OLIMPIJSKE IGRE
Re: OLIMPIJSKE IGRE
Iiiiii evo ga, dame i gospodo vas cirkus kolorado je opet u kraju
vidjeh na momenat. gimnasticharke.. ko instagramushe.. usne napupane. umjetne trepavice.. a takmiche se...
.............................................................................................
To je poremecenost koju propagiraju...Debilizam 21-og veka...To ti je to i nista drugo.
Steta sto se ne pitam nista, povukao bih sve sportiste sa tog bolidarijuma
A pogledaj ovu bolestinu...
Bioloski muskarac se oseca kao zensko i boksuje sa zenom, mlati je...
https://x.com/i/status/1818329019672097107
E ovakvi koji ovo dozvoljavaju brinu o zdravlju ljudi i svemu ostalom...
Bioloski muskarac se oseca kao zensko i boksuje sa zenom, mlati je...
https://x.com/i/status/1818329019672097107
E ovakvi koji ovo dozvoljavaju brinu o zdravlju ljudi i svemu ostalom...
.. a shta, ako je on uvijek bio 'zena' ..izgledao kao mushkarac..ali ne i jak kao mushkarac. osim toga. ne znachi da je mushki pol, jachi od zenskog...
.............................................................................................
Taj pajtos je sam izjavio da je bio musko ali da se sada oseca kao zensko i takmici se sa zenama....
Koji bre moron trebas biti da dozvolis ovo i kakav poremecaj u glavi trebas imati da ovakve stvari promovises...
I ovaj narod je blesav pa svasta trpi...
Koji bre moron trebas biti da dozvolis ovo i kakav poremecaj u glavi trebas imati da ovakve stvari promovises...
I ovaj narod je blesav pa svasta trpi...
pazovo
pa dalje

Francuski ronilac Jules Bouyer koji se takmiči na Olimpijskim igrama je mnoge dame bacio u trans zahvaljujući svom izgledu.
pa dalje
Jules nije uspješan samo u svijetu sporta. Očekivano, primijetili su ga modni agenti pa je tako potpisao ugovor s agencijom
Ova informacija je također obradovala njegove obožavateljice jer će ga uskoro moći gledati u modnim kampanjama, ali i na pistama.

A sta da ti kazem na to? Zamlacuju prazne glave glupostima. Nece sigurno da ih uce porodicnim vrednostima. Tako je neki mamlaz bio u zatvoru,osudjen za nesto. I novine pisu kako su zene odlepile za njim, obavestavali kada izlazi iz zatvora, pa postao model bla bla bla. Niko da osudjuje to sto je pocinio. Vazno je kako izgleda. Koliko je svet zastranio i otisao u ...... (da ne kazem sta )
. mislim da se previshe uzrujavash . povodom novih 'polova'NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 8:42 pmTo je poremecenost koju propagiraju...Debilizam 21-og veka...To ti je to i nista drugo.
Ne opterecuje mene jedna stavka pa da kazes da sam striktno necim opterecen. Veliki je problem sto mi kao ljudi dozvoljavamo normalizovanje toga. Ti ljudi bi trebalo da se lece a ne da im drzava omogucava besplatnu promenu polova. To ti govori da drzave rade na unistavanju svega normalnog, normalne porodice pre svega. Ti nemas dece pretpostavljam? U tom slucaju ti je lakse. Ovo sto propagiraju nece uticati na mene ali imam malo dete i moram paziti.Bella wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 1:49 am. mislim da se previshe uzrujavash . povodom novih 'polova'NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 8:42 pmTo je poremecenost koju propagiraju...Debilizam 21-og veka...To ti je to i nista drugo.
Steta sto se ne pitam nista, povukao bih sve sportiste sa tog bolidarijuma. vjerovatno gdje zivish i radish ,i ne susrechesh se s istim.. . ne vjerujem da che ti takav ikada biti shef/ ca..
