Samo da kažem
Re: Samo da kažem
...
prejedoh se ... pita sirnica..
.............................................................................................
Posalji koje parce 
e, to je to. sjednesh da jedesh a ono. shta je to. daj da probam..
.............................................................................................
Ja sam ljubitelj bosanske sirnice, zatim bureka, cevapa,sudzuke,sudzukica
Stipso
. Dodji u Nemacku da vidis kako se postuje gost

Stipso
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
i urmašicaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jul 20, 2024 8:13 pmJa sam ljubitelj bosanske sirnice, zatim bureka, cevapa,sudzuke,sudzukica![]()
Legal Alien
Ja sam zadovoljan cevapima koje ponekada pojedem kada sam tamo...Mada mislim da su se malo iskvarili,nije kao prvog puta kada sam bio...Mozda i zato sto je sada meso svakakvo i mesaju ga sa svacim...Ali su i dalje lepi...
Hteo sam da probam kod tog lika Brajlovica ali je bilo prpeuno,videh da se ceka kao neki red ispred,rekoh nema sanse da stojim tu i cekam i onda sam otesao kod nekog Mujanica...Cevapi mu bili vrhunski ...
Inace obicaj mi je da ih pojedem na Bascarsiji kod zelje i na Ilidzi, Ilidzanka se zove cini mi se...
Hteo sam da probam kod tog lika Brajlovica ali je bilo prpeuno,videh da se ceka kao neki red ispred,rekoh nema sanse da stojim tu i cekam i onda sam otesao kod nekog Mujanica...Cevapi mu bili vrhunski ...
Inace obicaj mi je da ih pojedem na Bascarsiji kod zelje i na Ilidzi, Ilidzanka se zove cini mi se...
Uh kakve mi je mama napravilabakterijasmarsa wrote: ↑Sat Jul 20, 2024 10:45 pmi urmašicaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jul 20, 2024 8:13 pmJa sam ljubitelj bosanske sirnice, zatim bureka, cevapa,sudzuke,sudzukica![]()
evo chevapi i u Splitu.

https://www.index.hr/food/clanak/u-spli ... 77939.aspx
u japanu za $10. se dobije ovo
..
Ćevapi su, kako kaže, autohtone travničke recepture napravljeni od domaćeg junećeg mesa kojeg uzgajaju na vlastitoj farmi. Sami pripremaju i somun koji nazivaju pitica jer je pravljen prema travničkoj recepturi.

https://www.index.hr/food/clanak/u-spli ... 77939.aspx
u japanu za $10. se dobije ovo
..
Jesi li bila nekada u Japanu? Iz Nemacke mnogo ljudi posecuje tu zemlju...
. gledala sam dokumentarac. mislim da su bili Nijemci.par. zivjeli na selu... on je gradio kuche.. ona se bavila.. hm.. ne sjecham se, shta.. ali eto. druzili su se sa susjedima Japancima, koji inache teshko prihvataju 'strance.'.
..nisam bila.. ali toliko sam dok. pregeldala.. ne znam ima li svrhe i posjeta..
.. izmedju ostalog. imaju jako puno dobrih osobina.. ali jedna mi je..
ne. ruzno jedu. hrana je uglavnom mekana. svejedno. mislim da ne zvachu dovoljno.. vishe gutaju. shto mi postaje, uzasno gledati.. 
..nisam bila.. ali toliko sam dok. pregeldala.. ne znam ima li svrhe i posjeta..
.. izmedju ostalog. imaju jako puno dobrih osobina.. ali jedna mi je..
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jul 20, 2024 10:55 pmJa sam zadovoljan cevapima koje ponekada pojedem kada sam tamo...Mada mislim da su se malo iskvarili,nije kao prvog puta kada sam bio...Mozda i zato sto je sada meso svakakvo i mesaju ga sa svacim...Ali su i dalje lepi...
Zasto bili ? Meni su bosanci/bosanke i dalje braca i sestre,,,,Svakog normalnog coveka volim,cenim i postujem...Rado idem u Bosnu i uvek cu ici...Hrana u Srbiji je slicna, to je tacno...Leskovacki rostilj je lep i jos poneki ali su meni cevapi ukusniji u Bosni...volim i sarajevske a volim i banjalucke,one sto daju po cetri mala cevapcica spojenoBella wrote: ↑Sun Jul 21, 2024 3:45 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jul 20, 2024 10:55 pmJa sam zadovoljan cevapima koje ponekada pojedem kada sam tamo...Mada mislim da su se malo iskvarili,nije kao prvog puta kada sam bio...Mozda i zato sto je sada meso svakakvo i mesaju ga sa svacim...Ali su i dalje lepi...
Inace obicaj mi je da ih pojedem na Bascarsiji kod zelje i na Ilidzi, Ilidzanka se zove cini mi se...mislim da vi iz Srbije, ne morate pisati ovdje,da volite bosanku hranu..
. i vasha je pa i ista.. . nekad bracha bili..
![]()
![]()
..da nisi napisao.. 'svakog normalnog coveka'. moglo bi se i poverovati, ovako..Meni su bosanci/bosanke i dalje braca i sestre,,,,Svakog normalnog coveka volim
Normalnog u smislu da ne mrzi mene sto sam iz Srbije jer niti ima razloga niti bilo sta.
Ne brini se, tebe volim

Ne brini se, tebe volim
Pozz 
Gledajte kako me baba snimala 
e, jesi se utego, ko kakav gej...
Ti kada ne bi nesto dobacila
Pu pu daleko bilo, gde ja gej...moram da se pomerim sa mesta...
Umesto da kazes wow, kakvo zmijsko telo covek ima xaxaxaxaxaxaaxaxax
Pu pu daleko bilo, gde ja gej...moram da se pomerim sa mesta...
Umesto da kazes wow, kakvo zmijsko telo covek ima xaxaxaxaxaxaaxaxax
Ma tako je bre, odmah maske, izolacija i ostalo.
Sve po scenariu...
Sve po scenariu...
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Dobro veče
Evo vratih se iz Bratislave
Putovanje je bilo divno
Donosim puno utisaka i lepih uspomena
Evo vratih se iz Bratislave
Putovanje je bilo divno
Donosim puno utisaka i lepih uspomena
Legal Alien
Jesi li posetio UFO kafic 
jesam odspavala na poslu..
. bolje nego kuchi..
Pozz 
Pozz 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6627 Views