OLIMPIJSKE IGRE
Re: OLIMPIJSKE IGRE
Ovaj prevarant ti je glavni u svetskoj zdravstvenoj organizaciji...
Sta ce on tu i kakve veze ima sa sportom nemam pojma,pa mu jos dali i baklju da drzi...Cirkuzanti
Sta ce on tu i kakve veze ima sa sportom nemam pojma,pa mu jos dali i baklju da drzi...Cirkuzanti
. prodaje pilule. kojekakve. biche dosta povrijedjenih nakon olimpijade. invalida jel..
.. sve je to mafija. eto naravno i mile je tu ,kao i vuchich... tu che da upoznaju druge, njima slichnih zanimanja..
jel doshao konakovich .da ' stimulira' sportashe.. s vitaminima..
.. sve je to mafija. eto naravno i mile je tu ,kao i vuchich... tu che da upoznaju druge, njima slichnih zanimanja..
jel doshao konakovich .da ' stimulira' sportashe.. s vitaminima..
.............................................................................................
..
.objavljuju.. nashi politichari. se shepure po svijetu... vode zene.. onaj neki bechirevic s hamshom..
.............................................................................................
Pa naravno...Svuda cirkuzanti postavljeni u politici da bi se sve obesmislilo i da bi nam sve ogadili, da jednosgtavno pocnemo da zivimo bez imalo razmisljanja o bilo cemu. To je cilj poremecenim ljudima koji vladaju svetom. Cak su i od sporta napravili budalizam.
i jeste budalizam.. tolliko se ti sportisti trude, pored toga im neko to i placha.. ..zive od toga.. kad se prestanu baviti.. tim budalizmom.. postaju invalidi..
invalida ima i u ' normalnim' zanimanjima..ali, su uglavnom nesretni sluchajevi... ovi sportisti.. sve se nadaju ..da oni neche biti ..ti..
Eto,u ovome se slazemo
Sportisti ne dobijaju toliki novac tek tako... Mislis da bez razloga se pise da dobijaju po par miliona eura mesecno itd. Takvi su tu da budu idoli mladima a da ujedno promovisu ono sto trebaju...
Evo poceli da povlace snimke od otvaranja olimpijskih igara jer ih je narod procitao...Da vidis francuzi sto ih psuju....
Sportisti ne dobijaju toliki novac tek tako... Mislis da bez razloga se pise da dobijaju po par miliona eura mesecno itd. Takvi su tu da budu idoli mladima a da ujedno promovisu ono sto trebaju...
Evo poceli da povlace snimke od otvaranja olimpijskih igara jer ih je narod procitao...Da vidis francuzi sto ih psuju....
pratim olimpijadu ..

Sada u 17:15 imas kosarku Srbija protiv Amerike
Pobecice tvoji najverovatnije
Pobecice tvoji najverovatnije
Htedoh da napisem ''Pobedice tvoji''
Prebaca mi ova tastatura...
Prebaca mi ova tastatura...
. chiji su pobjednici..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jul 28, 2024 5:03 pmSada u 17:15 imas kosarku Srbija protiv Amerike![]()
Pobecice tvoji najverovatnije![]()
Razvalise nas dopingovani hibridi 
. jedva jelde. samo par bodova
Osvojice zlato sa 30% snage
Protiv nas imaju motivaciju jer smo im jedini bili kolika tolika pretnja nekada....
Protiv nas imaju motivaciju jer smo im jedini bili kolika tolika pretnja nekada....
. istina je na kraju rechenice..nekada
haj napishi neshto negativno..

eto..Ovo je Francuskinja koja je "glumila" Isusa na otvaranju OI: "Ja sam debela, Jevrejka i kvir lezbijka"