![]()
Kakav god da je, u pitanju je poremecaj. Decama su u Srbiji u knjigama ubacili to kao normalno. Nekada su knjige stampale srpske stamparije a danas posto su sve rasprodali,stampaju ih nemci...Za koju godinu imaju celu istoriju da izmene,da izmisljaju kako su oduvek koracale dve majke sa decom ili dva oca. Ogroman je poremecaj. Zapravo poremeceni su ljudi koji zele da vladaju citavim svetom, I oni takvi u svakoj drzavi postavljaju ljude koji ce da ispunjavaju to. Ne budu li ispunjavali,automatski si zamenjen.
Evo i tu ispred nosa imas poremecaje...
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-58979365
Opa, Srbija ponizila Portoriko 
. nisam ovo upratila...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 11:30 amKakav god da je, u pitanju je poremecaj. Decama su u Srbiji u knjigama ubacili to kao normalno. Nekada su knjige stampale srpske stamparije a danas posto su sve rasprodali,stampaju ih nemci...Za koju godinu imaju celu istoriju da izmene,da izmisljaju kako su oduvek koracale dve majke sa decom ili dva oca. Ogroman je poremecaj. Zapravo poremeceni su ljudi koji zele da vladaju citavim svetom, I oni takvi u svakoj drzavi postavljaju ljude koji ce da ispunjavaju to. Ne budu li ispunjavali,automatski si zamenjen.
.. vidjam te osobe... vjerujem da ima i normalnih..da mogu odraditi ozbiljan posao.. ..ali. oni su svi 'chudni' kad mu stanesh na rep. tek tad vidish. reakciju....
.. a mozda je i za ochekivati,da djeca budu drugachija.. i mi smo drugachiji od nashih roditelja..
Bella wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 7:51 pm. nisam ovo upratila...NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 11:30 amKakav god da je, u pitanju je poremecaj. Decama su u Srbiji u knjigama ubacili to kao normalno. Nekada su knjige stampale srpske stamparije a danas posto su sve rasprodali,stampaju ih nemci...Za koju godinu imaju celu istoriju da izmene,da izmisljaju kako su oduvek koracale dve majke sa decom ili dva oca. Ogroman je poremecaj. Zapravo poremeceni su ljudi koji zele da vladaju citavim svetom, I oni takvi u svakoj drzavi postavljaju ljude koji ce da ispunjavaju to. Ne budu li ispunjavali,automatski si zamenjen.
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-58979365![]()
.. vidjam te osobe... vjerujem da ima i normalnih..da mogu odraditi ozbiljan posao.. ..ali. oni su svi 'chudni' kad mu stanesh na rep. tek tad vidish. reakciju....
ne znam kad che ovako shto 'usporiti'.. razumijem strah. zbog djeteta.. ali mislim da ne mozesh neshto puno sprijechiti.. shta bude bude.. mozda su i geni podivljali.... pod uticajem. ko zna shta .
.. a mozda je i za ochekivati,da djeca budu drugachija.. i mi smo drugachiji od nashih roditelja..pa mnogi se pitaju.. jel to moje dijete.. shta je ovo..
![]()
Sve to stoji ali vala moje dete nece uciti da je normalno da bude gej,da ima dva oca ili dve majke, da moze da se oseca kao devojcica,dase oblaci u zensko i slicne budalastine koje zele da nametnu. Pre bih ga ispisao iz skole.
U redu je biti drugaciji po ponasanju i nekim osobinama koje su razlicite kod ljudi ali ove bolestine moj sin nece uciti niti prihvatiti.
Ih,ti nisi nesto upratila
ma shuti. naravno da neche smatrati ako nije....ali. moze ih prihvatiti kao takve.
ne mozesh ga izolovati.od tih osoba.
.. tako.. mislim da ga uchish da ih ne respektuje, ne prihvati kao, drugove u shkoli.. i van shkole..
. kako mi izgleda .uchish ga da ih 'napada' a to nije ok.. radije ne govori nishta.. pusti neka te pita... sta ti mislish..
..danas u kofeu.. takav jedan mislim da je vishe dechko.. ispade mu bokal sa chajem. i sta je uradio. rashirio ruke i gleda u pod.. druga dejvojka..se smije. pritrcha i poche kupiti to s poda..
druga je to ochistila..on nastavio praviti picha za drive-thru.
e to je tipichno ponashanje. 'njih' ................ shok / scena. za obichne situacije.. i haj ga poshalji u ratnu zonu..
