su postavili na neko mesto sefa,direktora ili sta ti ja znam...
Najveci neprijatelj da je postavljao vlast u Srbiji bolja bi bila od ove sadasnje...
a sta to vi ,kao hochete.. koji sistem i koju vlast..
... ne mislim.. narod je taj .koji uziva da se osecha preveslanim.. hrana dushevna..
Da si zivela u Srbiji makar godinu dana pod ovom vlascu sve bi ti bilo jasno... OVako, ujednacavas ove prevarante sa ostalima i mislis svi su isti... Odron koji sada vodi drzavu je nesto cega se narod stidi. Nije istina to sto gledas na televiziji...