Amerika
Re: Amerika
Ne to, nisi me razumela.
Jel primecujes Bajdenovu visinu na jednoj i drugoj slici...
Odveli ga u izolaciju zbog kurona cirkusa i porastao 20-30 cm
Ljudi pogadjaju ko se krije iza maske

Jel primecujes Bajdenovu visinu na jednoj i drugoj slici...
Odveli ga u izolaciju zbog kurona cirkusa i porastao 20-30 cm
Ljudi pogadjaju ko se krije iza maske
eto. dakle oni prave te montaze. fotoshopove..za osobe kao shto si ti.. ti to prihvatash. i tebi je ok. meni bezveze....
.............................................................................................
Gledao sam snimak, slike ne priznajem bez snimka
Mada po ovom internetu nikada nije dosadno
Mada po ovom internetu nikada nije dosadno
Kazu covek u Parizu na otvaranju olimpijskih igara a drzao govor u beloj kuci
https://x.com/i/status/1816504516801388615
https://x.com/i/status/1816504516801388615
.............................................................................................
Ali bez zezanja, na stranu to sta svi redom izbacuju po internetu i ja se nekada zapitam da li je to isti covek...Primetio sam par puta razliku kada ga vidim na tv-u...Bez sale ...Amerika je poznata kao reality drzava,nije iskljuceno da se i time bave

ne znam o chemu prichash.. chuj jel isti chovjek..
A vidi ga Tramp kao da baje nesto

. nije rekao da je.. ali. pomaze istrazivanjima.. 
..Obećavajući rezultati
Harris je brzo "očistila teren" od konkurencije: Prikupljeno 200 miliona dolara donacija u prvoj sedmici
..sve ove godine. mislila sam da je hispanic/ latinos/ ona jamaica /indija..Potpredsjednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Harris dobila je dovoljno glasova stranačkih delegata da osvoji stranačku nominaciju za predsjednicu, objavio je u predsjednik Demokratske nacionalne konvencije Jaime Harrison.
Harris, koja je rekla da će formalno prihvatiti nominaciju sljedeće sedmice nakon što virtualna prozivka završi u ponedjeljak, postat će prva crnkinja i prva Amerikanka azijskog porijekla koja će voditi izbornu listu velike stranke.
Bojis se da Tramp ne pobedi,priznajBella wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 8:20 pm..sve ove godine. mislila sam da je hispanic/ latinos/ ona jamaica /indija..Potpredsjednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Harris dobila je dovoljno glasova stranačkih delegata da osvoji stranačku nominaciju za predsjednicu, objavio je u predsjednik Demokratske nacionalne konvencije Jaime Harrison.
Harris, koja je rekla da će formalno prihvatiti nominaciju sljedeće sedmice nakon što virtualna prozivka završi u ponedjeljak, postat će prva crnkinja i prva Amerikanka azijskog porijekla koja će voditi izbornu listu velike stranke.ima li gore kombinacije..
![]()
. ne znam josh . izgleda da che za VD uzeti. shapira..
biche previshe.. boja...
Ako Tramp pobedi preseli se u Nemacku

. bio je on 4 godine.. i nishta...
. ako opet pobijedi... ok za mene..
...
...
Ako on pobedi eto mene u Americi

. malo ko che prochi, ako on bude.. taj...
eno ga pricha. skupio crnce.
jedna drzala transparent .naopako 
Mozda je naopako rodjen pa se lakse snalazi 
Kamala Harris izabrala Tima Walza za potpredsjedničkog kandidata
Pobedice ta tvoja 
E onda da castis

Hoce li to da bude prva zena koja je predsednik Amerike?
E onda da castis
Hoce li to da bude prva zena koja je predsednik Amerike?