Treba da ide da se leci, nije joj mesto na promociji sporta. Inace nisu je slucajno odabrali. U pitanju je aktivista neki.
Sve u svemu moron.
Sve u svemu moron.
I posto ih je gomila naroda provalilo i prozivalo jer su poremeceni oni su sa zvanicnog sjata skinuli video...
Pa se ti ili bilo ko zapitajte ko vodi svet i kakva je to bagra odvratna od ljudi...
Pa se ti ili bilo ko zapitajte ko vodi svet i kakva je to bagra odvratna od ljudi...
neche da se lechi. sretna je..zar ne vidish..
Nemam ja nista protiv sto su oni takvi srecni. Neka budu srecni ali nemoj da namecu drugima to. To isto mislim i za te pedere,lezbejke,sta li sve vec...Budi brate sta god hoces,nemoj da mi nameces to,nemoj mom detetu da nameces i sve ok.
..situacija jeste..chudna... odakle se izrodi takva omladina... ipak su im roditelji bili ok... po nesahim shvatanjima../ nije bilo nekog vakcinisanja..
. pa da je napravila varnice u organizmu..
..vechinom su u nekoj 'zabavnoj profesiji'.. za sada. ko zna gdje to sve ide ..
. ne znam koliko mozes uticati na dijete...... ne mozes ni sakriti/. braniti da sazna ..gdje zivi
i s kim dijeli okolinu..
..vechinom su u nekoj 'zabavnoj profesiji'.. za sada. ko zna gdje to sve ide ..
. ne znam koliko mozes uticati na dijete...... ne mozes ni sakriti/. braniti da sazna ..gdje zivi
Moze on to da vidi ili cuje za nesto ali je problem sto im u skolama zele nametati to,tacnije polako im namecu da je normalno da imaju dva oca ili dve majke...Ja moje dete ucim pravim vrednostima i govorim mu da je skola debilizam i da sve sto mu tamo govore tog tipa je glupost i budalastina. Konstantno mu to ponavljam. Jer danasnje vreme je sve sam blud i nemoral.To je na povrsini a ono sto je normalno stavili su na dno. Pogledaj muziku danasnju,na sta to lici...Standardno,devojke polu gole u tangama i neki debilni kostimi a muskarci obicno misici,pistolji,droga,koferi sa parama...a to sto reci odvratne,koga jos briga...to je IN. Ja to celokupno sranje zovem debilizam 21-og veka.
I opet kazem, ko je brate gej,peder,nazovi kako god hoces ima prava to da bude i neka radi to sto radi medju svoja cetri zida ali nekim bolesnicima je ocigledno stalo da se to promovise kao nesto normalno,da se takvi postavljaju za ministre...sirom sveta u vladama takvi,nije to slucajno...Nekada se to vodilo kao bolest a sada se to vodi kao nesto normalno i kao treba biti jednakosti nekakve...
I opet kazem, ko je brate gej,peder,nazovi kako god hoces ima prava to da bude i neka radi to sto radi medju svoja cetri zida ali nekim bolesnicima je ocigledno stalo da se to promovise kao nesto normalno,da se takvi postavljaju za ministre...sirom sveta u vladama takvi,nije to slucajno...Nekada se to vodilo kao bolest a sada se to vodi kao nesto normalno i kao treba biti jednakosti nekakve...
ne znam da li radish ispravno.. govorechi, da je to glupost/ budalashtina.
.. to se deshava. tu oko nas.. i on to vidi, druzi se sa takvim, u shkoli. igralishtima..... i on moguche, vjeruje da su ok.. jesu drugachiji ali.. ok.
. ima ih dosta koji experimentishu. neki che se vratiti. 'tradiciji'..kada ..ah..
Veruj mi da je to jedan od retkih nacina kako sacuvati dete od svega toga sto je nenormalno. Tacno je da ce dete mozda to i vidjati ali toga ne bi ni bilo po skolama da im nije naredjeno da rade to sto rade i da uce decu bolesnim stvarima govoreci im da je to normalno. Ja moje dete ucim da to nije normalno i da nikada nece biti normalno bez obzira sta mu govorili.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2046 Views
-
Last post by Bella
-
- 16 Replies