Magazin
Re: Magazin
Vidis, u tome i lezi problem kod ljudi sto govore to "E bas ce tebe" , "A sta cu im ja" itd. Nije njima niko bitan pojedinacno vec celokupno drustvo. Krajnji cilj tih izlapelih je zlatna milijarda iliti da na svetu bude ukupno milijardu ljudi jer satro oni su dosli do zakljucka da nas je mnogo. To svuda mozes cuti ako vec nisi. Treba da razumes da oni mnogo toga unapred nagoveste sto kroz odredjeni film sto ovako. Znam da ti ispadam cudan ali vreme ce ti pokazati.
.. tak. ne mozesh im nishta.. zivish kako mislish da je dobro za tebe ..
.............................................................................................
Ima istine i u tome sto govoris, nacin na koji razmisljas...
Ja i zivim kako zelim
Ja i zivim kako zelim
.. ovaj momak dobro objashnajva .. situacije
. hrana jeftina.
..
. kako jedu.. jesti sam .nije chudno
.............................................................................................
ŠTA MU JE?
Što se dogodilo Jamesu Bondu: Daniel Craig iznenadio drastičnom promjenom imidža!

Snimak prljavog crnogorskog ljetovališta zgrozio mnoge: "Gradić se davi u smeću"
dakle vrachaju se . to je shto zele. da se osjechaju, kao u svojim kuchama i dvorishtima ....Sutomore se kao popularna destinacija za ljetovanje svake godine suočava s ovim problemom.
.. U Hrvatskoj, to strashno kaznjavaju. i narod ih bojkotuje. kazu .. josh malo i zrak naplachuju.. pa da..

Nikada nisam razumeo niti cu razumeti ljude koji ovakvo smece ostavljaju iza sebe...I zbog cega je tesko sve pokupiti u jednu kesu i baciti...
..
Ma ne verujem, vise mislim da je neko ovde ostavio ovako,,,Gomila takvih ljudi ima.....Zapiju se i onda se ponasaju kao dziberi....Ne svi naravno ali dosta njih,,,
Zbaci tebi nikada nije dosadno tu
Zbaci tebi nikada nije dosadno tu
. moguche. sve to radi dijaspora.. tamo gdje su, ne smiju... a volili bi.. eh.. kad dodju na svoje.. bacaju bre.. ti kako ihnazibas .dziberi...
al ostave i pare. na to 'smeche' se nitko ne zali. :cc.
Takvi iz dijaspore u kojoj se i ja nalazim su obicna iskompleksirana goveda i nista drugo. Sto kazes ti,ovde ne sme pa onda dodje dole i izigrava klovna. To ti je onaj fazon,ovde vozi auto od 2-3 hiljade eura ali kada ode dole uzme renta car da bude baja. Dosta je takvih.I ako neko ostavi para ne znaci da treba da bude idiot i da ostavlja smece. Dosao si na more,platis uslugu i to je to. U tu cenu sigurno ne spada ostavljanje smeca.
PLATILA FIRMA
Direktor poveo suprugu na službeni put u Salzburg, pa donio račun u firmu iz hotela u Šibeniku: "Išla je sa mnom da nisam sam"
Ruku na srce, noćenje nije koštalo više od 100 eura, ali obzirom da se radi o javnom novcu odnosno budžetu javnog preduzeća, nije to ni malo.
Pozvali smo direktora Memića.
- Evo ovako. Ja se vraćao sa službenog puta iz Austrije i spavao sam u Šibeniku u povratku. Pošto je sa mnom na put išla supruga da mi bude pratnja, čisto da ne idem sam, pošto sam morao otići i odmah se vratiti, u pitanju je bila neka popravka kamiona, greškom, pošto smo morali dati pasoše, ja sam rezervisao samo na svoje ime sobu. To je jednokrevetna soba i upisano je ime moje supruge na račun i onda su oni izdali, kako se zove, poslije toga, drugi račun gdje nema moje supruge na tom računu. Isti je iznos, Isto je sve, ista znači, kako se zove... Nego ja vam kažem samo iz razloga što su ovi na recepciji tražili dokument da je i supruga sa mnom tu, isti iznos, isti račun i taj račun je priložen zvanično u računovodstvo i u nalog - kazao je Memić [/quote]
Na pitanje, je li preko preduzeća, koje već dvije godine ima negativan finansijski izvještaj, pravdao ove račune, Memić je kazao:
- Naravno, naravno. Preduzeće nije platilo noćenje moje supruge jer moja supruga je, znači, spavala sa mnom u jednokrevetnoj sobi koju sam ja rezervisao. Jednokrevetna soba je bila u pitanju u istoj toj sobi je moja supruga sa mnom spavala, razumijete li - tvrdi Samir Memić, direktor JP "Standard" iz Konjica.
jasta , tako je zukane. gasi fildzanima......Gašenje požara
Helez: Neću dozvoliti da helikopter iz Srbije gasi požar u BiH, cilj je omalovažiti državu
Ko je ovaj strucnjak koji je izjavio ovo ? Cuj ga samo srece ti
Ambasada SAD iznijela nove kritike na račun vlasti u RS: Gdje je novac?
Orocen da se umnozi 
Izgleda ;-)
Jos da su samo apartmani nego je tu jos mnogo toga

