Amerika
Re: Amerika
Meni to sve vise lici na ovaj balkanski cirkus...Stalno neka sudjenja,procesi ovo ono a na kraju niko nije u zatvoru...Prodavanje magle...
. ima ih, i to bliski saradnici trumpa..
..ipak. mislim da je na balkanu vecha *iganija... ne moze se chitati..
..ipak. mislim da je na balkanu vecha *iganija... ne moze se chitati..
.............................................................................................
Slazem se da je veca...,,Kod nas je sve cirkuzantsko...
ovu, uz Kamalu
..
.............................................................................................
Ko nam pobedjuje? Zuti ili ove zene

.zuti nije imao shanse ni sa 'ham sendichem'
.. on nema mashte o chemu da pricha, vishe ... sve shto je imao.. vech je istrabunjao.. tako. javi svojim prijateljima u Srbiji. da se ne raduju previshe..
..sad.. ko che bidena zbilja zamjeniti.. josh se ne zna..
..sad.. ko che bidena zbilja zamjeniti.. josh se ne zna..
Jedno vreme su se u Srbiji lozili na Trampa, satro on je spasilac,on ce da prekine korodna cirkus bla bla bla a sada sve vise njih govori da je obican cirkuzant i da zapravo ko god da pobedi bice isto. Da nece mozda onaj muskarac Michael Obama 
. mozda neko od ovih
s naocahalama je jevrej. hm
zadnji gay..
. prvi.. aahh. malo je mutan....
. kamalu. ne voli narod.. ne znam zashto je uzeo biden..
.. tu je i asronaut..

s naocahalama je jevrej. hm
zadnji gay..
. kamalu. ne voli narod.. ne znam zashto je uzeo biden..

Odlucice svetski ekonomski forum i ko ce biti kandidat i ko ce pobediti... To je sigurno 
..kamali nisu dali .kad se kandidovala za predsjednika.. ne znam zashto bi sada..
a ne bih joj ni ja dala..
.. pitanje je kome ? sad..
. kao ni obaminici..
.. pitanje je kome ? sad..
. kao ni obaminici..
Sta ces ako pobedi zuti 

. kao i do sada...
..samo. vjerujem da i on moli boga. ( jer ga nakon 'sluchaj uho" chesto spominje..
. da ne pobijedi....
. interesantno. nema naznaka da narod podrzava trumpa/ nema zastava, na pickapima F150
.. slika na istim itd... misli8m da su se o svom jadu zabrinuli.. 
. nije ekonomija .kako se pricha..
. nije ekonomija .kako se pricha..
Znaci ti si ubedjena da ce da pobedi zamena senilnog 
Bezi u Nemacku ako pobedi zuti

Bezi u Nemacku ako pobedi zuti
.. ne znam chemu da se nadamo.
. kuche je sve teze priushtiti, kirije astronomske, familija opet bitna.. svi se njoj vrachaju..
za slobodni krevet.
.. ..za renoviranje.. teshko nachi radnu snagu, i ako je ima.. skupi..... ne znam. ljeto je.. svi se bore da uhfate zraka.. nije im ni dochega.a pogotovo ne do zutog.. avlijanera.
..ali s novim kandidatom... malo che se zemlja zatrest.... bilo je muchno i gledati bidena..
. svaka kucha ima takvog jednog.. narod saosjecha s tugom..
.a njemachka. pa nije ni u shirem spisku.. mada ima nekog reda ..svidja mi se to.. ali.. i puno useljenika na malom prostoru.. :cc.
. kuche je sve teze priushtiti, kirije astronomske, familija opet bitna.. svi se njoj vrachaju..
.. ..za renoviranje.. teshko nachi radnu snagu, i ako je ima.. skupi..... ne znam. ljeto je.. svi se bore da uhfate zraka.. nije im ni dochega.a pogotovo ne do zutog.. avlijanera.
..ali s novim kandidatom... malo che se zemlja zatrest.... bilo je muchno i gledati bidena..
.a njemachka. pa nije ni u shirem spisku.. mada ima nekog reda ..svidja mi se to.. ali.. i puno useljenika na malom prostoru.. :cc.
Vidi ga bre
.. pa. shta ochekujesh od 80. njaka... da skache ko mik dzeger
..
trump che imati 82 na kraju mandata ako pobijedi... kako li che on izgledati.. .moja procjena. gori od bidena
... biche neshto kao.. ovaj
. no. zbilja, neki zakon uvesti. do koje godine .mogu biti u ovakvim sluzbama. vazi i za sudije..itd
... biche neshto kao.. ovaj
. no. zbilja, neki zakon uvesti. do koje godine .mogu biti u ovakvim sluzbama. vazi i za sudije..itd
Da zele da sve bude fer svuda u svetu odredili bi granicu kako za kandidate,tako i za sve politicare a tako i za glasanje. Ne bi trebalo penzioneri da glasaju i da se nadje nacin kontrolisanja glasova, da bude javno ili kako vec samo da nema prevare. A ovako sada, oni na tv koji god broj da kazu narod ne moze da proveri nigde.
ama , ne mozesh ni u svojoj kuci uvesti red. i ako imash djecu.. pa samo gledaju .kako opljachkati roditelje...
.. nema diskriminacije za glasanje... kao i krajnja granica i ne traze 'papir' da si ok..
.. dakle ko god izgubi. prevaren je..
.. hm. market mi pao.. nije dobar znak za kamalu
Kakav market
?
Mislis da ta Kamala gubi ako bude kandidat ?
Naravno da se ne moze uvesti red, govorim samo kako je jedino regularno,sve ostalo je sranje u boji...
Mislis da ta Kamala gubi ako bude kandidat ?
Naravno da se ne moze uvesti red, govorim samo kako je jedino regularno,sve ostalo je sranje u boji...
. to je ..berza/ trgovanje novcem . i ublehama.
..e, ne znam.. ne, da je najbolji izbor... u ovom trenutku... jednostavno.. nikad mi se nije svidjala..po ponasanju..
..e, ne znam.. ne, da je najbolji izbor... u ovom trenutku... jednostavno.. nikad mi se nije svidjala..po ponasanju..
Ja navijam za tebe, nisam ja kao ti