OLIMPIJSKE IGRE
Re: OLIMPIJSKE IGRE
a i ona vasha.. pevachica.. mala crna, sad ima dete..
shta je ono nako.. izoblicheno
.............................................................................................
Da. Mislis na Mariju Serifovic. Odvratno mi je sve to. Ja ne znam ko normalan podrzava takve stvari.
... podrzavaju .ustanove... da se ne bi brinuli o takvima.. pustili ih ..medju normalan svijet.. pa neka se sami . iskorijene.. 
.............................................................................................
Dete se daje porodici a ne nastranoj zeni...
Dotakli smo dno dna...
Nemam ja nista protiv toga da se dete usvoji ali dete treba da usvoji normalna porodica koja ce moci lepo da odgoji to dete...
Dotakli smo dno dna...
Nemam ja nista protiv toga da se dete usvoji ali dete treba da usvoji normalna porodica koja ce moci lepo da odgoji to dete...
ali onaj turcin strijelac sto je osvojio srebro je najveca zvijezda za sad 
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
Jel on bese izgubio od ovog dvojca iz Srbije u finalu ?
Ja se trenutno fokusirao na Djokovica, voleo bih da uzme zlato jer mu samo to nedostaje da kompletira sve. Mada tesko ce mu biti protiv Alkarasa.
Ja se trenutno fokusirao na Djokovica, voleo bih da uzme zlato jer mu samo to nedostaje da kompletira sve. Mada tesko ce mu biti protiv Alkarasa.
. trebala je ti je tema biti. / srpske igre../
..
Vidi je sada. Ti ne bi bila ti kada mi ne bi nasla neku manu
Pratio sam ja i sportiste iz Bosne ali su ispali. Zao mi je one plivacice, sesto mesto. Verovao sam da moze prvu medalju doneti Bosni.
A naslov je trebao biti americko/kineske igre jer sve pokupise
. jeste. ujedinili se, da vas nasekiraju.. 
Pazi kada ne mogu da spavam zbog toga
Covek koji je uzeo sve 
..
Ja govorim o rezultatima
Meni je dosadno to sto se amerikanci dopinguju a niko ne sme da ih prekontrolise. Takvog se pravila setili
Meni je dosadno to sto se amerikanci dopinguju a niko ne sme da ih prekontrolise. Takvog se pravila setili
kad ce biti kraj.. cirkusa..
Uskoro...Nikada nije bilo manje interesovanje za olimpijadu nego ove godine...Sa razlogom
. vjerujem da je i do . novih generacija. mladih. nisu toliko u sportu.. 
Pocevsi od poremecenog otvaranja pa nadalje. Ljudi sirom sveta su razocarani.
Eh ti vec 
Moras ti da dobacis nesto

Moras ti da dobacis nesto
. mozda chu veceras..
mala olimp. disciplina ... ako se temp malo spusti..
mala olimp. disciplina ... ako se temp malo spusti...............................................................................................
. ne treniram. i ne trchim..samo . shetnja. nekad malo brza..
...interesantno
..
zashto ne i da boksuje s 'muskarcem'.. ima dovoljno potencijala..
lako je na zene
...interesantno
..
Khelif su mnogi optuživali da je muškarac, iako je biološki žena, ali prema tvrdnjama čelnika Međunarodne bokserske federacije (IBA) ona ima višak testosterona i muške XY hromosome.
Atletika najbolja i odbojka kao jedini ekipni sport da valja 
PO meni vaterpolo i kosarka 
Ali kakva smo sila u vaterpolu
Srbija treci put zaredom osvaja zlato na olimpijskim igrama iako je doslo do smene generacije...
Srbija treci put zaredom osvaja zlato na olimpijskim igrama iako je doslo do smene generacije...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2046 Views
-
Last post by Bella
-
- 16 Replies