Jos da su samo apartmani nego je tu jos mnogo toga
dodje u Bosnu i podigne. vjerovatno.. 1, 7 mil KM..
mutno..
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/91 ... men-iz-sad
Nista drugacije nije od Srbije...Preslikan model...Postane politicar,udje u skupstinu,plata kada je preved ne bude ni 1000 eura ali za par godina steknes vikendice,stanove,,automobile itd...Vrednost nekretnina preko milion eura. Ako radis 10 godina za platu 1000 eura,da ne potrosis ni euro ti ces zaraditi 120 000 eura...I onda se svi prave ludi kada neko od njih ima sve to navedeno a da pritom nema kredita...Ima jedan ministar Vulin, novinar neki otkrio da je kupio za kes 200 000 eura neki stan na Zvezdari, pitali ga odakle ti pare kaze dala mu je zenina tetka iz Kanade, kada su mu rekli da prilozi dokaz iz banke da mu je legao toliki novac rekao je da nema dokaz iz banke nego je kes doneo iz Kanade. Kada su ga pitali da prilozi dokaz da je uneo toliki kes na aerodromu jer mora da plati porez, najvise po osobi moze da se premnese 10 000 eura on je rekao da je unosio po 9000 eura iliti da je 23 puta isao u Kanadu....Pa ti vidi koji bolid mora da bude covek da poveruje u to i kakvi su politicari u Srbiji. A predsednikov brat,tacnije kada je novinar otkrio da ima neke firme na njegovo ime predsednik je rekao kako su njegovom bratu ukrali licnu kartu pa otvorili firme na njegovo ime... Price za ljude ciji je IQ manji od broja cipela koje nose...
https://www.krik.rs/vulin-uneo-sam-9-000-po-9-000-evra/
https://www.krik.rs/vulin-uneo-sam-9-000-po-9-000-evra/
nedavno je optuzen senator..Robert Menendez, inache advokat demokrata. Egipchanima davao usluge/ informacije itd .. i jedva da napusti mjesto senata.. nekakav zakon. .. gdje se moze manipulisati..
sami sebi nametnuli..
..
..
Ma ja i ti da se kandidujemo,da vidis kako bi ih sve postrojili 
.. kod mene .policija ne dolazi, ako je rachun ispod $100
.. kako da se zashtite biznismeni....
. ne osjecha se narod ugodno.... ali. mislim u ljetnim mjesecima..da che biti neophodno..
..
..Jučer je (nedjelja - 28. juli), u prijepodnevnim satima žena sa svojom porodicom ručala u jednom restoranu u Jablanici, a potom pobjegla, a da nije platila račun.
Kako se može vidjeti, račun iznosi 217 KM, a porodica, koja se baš počastila, naručila je i pojela: kilogram i po janjećeg pečenja, porciju krompira, biryani piletinu, miješanu salatu, sladoled, kafu, baklavu, koktele, panna cottu i macchiato, piše portal JablanicaLive.