Ne, ne ucim ga da mrzi bilo koga. Ucim ga da to sto neki muskarac dodje i kaze da se oseca kao zena i da je od sada zenskog roda,nije normalno. Da nije normalno da neko ima dva oca ili dve majke, da nije normalno da sutradan umesto devojaka bude sa muskarcem. Nema potrebe da bilo koga mrzi ali da bude svestan da pokusavaju da ga nauce pogresnim vrednostima. U skoli u kojoj radi moj otac (hausmeister / domar) dogradili su treci toalet. Dakle pored muskog i zenskog, stavili su wc za nesvrstane. Dakle tu da idu deca koja ne znaju kako se osecaju. I muska i zenska deca idu zajedno. Kod moje sestricine u odeljenje ide devojcica koja se zove Saska. Rekla je da se od sada oseca kao musko i da je zovu Sasa. I uciteljica a i svi ostali je sada zovu Sasa. Mozes li zamisliti taj kretenizam i roditelje koji to dozvole? I drzava umesto da pomogne takvim ljudima,da ih leci ona ih podrzava i cak sta vise,takvi imaju prednost u odnosu na normalne ljude. Da menjas pol je besplatno a vestacka oplodnja se placa.
I onda me pitas zasto im nista ne verujem? U jednom delu Nemacke, vrtic trazio od roditelja da musku decu obuku u zensku garderobu a zensku decu u musku,kao neka jednakost. I neka srpkinja nije htela,ostavila dete kuci taj dan. Dobila kaznu 220 eura ili tako nesto. Eto,zamisli to. Da su to trazili od mene ili da mi stigne kazna za tu budalastinu, pa ja mislim da bih haos napravio.Ne zbog para nego zbog mog deteta.
I onda me pitas zasto im nista ne verujem? U jednom delu Nemacke, vrtic trazio od roditelja da musku decu obuku u zensku garderobu a zensku decu u musku,kao neka jednakost. I neka srpkinja nije htela,ostavila dete kuci taj dan. Dobila kaznu 220 eura ili tako nesto. Eto,zamisli to. Da su to trazili od mene ili da mi stigne kazna za tu budalastinu, pa ja mislim da bih haos napravio.Ne zbog para nego zbog mog deteta.
. nema medalja, izgledaa.
. vjerujem da su roditelji shokirani. ali. ne mogu, ne smiju im nishta....Rekla je da se od sada oseca kao musko i da je zovu Sasa. I uciteljica a i svi ostali je sada zovu Sasa. Mozes li zamisliti taj kretenizam i roditelje koji to dozvole? I drzava umesto da pomogne takvim ljudima,da ih leci ona ih podrzava i cak sta vise,takvi imaju prednost u odnosu na normalne ljude. Da menjas pol je besplatno a vestacka oplodnja se placa.
. kod mene guverner izgleda neda, da drzava placha te operacije. kao i da se u shkolama,, uche te 'rodne devijacije'
Eto neceg pametnog tamo
Ovde je katastrofa...Ne znam sta bih vise dodao na tu temu...
Poremecenost nemaca je uzela maha...Mislim na ljude koji vode drzavu...
Ovde je katastrofa...Ne znam sta bih vise dodao na tu temu...
Poremecenost nemaca je uzela maha...Mislim na ljude koji vode drzavu...
nisu li oni. vech bili poremecheni.. 
Pa pravo da ti kazem pre kurona cirkusa su i bili ok...Otkako se taj cirkus odigrao postali su poremeceni i iz godine u godinu su sve gori i gori... Evo,cekamo da krenu opet sa novim budalastinama...
Kazem ti ja...Nenormalnost iliti poremecenost svuda ukorenjuju...I to im prolazi,narod kao izgubljen slucaj nemo posmatra i sve prihvata...Zato nam je tako kako je....A sta da ti kazem jos na tu temu? Od te nazovi olimpijade gledam samo nase kosarkase,basketase i Djokovica.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2046 Views
-
Last post by Bella
-
- 16 Replies